Матира, намалява себумната секреция, балансира кожната флора.
Регулира секрецията на кожата, има антибактериално, антисептично и успокояващо действие. Съдържа аминокиселини, екстракт от мая, липацид, млечни протеини, екстракт от грейпфрут, протеини, себомин. Честота на приложение: 4 седмици, по една терапия на седмица. Поддържаща терапия – по една на месец.

Широките пори на кожата често се асоциират с мазна кожа и груба, грапава повърхност. Тогава препоръчваме терапия за стягане на порите, която е много ефективна за подобряване състоянието на кожата. Ако има проблеми като комедонно акне и упорито акне, препоръчваме разбира се терапии специално насочени за третиране на видовете акне, които дават забележителни резултати. Обръщаме специално внимание на правилната и адекватна грижа в къщи, на всички вредни навици и премахването им.

Винаги използвайте продукти домашна грижа като продължение на терапията в къщи, за да задържите получения резултат. Подходяща линия SEBO REGULANCE

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button