уголемяване на устни

Попълване на устни с дермaлен филър Познато още като уголемяване на устни с хиалуронова киселина

Плътните , обемни устни често се смятат за признак на добро здраве, красота и младост. Независимо дали сте родени с тънки устни или устните ви са изтъняли поради естествените процеси на стареене , съществуват начини да ги подобрите .

Какво представлява процедурата


Филърите за устни са специално създадени да попълнят устните и да придадат добра форма и контур. Процедурата за уголемяване на устни се извършва от медицинско лице под въздействието на местна упойка, тъй като устните са чувствителни. След това хиалуроновата киселина се инжектира в устните внимателно.

Какво усещам по време на процедурата

В началото усещането е като обождане, а след като филърът бъде поставен преминава в леко парене.

Какво е времетраенето на процедурата

Процедурата отнема около 20 до 30 минути общо , а действието на упойката започва да изчезва след около 15 минути . След това може да се върнете към ежедневието си , но не бива да планирате събития като сватба или друго важно мероприятие, тъй като може да получите синки, които траят около седмица.

Какво е усещането след като съм си поставила хиалуронова киселина в устните

Ако процедурата е извършена правилно, устните с хиалуронова киселина имат същата чувствителност, която са имали устните ви преди извършване на манипулацията.

Колко време трае уголемяването на устни с хиалуронова киселина

Резултатите са незабавни , но действието на филър за устни ще продължи от четери до 18 месеца ( понякога до две години ) , защото хиалуроновата киселина в крайна сметка се абсорбира , като резултатите , за добро или лошо , също изчезват.
След като забележите, че филърът започва да се разгражда е необходимо да си запазите час за консултация с лекар, който да прецени кога трябва да се постави нов хиалуронов филър.
Процедурата може да бъде комбинирана ефективно с мезотерапия с неомрежена хиалуронова киселина, която не придава обем, а хидратира устните.

Кога не бива да се провежда процедура

Процедурата търпи отлагане, когато имате температура, приемате антибиотици, имате алергия към лидокаин (трябва да уведомите лекаря), други системни заболявания. Не трябва да пиете лекарства, които разреждат кръвта като Аспирин,

Колко ще струва процедурата за увеличване на устни

Цените на филърите с хиалуронова киселина варира в зависимост от марката на филъра, както и количеството, което искате да бъде поставено.
В град Бургас за процедура за уголемяване на устни може да се доверите на Естетичен център „ВИТАЛАЙЗ“ При нас процедурите се извършват от доктор или от пластичен хирург, като цените може да проверите тук

уголемяване на устни бургас

В следващата статия може да научите допълнителна информация за подготовката преди поставяне на хиалуронов филър
и за грижата след поставяне на хиалурнов филър в устните.

Уголемяване на устни
4.1 100 votes

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто