уголемяване на устни


 

Попълване на устни с дермaлен филър Познато още като уголемяване на устни с хиалуронова киселина

Плътните , обемни устни често се смятат за признак на добро здраве, красота и младост. Независимо дали сте родени с тънки устни или устните ви са изтъняли поради естествените процеси на стареене , съществуват начини да ги подобрите .

Какво представлява процедурата


Филърите за устни са специално създадени да попълнят устните и да придадат добра форма и контур. Процедурата за уголемяване на устни се извършва от медицинско лице под въздействието на местна упойка, тъй като устните са чувствителни. След това хиалуроновата киселина се инжектира в устните внимателно.

Какво усещам по време на процедурата

В началото усещането е като убождане, а след като филърът бъде поставен преминава в леко парене.

Какво е времетраенето на процедурата

Процедурата отнема около 20 до 30 минути общо , а действието на упойката започва да изчезва след около 15 минути . След това може да се върнете към ежедневието си , но не бива да планирате събития като сватба или друго важно мероприятие, тъй като може да получите синки, които траят около седмица.

Какво е усещането след като съм си поставила хиалуронова киселина в устните

Ако процедурата е извършена правилно, устните с хиалуронова киселина имат същата чувствителност, която са имали устните ви преди извършване на манипулацията.

Колко време трае уголемяването на устни с хиалуронова киселина

Резултатите са незабавни , но действието на филър за устни ще продължи от четири до 18 месеца ( понякога до две години ) , защото хиалуроновата киселина в крайна сметка се абсорбира , като резултатите , за добро или лошо , също изчезват.
След като забележите, че филърът започва да се разгражда е необходимо да си запазите час за консултация с лекар, който да прецени кога трябва да се постави нов хиалуронов филър.
Процедурата може да бъде комбинирана ефективно с мезотерапия с неомрежена хиалуронова киселина, която не придава обем, а хидратира устните.

Кога не бива да се провежда процедура

Процедурата търпи отлагане, когато имате температура, приемате антибиотици, имате алергия към лидокаин (трябва да уведомите лекаря), други системни заболявания. Не трябва да пиете лекарства, които разреждат кръвта като Аспирин,

Колко ще струва процедурата за увеличване на устни

Цените на филърите с хиалуронова киселина варира в зависимост от марката на филъра, както и количеството, което искате да бъде поставено.
В град Бургас за процедура за уголемяване на устни може да се доверите на Естетичен център „ВИТАЛАЙЗ“ При нас процедурите се извършват от доктор или от пластичен хирург, като цените може да проверите тук

уголемяване на устни бургас

В следващата статия може да научите допълнителна информация за подготовката преди поставяне на хиалуронов филър
и за грижата след поставяне на хиалурнов филър в устните.

Тази статия бе записана и озвучена благодарение на www.audiobookbg.com

Уголемяване на устни
Дълготрайност на филъра за устни

Коментари (4)

 • Amy

  Hello I am visiting sunny beach on the 16th-23rd and would like to book in with yourself for 1ml of Dermal fillers in my lips. Would that be possible? How much would it cost? Thank you

  • vita

   Dear Amy,
   Yes, we could do a lip filler treatment.
   We use the products of Restylane and Juvederm and the price of 1 ml. is from 360 – 400 levs depending on the filler you choose.
   It would be best to text us or call us at +359 877 89 32 30 one week prior to your visit.

   Best wish,
   Vitalaiz team

 • jana

  желая да си оголемя устните
  но искам малко повече информация

  • vita

   Здравейте Жана, уголемяването на устни при нас се извършва с хиалуровните филъри на марките Restylane и Juvederm, които са лидери в бранша и едни от най-старите производители на филъри в света. Повече за подготовката при процедурата може да прочетете тук: https://vitalaiz.com/podgotovka-pri-ugolemqvane-na-ustni/, а в тази статия може да прочете полезна информация за след процедурата по поставяне на филър : https://vitalaiz.com/alkohol-sled-hialuronov-filar/
   Ако имате други въпроси, може да ни потърсите на: 0877 89 32 30.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button