Обезкосмяване на ръце

Лазерна епилация на ръцете

Не само лицето, но и ръцете са показател за наличието на добре поддържан и привлекателнен външен вид.
Освен това, ръцете се отнасят към откритите части на тялото, така че те винаги трябва да изглеждат безупречно обезкосмени. Бръсненето, колата маска и епилацията имат временен ефект, могат да раздразнят по-чувствителната кожа и да причинят възпаление, в допълнение създават условия за подкожни косъмчета.

Лазерната епилация ви предпазва от тези недостатъци, като позволява на кожата достатъчно дълго да остане нежна и гладка само след няколко процедури. Пълният курс на лазерна епилация на ръце ви позволява да редуцирате перманентно нежеланото окосмяване до 80-85%.

Някои от нашите клиенти избират само зоната от китките до лакътя, като естествено се възползат от по-ниската цена на процедурата.

КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПОДГОТВИМ ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА

Когато решите, че искате да си направите лазерна епилация на ръцете, трябва да преустановите всички методи за обезкосмяване, които отскубват косъма от корена – кола маска, епилация, пинсети и т.н. Необходимо е да минат поне 3 седмици, като през това време може да ползвате крем депилатоар.
Също така е добре, когато започнем процедурите, да ги премахвате колкото се може по-често с бръснене или с крем депилатоар, тъй като единственият начин да отстраним трайно окосмяването на ръцете е да достигнем до космения фоликул чрез меланина. А колкото по-тъмни са косъмчетата, толкова повече меланин имат, и толкова по-ефективна ще бъде процедурата.

Обезкосмяване на ръце Цени

Процедурата по обезкосмяване на ръце е изключително икономичен и избиран вариант от много жени и мъже, тъй като са необходими средно около 6 процедури за сериозно редуциране на окосмяването.

Цената на половин ръце е 60 лв., а цели ръце 120 лв.

През колко време се правят процедурите

Лазерната епилация на ръце се извършва в период от 60 дни, и целият курс продължава около година.

ВИЖТЕ ОЩЕ:
Всичко за лазерната епилация
лазерна епилация на бикини

Лазерна Епилация на Ръце Видео

5/5 - (6 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button