Лазерна епилация ръце

Лазерна епилация на ръцете

Не само лицето, но и ръцете са показател за наличието на добре поддържан и привлекателнен външен вид.
Освен това, ръцете се отнасят към откритите части на тялото, така че те винаги трябва да изглеждат безупречно. Бръсненето, колата маска и епилацията имат временен ефект, могат да раздразнят по-чувствителната кожа и да причинят възпаление, в допълнение създават условия за подкожни косъмчета.

Лазерната епилация ви предпазва от тези недостатъци, като позволява на кожата достатъчно дълго да остане нежна и гладка само след няколко процедури.Пълният курс на лазерна епилация на ръце ви позволява да редуцирате нежеланото окосмяване до 80-90%.

Някои от нашите клиенти избират само зоната от китките до лакътя, като се естествено се възползат от по-ниската цена на процедурата.

КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПОДГОТВИМ ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА

Когато решите, че искате да си направите лазерна епилация на ръцете, трябва да преустановите всички методи за обезкосмяване, които отскубват косъма от корена – кола маска, епилация, пинсети и т.н. Необходимо е да минат поне 3 седмици, като през това време може да ползвате крем депилатоар.
Също така е добре, когато започнем процедурите, да ги премахвате колкото се може по-често с бръснене или с крем депилатоар, тъй като единственият начин да отстраним трайно окосмяването на ръцете е да достигнем до космения фоликул чрез меланина. А колкото по-тъмни са косъмчетата, толкова повече меланин имат, и толкова по-ефективна ще бъде процедурата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:
лазерна епилация на бикини
ЦЕНИ НА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Лазерна Епилация на Ръце Видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button