лазерна епилация бургас

Лазерна Епилация Бургас SHR Носител на няколко награди за ТЕХНОЛОГИЯ

Лазерната епилация в Бургас е крачка напред с революционно нов метод за перманентно редуциране на окосмяването, който комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за постигане на практически БЕЗБОЛЕЗНЕНО премахване на нежеланото окосмяване.

Центърът за Лазерна епилация в Бургас разполага и с диоден лазер SAPPHIRE™. Според вида на косъма и предпочитанията избираме най-доброто за вас!

Какви са разликите между лазерна и IPL технология, в сравнение с SHR технологията?

Традиционните IPL технологии използват кратки импулси на около 2-10 милисекунди, прилагащи огромно количество енергия (12-120 Джаула) на един квадратен сантиметър.Енергията се транспонира до корена на косъма чрез меланина, където се произвежда топлина от 65-72 градуса по Целзий. Енергията достига до основата на космения фоликул единствено чрез меланина. Но кожата и червените кръвни клетки имат подобен коефицент на поглъщане, като меланина, и следователно също усвояват високите нива на енергия, произведени от лазерните и IPL технологиите.  Увеличава се вероятността от изгаряне на кожата, а освен това не цялата енергия достига до космения фоликул.

SHR Лазерна епилация

от друга страна, използва меланина като проводник само частично. Изследванията показват, че по-бавния, но по-дълъг процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване, отколкото високите и кратки нива на енергия.Чрез SHR Лазерното обезкосмяване енергията минава през тъканта няколко пъти с ниска концентрация на енергия, но голяма честота на повторения ( В Естетичен център Виталайз използваме честота до 6-7Hz ,тоест 7 пъти в секунда )

Натиснете тук, за да видите цените на лазерна епилация бургас цени на лазерна епиалция.
Ако искате да научите за подготовката преди самата процедура, натиснете тук

Tехнология носителка на награда за най-голяма иновация в областта на лазерната епилация

SHR (Super Hair Removal) е носител на награди за естетична медицина за 2014, с два златни медала и един сребърен медал за най-добра процедура  в областта на иновациите.

Без болка, без чакане, без странични ефекти

SHR епилацията разбива мита „ Без болка, няма резултат” (No pain, no gain).

AFT™ (advance fluorescence) – уникална система на филтриране, подобряваща проникващата способност на светлината без да е необходимо използване на рисково висока за кожата енергия . Square-motion технология – равномерно разпределен енергиен поток е нововъведение, което направи възможно удължаването на импулса при по-умерени енергийни пикове и победи едно от основните ограничения в съвременната IPL – технология.

лазерна епилация бургас

Благодарение на тези две патентованите технологии SHR Лазерната епилация постепенно нагрява фоликулите на косъма. Допълнителен механизъм за охлаждане осигурява усещане за прохлада и комфорт върху кожата по време на процедурата.
Докато прагът на болка е субективен за всеки човек, много клиенти описват процедурата като успокояваща, затопляща.

Лазерната епилация в град Бургас вече е крачка напред, само в Естетичен център „Vitalaiz“ можете да изпробвате достиженията на естетичната медицина и да се насладите на трайно гладка и нежна кожа.

ЗАЩО сме по-добри? Лазерна епилация подходяща за всички видове кожа, за всякакъв вид косми, целогодишно

Повечето конвенционални технологии за лазерна епилация използват огромни количества топлина, за да унищожат космените фоликули и да гарантират трайно обезкосмяване. Ние извършваме лазерна епилация с високо-качествена лазерна апаратура от най-ново поколение.

Чували сте ужасни истории за изгаряния,мехури и белези ? С Лазерното обзезкосмяване в Естетичен център Виталайз“ в гр.Бургас те стават част от миналото. Най-доброто е, че процедурата е два пъти по-бърза от обикновените лазери, така спестявате от вашето свободно време – от 5 до 15 минути за малка зона и от 20 до 30 минути за по-големите зони.

Безплатна консултация – ние се стараем да осигурим високо ниво на информираност и да отговорим на индивидуланите нужди на всеки. Не е необходимо да станете наш клиент, за да ви дадем пълна информация за процедурата лазерна еппилация.
Нашите оператори ще ви обяснят подробно как протича процедурата, кои косми се повлияват по-лесно от други, колко често се извършват процедурите за лазерно премахване на окосмяването и какви са постижимите резултати, а вие сами ще направите преценката, дали ние сме вашия център за Лазерно обезкосмяване в Бургас.

Лазерната епилация Бургас

максимална грижа за клиента – и двата апарата имат мощен охлаждащ механизъм, които позволява използването на оптимално количество енергия, при максимален комфорт.
Възможност да работим върху кожа фототип 4,5 и 6 с уникалната технология на SAPPHIRE.

Подготовка преди процедура Лазерна епилация

1. Ако сте решили да започнете процедури за лазерно обезкосмяване, първате стъпка е да спрете употребата на епилатор, пинсета, кола маска и всеки друг метод, който отскубва косъма от корена. Няколко седмици преди процедурата ( около 20 дни ) космите трябва да бъдат премахване с бръснене, подстригване или с крем депилатоар.

2. Денят непосредствено преди процедура в Лазерен център Виталайз трябва да обръснете зоната, която ще бъде третирана. При първата процедура космите трябва да могат да се видят, за да очертаем правилно зоната на работа.

3. Лазерната епилация с нашата апаратура може да се работи и върху кожа с тен, но с оглед по-голяма сигурност, не посещавайте солариум и не се излагайте на слънце 5 дни преди процедурата.

Какво да очаквате по време на процедурата

1. Обработваната зона се очертава с бял молив
2. Поставят се се защитни очила
3. Пристъпва се към работа – кожата се зачервява, усещането наподобяване боцкане с иглички, като критерии за ефективна процедура лазерна епилация може да счетем миризмата на изгорял косъм и звукът от пукане на космите.

Важно е да знаете, че всеки лазерен апарат за обезкосмяване уврежда по-различен начин косъма – при едни той може да падне моментално, докато при други апаратури космите падат за около 3 седмици ( 20 дни ).
При работа с Лазер SAPPHIRE някои от космите изгарят и стоят като черни точки, други чиито връх все още не се е показал продължават да израстват и падат сами след около 14 – 21 дни на лицето и шията и около 25 ден за области по тялото.

С SHR Лазерната епилация космите не изчезват веднага, но техният растеж спира и падат в рамките на 14-20 дни.

Как да ни намерите?

  • Естетичен център Виталайз се намира на много удобно и достъпно място – к-с Зорница, бл.50, Медицинския център. Кооперацията се намира на гърба на паркинга на Мак Доналдс, до бул.“Стефан Стамболов“.
  • Ако пътувате с кола – може да спрете на безплатния паркинг под кооперацията.
  • Ако пътувате с автобус, може да спрете на спирката на МБАЛ“БУРГАС“ и да продължите на право по тротоара (50 метра )докато стигнете паркинга на Мак Доналдс. От дясната страна ще видите кооперация (бл.50), която гледа към булевард „Стефан Стамболов“. На гърба на блока има два входа – влизате в Медицинския център, ние се намираме в кабинет N:3.
Лазерна епилация Бургас
4.6 46 votes

Коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

 

РЕЗЕРВИРАЙ ЧАС ОНЛАЙН И СПЕСТИ

-20 % ОТ ЦЕНАТА НА ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ