ДИОДЕН ЛАЗЕР SAPPHIRE™ 810 nm

SAPPHIRE™ е световен лидер в разработването и прозводстото на диодни лазери с приложение в естетичната медицина. Неизневерявайки на принципите си да наложи винаги най-доброто и да определи стандартите в индустрията SAPPHIRE™ 810 nm превъзхожда голяма част от своите конкуренти по множество параметри.

Голяма количество енергия и Интензивност

Докато повечето диодни лазери имат максимална изходяща енергия от 600 до 800 W, SAPPHIRE™ използва 1200 W мощност, двойно повече от своите конкуренти.
За да постигнем оптимални резултати с малък брой процедури ни е необходима висока енергия, достатъчна да унищожи клетките хранещи космения фоликул.1200 W

ТОВА Е ПЪРВАТА ВАЖНА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ДОБРИТЕ ДИОДНИ ЛАЗЕРИ

Повечето лазери имат захранващо устройство, което генерира определено количество енергия и кондензори, които предават енергията на диода. ТОЧНО ЗАТОВА повечето лазери не могат да постигнат по-висока интензивност от 100A.

Това, коеото отличава SAPPHIRE™ е технологията за интензивност, която са патентовали през 2015 г. Тя премахва необходимостта от кондензор, който съхранява енергията излъчена от захранването и в последствие я пренася до диода.
Апаратът SAPPHIRE™ има невероятната захранваща система – 200 ампера, без необходимост от кондензор.

ДОРИ лазерът да има голяма мощност, ако няма висока интензивност не може да предаде толкова голямо количество енергия за толкова кратко време.

Заключение: ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ + ВИСОКА ИНТЕНЗИВНОСТ = МАКСИМАЛНО ЕФЕКТИВНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ ЗА 4- 6 ПРОЦЕДУРИ.

Кратки импулси с постоянно охлаждане от -7*

Колкото е важно лазерът да бъде с голяма енергия и интензивност, толкова важно е и да може да предаде тази енергия за кратко време.

Слабите и средно-мощни лазери предават енергията за дълго време, известни като “ дълъг импулс“ ( 50 милисекунди и нагоре ). Тогава енергията е слаба и недостатъчна, защото се задейства механизмът на защита на косъма, наречен „термална релаксация“
Sapphire LS-1200 работи с кратки импулси – 15 и 30 милисекунди, под времето за термична релаксация на косъма ( природна защита на косъма, която абосрбира до 50% от енергията).15-30 msec

В допълнение към всичко казано, Depilice® на SAPPHIRE™ е патентована технология за вътрешно охлаждане на апарата за лазерна епилация, която позволява да се поддържа постоянна температура на работа до -7ºC. Така операторът може да използва по-висока енергия, а пациентът се радва на комфортна и безболезнена процедура.

5/5 - (1 vote)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button