лазерна епилация крака

Лазерна епилация на крака

Лазерната епилация на крака се извършва с диоден лазер. Този апарат за премахване окосмяването на краката използва светлинната енергия, която прониква на дълбочина 810нм и достига до основата на космения фоликул чрез меланина (пигментът, който отговаря за цвета на космите).

Енергията се транспонира в топлинна и изгаря фоликула.
В резултат космите на краката престават да растат през един продължителен период от време, а нивото на меланина драстично намалява.

Разбира се, възможно е една част да израстне отново, но тези косми ще бъдат много по-тънки, рехави и по-нарядко. След изпълнение на курса от процедури, нашите клиенти постигат до 85% перманентно редуциране на окосмяването за постоянно!

Как се извършва процедурата?

Важно е да знаете, че лазерната епилация на цели крака отнема около 60 минути
Процедурите с диодния лазер се извършват веднъж на 60 дни при първите 2-3 процедури, след това веднъж на 90 дни.

Лазерната епилация на крака пред останалите методи за обезкосмяване

Лазерна епилация Крака

За разлика от всички други методи, които поотделно или дават краткотрайни резултати, или са много болезнени и водят до появата на врастнали и подкожни косми, озезкосмяването на краката с лазерна епилация е трайно, безболезнено и предпочитано решение, както за жени, така и за мъже.

  • Първо, още след първите две процедури изчезва проблема с врастналите косми.
  • Ако лазерът е настроен правилно, от няколко процедури космите разреждат толкова, че стават едва забележими. Необходимо е да минавате зоната с бръснач веднъж на 30 дни, докато трае курсът на процедурите.
  • Трето, процедурата е доста по-безболезнена от обезкосмяването с епилатор или кола маска.
  • Космите, които израстват са значително по-тънки и рехави, като се наблюдава обратния ефект при почти всички други методи за обезкосмяване.
  • Порите намаляват големината си и краката имат нежен секси облик
  • Процедурата има дълготраен ефект, като голяма част от нашите клиенти споделят за перманенто редуциране на окосмяването до 85% след извършването на пълен курс от процедури и една поддържаща процедура годишно.

През колко време се изършва епилацията на крака

При нас процедурата се извършва в интервал между процедурите от 60 дни, а след третата процедура често космите оредяват до такава степен, че клиентите ни посещават през 90 дни.
Това прави зоната изключително удобна и финансово изгодна.

Цена на лазерна епилация – крака

Цените ни са публкувани на тази страница, като много често предлагаме промоционални пакетни предложения за тази зона. Попитайте на рецепция или на тел: 0899873230 за актуални промоции.

5/5 - (10 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button