лазерна-епиалация-крака

С какво лазерната епилация на крака е по-добра от другите методи за обезкосмяване?
Може да си отговорите сами, ако разберете как работи тази технология.

    • Лазерната епилация на крака се извършва с диоднен лазер. Той използва светлинната енергия, която прониква на определена дълбочина (810нм) и достига до основата на космения фоликул чрез меланина(пигментът, който отговаря за цвета на космите). Енергията се транспонира в топлинна и изгаря фоликула. В резултат космите на краката престават да ръстат продължителен период от време, а нивото на меланина драстично намалява. Когато израстват, космите ще бъдат много по-тънки и по-нарядко, като след целия курс от процедури може да се постигне до 80% редуциране!


 
Изтегли Ваучер с Промоционални Цени за зона Цели Крака
 

Предимствата На ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ НА КРАКА

Лазерна епилация Крака

За разлика от всички други методи, които поотделно или дават краткотрайни резултати, или са много болезнени и водят до появата на врастнали и подкожни косми, то след обезкосмяване на краката с лазерна епилация:
– Във Виталайз процедурата се извършва в интервал между процедурите от 60-80 дни, някои случаи дори повече. Това прави зоната изключително удобна и финансово изгодна.
– Порите намаляват големината си и краката имат нежен секси облик
– Още след първите процедури изчезва проблемът с врастналите косми
– доста ПО-БЕЗБОЛЕЗНЕНА от епилацията или обезкосмяването с кола маска
космите, които израстват са значително по-тънки и рехави, като се наблюдава обратния ефект при почти всички други методи за обезкосмяване
– процедурата има дълготраен ефект, като е възможно постигането на перманентно редуциране след извършването на пълен курс от процедури
 
Изтегли Ваучер с Промоционални Цени за зона Цели Крака
 

Как се извършва процедурата – Видео

Важно е да знаете, че лазерната епилация на цели крака отнема около 60минути
Процедурите с диодния лазер се извършват веднъж на 60дни при първите 2-3 процедури, след това веднъж на 90дни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:
лазерна епилация на ръце
ЦЕНИ НА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Лазерна Епилация Зона Крака
5 9 votes

Коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

 

РЕЗЕРВИРАЙ ЧАС ОНЛАЙН И СПЕСТИ

-20 % ОТ ЦЕНАТА НА ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ