Лазерна епилация гърди и корем

Лазерна епилация на зона гърди

Окосмяването на областите около гърдите, корема и гърба при мъжете е нещо съвсем нормално. В същото време, окосмяването на тези зони при жените, дори и незначително, обикновено води до дискомофрт и възпрепятства жените да носят дрехите, които желаят, а в някои случаи може да създаде и неприятно впечатление.

Ползви от обезкосмяване на гърди с лазерна епилация

Днес не само жени, но и все повече мъже посещават центрове за лазерна епилация, за да се отърват от нежалното окосмяване по гърдите.
И това не е случайно.
Те избират лазерната епилация като метод за обезкосмяване, тъй като носи ред предимства:

максимална ефективност и равномерни резултати при отстраняване на твърди черни косми, които не могат да се справят другите методи за обезкосмяване;
-кратка продължителност на процедурата, която продължава около 30-40 минути, в зависимост от размера на третирания участък;
-отстраняване на подкожните косми, които са много често срещан проблем при един от най-използваните методи за обезкосмяване при мъжете – колата маска
времето между процедурите е 60 дни при първите две-три процедури и до 90 дни при следващите
-постигане на дълготрайно обезкосмяването
-безболезнен метод (благодарение на нововъведенията в лазерната технология и охлаждащ механизъм достигащ -7 градуса)

Важно! Когато се извършва лазерна епилация на зоната на гърдите при мъже, е нужно да се направят по-голям брой процедури – около осем-десет. Това се дължи на факта, че окосмяването там е повлияно от андрогенните хормони и е доста по-силно.

Как да се подготвим за процедурата

Mного е важно космите да бъдат избръснати един ден или няколко часа непосредствено преди процедурата, за да не се разсейва енергията и да се постигнат оптимални резултати.

Лазерна епилация на корем

Жените с деликатна и чувствителна кожа, особено в областта на корема предпочитат лазерната епилация като метод за премахване нежеланото окосмяване.

Плоският, гладък корем е мечта за всяка жена, а лазерната епилация на корема е пътят към нейното реализиране. Разбира се, редовните упражнения и посещения във фитнес клуба са неизменна част от постигането на този идеал.

По отношение на другите методи за обезкосмяване, които може да използвате – при бръсненето има голяма вероятност космите да се увеличат, да се появят подкожни косми и в крайна сметка да сте неудовлетворени. Колата маска и епилатора също изискват честа обработка и увеличават риска от появата на възпаления и врастнали косъмчета.

Лазерната епилация е най-безболезненият и ефективен метод за тази област!

Лазерна епилация на мъже зона гърди видео

ВИЖТЕ ОЩЕ:
лазерна епилация на крака
ЦЕНИ НА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

5/5 - (5 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button