лазерна епилация корем

Лазерна епилация на зона гърди

Окосмяването на тези областите около гърдите, корема и гърба при жените, дори и незначително, обикновено води до дискомофрт и възпрепятства жените да носят дрехите, които желаят, а в някои случаи може да създаде и неприятно впечатление.

Ако доскоро се предполагаше, че премахването на нежеланото окосмяване в тези области е типично за женския пол, днес ВСЕ ПОВЕЧЕ МЪЖЕ са посещават козметични салони и клиники, за да се отърват от космите на гърдите, гърба и корема. И това не е случайно, те избират лазерна епилация гърдите и корема като метод за обезкосмяване, тъй като носи ред предимства:

максимална ефективност и равномерни резултати при отстраняване на твърди черни косми, които не могат да се справят другите методи за обезкосмяване;
-кратка продължителност на процедурата, която продължава около 30-40 минути, в зависимост от размера на третирания участък;
-отстраняване на подкожните косми, които са много често срещан проблем при един от най-използваните методи за обезкосмяване при мъжете – колата маска
времето между процедурите е 60 дни при първите две-три процедури и до 90 дни при следващите
-постигане на дълготрайно обезкосмяването
-безболезнен метод (благодарение на нововъведенията в лазерната технология и охлаждащ механизъм достигащ -7 градуса)

При лазерната епилация на гърди на мъже са необходими повече процедури, тъй като тази зона се влияе изключително от хормоните и окосмяването е по-силно.
Също така, много е важно космите да бъдат избръснати един ден преди процедурата, за да не се разсейва енергията и да се постигнат оптимални резултати.

Лазерна епилация на корем

Жените с деликатна и чувствителна кожа, особено в областта на корема предпочитат лазерната епилация, чрез който метод много лесно и безболезнено се премахва нежеланото окосмяване.
Плоският, гладък корем е мечта за всяка жена, а лазерната епилация на корема е пътят към нейното реализиране. Разбира се, редовните упражнения и посещения във фитнес клуба са неизменна част от постигането на този идеал.

По отношение на другите методи за обезкосмяване, които може да използвате – при бръсненето има голяма вероятност космите да се увеличат, да се появят подкожни косми и в крайна сметка да сте неудовлетворени. Колата маска и епилатора също изискват честа обработка и увеличават риска от появата на възпаления и врастнали косъмчета.

Лазерната епилация е най-безболезненият и ефективен метод за тази област!

Лазерна епилация на мъже зона гърди видео

ВИЖТЕ ОЩЕ:
лазерна епилация на крака
ЦЕНИ НА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button