Ултразвуков лифтинг с Улра 10

Забелязали ли сте, че в днешно време, за да се чувства човек добре, като че ли трябва да изглежда и да се чувства млад.

В същото време, стареенето на кожата е непрекъснат и необратим процес, който протича както на клетъчно, така и на молекулярно ниво.

Въпросът е какво може да направим, за да забавим естествените процеси на стареене?

В 21 век наред с оперативния лифтинг, лекари, хирурзи и иноватори в сферата на естетичната медицина търсят средства за постигане на аналогични и дори по-добри и естествени резултати с т. нар методи на неоперативен лифтинг. (радиочестотен лифтинг, хайфу, плазмолифтинг, лифтинг с мезконци и др.)

Ултразвуков лифтинг с ULTRA 10 ®

Съвременните анти-ейджинг открития обясняват, че процесът на стареене е свързан с локалната регулация на Матричните Металопротеинази („MMPs“) и регулацията на така наречените протеини на температурния шок (“HSPs”) в кожата. (ще се опитаме да обясним тези понятия на разбираем език по-долу).

Ултразвуковият лифтинг с 10 MHz двойно честотни ултразвукови вълни стимулира вашата биосистема.

Не случайно Южна Корея е наричана „световна столица на естетичната медицина“. Грижата за кожата е издигната в култ, корейците са сред първите по иновации в света на красотата, и именно те са стигнали до откритието, че приложението на двучестотен ултразвук в комбинация с високо честотен ултразвук до 10 MHz, има способността да модулира, както MMPs, така и HSPs.

MMPs буквално изгребва протеина и колагена и др.

HSPs е като строителен работник за кожната структура

ултразвуков лифтинг бургас

GAGs работи както цимента за строителството

лифтинг бургас

По-долу в статията, ще ви обясним накратко как ултразвуковия лифтинг с ULTRA 10 ® води до подмладяване на кожата на лицето, подобрява на тургора на кожата, със специално приложение за зоната край очите и около брадичката, които се повлияват по-трудно с алтернативни лифтинг методи.

Как точно ни помага ултразвуковия апарат Ultra 10 ®?

Възрастовите промени в кожата се причиняват от натрупването на биополимери,
които намаляват своята способност на делене и растеж.
И колкото повече човек остарява, толкова по-малка е способността на човек да
възстанови тази вреда.

Ултразвувков лифтинг

Уврежданията от тези биополимери могат да се дължат на различни физични и химични фактори на околната среда: радиация, топлинни щети, токсични агенти и др. Всички са свързани фактори: Нестабилен протеин; Неправилна реорганизация на протеините; Огъване на протеинитe; Контрол върху регулацията на протеините

Ултразвуковият лифтинг с ULTRA 10 ® РАБОТИ В ТЕЗИ ДВЕ НАПРАВЛЕНИЯ

1. КОНТРОЛ НА ПРОТЕИНА
Предпазва от разрушенията от биополимерите
2. КЛЕТЪЧНА АКТИВАЦИЯ
Бързо възстановява тези разрушения

Кръстосания двучестотен ултразвук излъчва честота до 500 пъти в секунда. Ултразвуковата терапия с 10 MHz  води до активиране на най-малките частици в клетката.

10MHz = 10 милиона вибрации във вашата кожа

Клетката се стимулира, и по-специално се въздейства върху Матричните Металопротеинази (или „MMPs“).

принцип на действие на ултразвук - ултра 10

За да разберете важната роля, която MMPs играят в нашето тяло, трябва да ви запознаем с екстрацелуларната матрица. Тя се състои от супер силен колаген, еластична съединителна тъкан и разнообразие от други специализирани протеини, които тъкат заедно, за да образуват триизмерна мрежа, която заобикаля отделните клетки в тялото и има ключова роля, затова да изглеждаме млади и стегнати.

Още малко за мехнизма на действие на ултразвуковия лифтинг

Но екстрацелуларната матрица е динамична мрежа, която постоянно трябва да се обновява, за да функционира правилно. Именно тук, идва мястото на  MMPs, които са отговорни за разрушаването на тъканите на екстрацелуларната матрица, които трябва да бъдат заменени. Взаимодействието между ММРs и екстрацелуларната матрица определя дали клетките се подмладяват и функционират правилно или спират да работят и умират.

Важно е на мястото на разрушените протеини подготвени от MMPs, да се появят нови клетки. Тук ключова роля играят протеините на температурния шок (така нар. “HSPs” или „протеини на младостта“). Това са функционални протеини, които изпълняват функцията по изграждане на нови колагенови и еластинови нишки.

HSPs са основен фактор за борба със стареенето. Мускулните контракции по време на високо интензивни упражнения предизвикват генерирането на HSPs, но скоростта постепенно намалява с остаряването.

Корейските учени са успели да създадат технология в лицето на Ultra 10 ®, базирана на излъчването на 10 MHz ултразвукова честота, която увеличава производството на HSPs до 18 пъти в рамките на 24 часа от процедурата, в пъти повече от количеството, което може да се произведе при тренировка.

Сами може да си представите въздействието, което оказва върху вашата кожа.

Ultra 10 ® активират и GAGs (Глюкозаминогликаните). Те са отговорни за привличането на вода към клетките, която хидратира кожата и подпомага възобновителните процеси.

Важно! Ползотворното въздействие на високи интензивния ултразвук в комбинация с кръстосания двучестотен ултразвук е потвърдено в редица независими медицински проучвания, като с този може да прочетете данните от научно проучване за въздействието на тези технологии за подмладяване на кожата проведено още през юни 2012 г. в Германия и Белгия.

Как протича процедурата

С какво се различава лифтингът с Ultra 10 ®?

Ултразвуковия лифтинг с Ultra 10 ® въздейстрва върху трите слоя на кожата, които се стимулират изцяло, нежно и деликатно с ТРИ РАЗЛИЧНИ честоти на излъчване.

ултразвуков лифтинг

Както е илюстрирано и обяснено по-горе, иновативната технология с двукратно кръстосано излъчване с честоти до 10 MHz създава специфични промени във вътрешнотоклетъчното налягането, които оказват положително въздействие върху съединителната тъкан и клетъчната структура.

Важно! Не трябва да бъркаме ултразвуковия лифтинг на Ultra 10 ® с традиционния ултразвуков пилинг, който все използва от години за премахване на роговите или така наречени „мъртви клетки“ от най-горния слой на кожата, както и за последващо прокарване на хиалуронова киселина и други активни елементи в кожата.

Ултразвуковият лифтинг с Ultra 10 ® не трябва да бъде сравняван или предпочитан пред радиочестотния лифтинг.

Апаратът има различно въздействие като е със специфична насоченост към зоната край очите, кожата по челото, брадичката, назолабиалните бръчици, линията на долната челюст, шията и деколтето.

РЕЗУЛТАТИ след процедури с Ultra 10 ®

Прилага се за третиране на отпусната кожа на челото, край очите, брадичката, назолабиалните бръчки, линията на долната челюст, шията и деколтето.
ПРЕДИ СЛЕД НАЗОЛАБИАЛНИ ГЪНКИ
Дълбочината на вибрационния ефект е различна за всяка честота, от 3 мм до 30 мм, което означава, че всички части на кожата се стимулират чрез ултразвуковия масаж.

БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ

Какви са цените на ултразвуковия лифтинг с Ultra 10 ®?

ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ С ULTRA 10 ®ЦЕНА
Ултразвуков лифтинг 10 Mhz на цяло лице120 лв.
(50 мин.)
Монополярен Радиочестотен лифтинг на околоочен контур60 лв.
(20 мин.)
Лечение на акне и белези от акне – цяло лице120 лв.
(50 мин.)
ПРОМО – 3х Процедури (цяло лице)270 лв.
Цени на всички услугиЦеноразпис

Какви са приложенията на тази терапия?

Приложение ултра 10
Ултразвуковият лифтинг с Ultra 10 ® разполага с 8 ВИДА ПРОГРАМИ за грижа за лице и може да бъде изпозлван за лечение и превенция на различни кожни състояния:

Стягане; Изглаждане на бръчици; Хидратация; Лечение на акне и разширени пори – инхибира растежа на бактериите; Лечение на белези от акне; Обезболяване (срещу оттоци/подуване); Сонофореза и др.

Стерилизиращо, противовъзпалително  и ускоряващо зарастването на рани действие!

Апаратът може да се използва ефективно и за тяло.

За кого е походяща тази терапия?

Ултразвуковият лифтинг с Ultra 10 ® е напълно безболезнена и безопасна процедура походяща за жени и мъже от 30 до 65+ години.

Използва се както за превенция, така и за лечение на различни кожни проблеми.

Препоръчително е да се започнат терапии след навършване на 30 годишна възраст, когато естествените процеси на остаряване се задействат, количеството на колаген и еластин намалее и започнат първите признаци на стареене.

Колко време продължава процедурата?

Процедурите с апарата Ultra 10 ® се извършват по индивидуална програма в зависимост от кожния проблем, възрастта на пациента и третираните зони.

Първо се обработва едната половина на лицето а впоследствие другата.
В зависимост от избрания вид програма 1 (една) процедура може да продължи от 25 до 40 минути.

Има ли възстановителен период след терапията?

След извършване на процедурата с Ultra 10 ® не се наблюдават реакции на кожата, единствено е възможно леко зачервяване на кожата, което отшумява в рамките на няколко часа.

Колко е препоръчителният брой процедури?

Препоръчват се извършването на минимум 3-6 процедури до 12, по индивидуално изготвен план.
Вижте актуалните ни пакетни предложения:

Кога да очаквам резултати от процедурата?

Още след първата процедурата се наблюдава подобряване на тургора на кожата, изглаждане на финните линии край очитередуциране на порите.

Надяваме се, с тази статия да сме били полезни в избора на подходяща процедура за постигане на по-добро здраве, красота и самочувствие.

Ако имате въпроси, на които не сме успели да отговорим, не се колебайте да се свържете с наш специалист на телефон 0877893230.

Читателите, които се интересуват от неоперативни процедури за подмладяване и подобряване състоянието на кожата на лицето, четат също и статиите за хайфу, мезотерапия и радиочестотен лифтинг.

4.5/5 - (40 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button