Какво представлява ХАЙФУ АПАРАТА VMAX®?

В нашия център от 2019 г. разполагаме с уникален по вида си апарат за ултразвуков лифтинг – корейският апарат V-MAX®.

Уникалността му се състои във възможността мощната енергия, която генерират останалите хайфу апарати, да бъде доставена поетапно (а не на еднократни удари), което прави процедурата значително по-безболезнена и без рискове от увреждане на лицевата мускулатура и кожа.

За какво се използва Хайфу Неоперативния лифтинг?

С помощта на V-MAX® може да се работи върху създаването на така желаната V-образна форма на лицевия контур. Приема се, че това е формата, която придава младежки вид и хармонично изражение.

Какво точно се случва след ХАЙФУ терапия?

Колагенът за нашата кожа, е като илюстрираните по-долу носещи колони за покрива на храма.

Хайфу мнения

Когато сме млади, колагеновите нишки са здрави, кожата изглежда гладка и стегната.
С възрастта, ако не бъдат поддържани, колоните се рушат и покрива пропада.

Колагеновите влакна също отслабват с напредването на възрастта, кожата увисва, става груба и се появяват бръчки.

При ХАЙФУ лифтингът, за разлика от оперативният лифтинг, вместо скалпел, през кожата преминава фокусирана улразвукова вълна. Високата и фокусирана енергия причиня термокоагулация, в резултат на което разтегнатите с възрастта колагенови нишки се уплътняват, а в рамките на 3 до 6 месеца се обноява и целият СМАС слой.

С какво се различава HIFU лифтингът с Vmax от други апарати за HIFU?

Досегашните HIFU технологии работиха на принципа на шевната машина, доставяха енергията на еднократни удари, с високоинтензивни ултразвукови импулси, като генерираха голямо количество топлина.

Hifu Бургас

Корейските учени са успели да създадат технология, която доставя същото количество енергия, но постепенно, както когато нагряваме парче месо в тигана, което предпазва клиента и намалява рисковете от изгаряния, болка и травми на нервите.

Чрез ХАЙФУ лифтингът с апарата VMAX® се цели създаването на така желаната V-образна форма на лицето, която е признак на младостта.

Внимание! На пазара съществуват множество китайски копия на патентованата технология за HIFU лифтинг – VMAX®, които според корейската компания производител, са опасни и могат да доведат до изгаряния и увреждане на кожата.

Повече за процедурата може да научите на тази страница, както и на видеото по-долу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button