Какво представлява ХАЙФУ АПАРАТА VMAX®?

Естетичен център ВИТАЛАЙЗ разполага с уникалния по вида си апарат за ултразвуков лифтинг – V-MAX®.

V-MAX® е корейска апаратура, световен лидер за медицинска хайфу терапия, с доказан ефект.

Уникалността му се състои във възможността мощната енергия, която генерират останалите хайфу апарати, да бъде доставена поетапно (а не на еднократни удари), което прави процедурата значително по-безболезнена и без рискове от увреждане на лицевата мускулатура и кожа.

За какво се използва Хайфу Неоперативния лифтинг?

С помощта на V-MAX® може да се работи върху създаването на така желаната V-образна форма на лицевия контур. Приема се, че това е формата, която придава младежки вид и хармонично изражение.

Повече информация за начина, по който протича процедурата, подготовка, резултати и съвети от професионалисти, може да прочетете в статията ни за хайфу.

С какво се различава HIFU лифтингът с Vmax от други апарати за HIFU?

Досегашните HIFU технологии работеха на принципа на шевната машина, доставяха енергията на еднократни удари, с високоинтензивни ултразвукови импулси, като генерираха голямо количество топлина.

Hifu Бургас

Корейските учени са успели да създадат технология, която доставя същото количество енергия, но равномерно, както когато нагряваме парче месо в тиган.
Технологията VMAX® предпазва клиента и намалява рисковете от изгаряния, болка и травми на нервите.

Чрез ХАЙФУ лифтингът с апарата VMAX® се цели създаването на така желаната V-образна форма на лицето, която е признак на младостта.

Внимание! На пазара съществуват множество китайски копия на патентованата технология за HIFU лифтинг – VMAX®. Третирането на кожата с неоторизиран апарат, може да доведе до изгаряния и увреждания.

Бъдете внимателни в избора си и се доверявайте само на професионалисти!

В нашия естетичен център апаратурата е сертифицирана, с гаранция за качество. Нашият екип е обучен да работи с тази технология и ще се погрижи да постигнете желаните резултати, с професионализъм и отговорност към вашето здраве.

Повече за процедурата може да научите на тази страница, както и на видеото по-долу:

4.5/5 - (11 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button