Поставяне на мигли Бургас цена

Все повече жени се замислят дали да не променят визията си, като добавят обем на своите тънки и рехави мигли. В същото време се страхуват от „кукленската визия“, която създават поставените изкуствени мигли.

Смятаме, че поставянето на мигли се утвърди като ефективна процедура за удължаване и увеличаване на обема на естествените ви мигли. Как ще изглеждате зависи изключително от опита на специалиста и вашият собствен избор, понеже се предлагат косъмчета в множество разновидности.

Нека прочетем отговорите на по-често задаваните въпроси от клиенти относно процедурата поставяне на мигли.

Поставяне на мигли косъм по косъм

Класическото поставяне на мигли, познато като „косъм по косъм“ се основава на метода, при който козметикът с помощта на 2 пинсети и специално хипоалергенно лепило, поставя върху всяка естествена мигличка по една изкуствена.

Дължината на удължените мигли варира от 6 до 16 мм.

Специалистът избира дължината в зависимост от индивидуалните характеристики и желания на клиента.

Имайте предвид, че миглите имат различен цикъл на растеж и компетентният специалист ще работи само с онези мигли, които вече са „израстнали“. Ако косъмчетата са нежни и още растат, изкуствени реснички не следва да се прикрепват към тях.

Поставянето на удължения, които са твърде дълги или прекалено дебели за вашите естествени мигли, могат да създадат проблеми в бъдеще.

Изводът, е един – по-дорбе да се вслушвате в съветите на избрания от вас специалист.

Какво е 3Д Мигли (троен обем)?

При тази техника на поставяне, миглите се издължават и им се придава допълнителен обем с помощта на снопчета, като на всяко ваше косъмче се залепва снопче, състоящо се от 3 по-леки миглички.

Този метод е известен още като „руски обем“. Броя на косъмчетата прикрепени към всеки сноп,  определея и наименованието на процедурата – 3д мигли, 5д мигли и т.н

мигли косъм по косъм Бургас

Колко време отнема процедурата?

Процедурата по поставяне на нови мигли продължава около 2 часа и 30 мин. Поддържащите процедури отнемат около час.

Как протича процедурата?

Колко струва поставянето на мигли?

Цената на поставяне се определя в зависимост от техниката и вида на косъмчетата. По приницип, 2д и 3д миглите са малко по-скъпи, понеже  поставянето им е по-трудоемко и се изполват повече косъмчета. Също така, косъмчетата от норка например, са по-скъпи от копринените косъмчета.

В работата си нашите специалисти използват само най-добрите материали, които се отличават с безопасност, хипоалергенност и отличен вид.

КЪМ ГАЛЕРИЯ

Ако ви интересуват цени на поставяне на мигли в Бургас, може да отворите тази страница.

Каква е разликата между 3Д мигли и „косъм по косъм“?

Разликата между 3D миглите и „косъм по косъм“ е в самата технология.

Техниката „косъм по косъм“ увеличава дължината и дебелината на вашите мигли. При нея, към една ваша мигла се прикрепя една изкуствена. По този начин общият брой на косъмчетата не се променя.
3D технологията не само увеличава дължината и дебелината на миглите, но и техния брой. Техниката включва прикпрепване на снопчета от няколко мигли(2-3), към вска естествена.

поставяне на мигли косъм по косъм в бургас

Колко дълго издържат мигли косъм по косъм?

Нормално е поставените мигли да изпадат, доколкото вашите естествени косъмчета също падат. Следователно, периодично трябва да прибягвате до корекция или премахване.

Ефектът от процедурата зависи от няколко фактора – техниката на специалиста, косъма на естесвените ви мигли, качеството на лепилото и правилната грижа.

Обикновено след 2-3 седмици е необходимо да се извърши поддържаща процедура.

Поддръжка на мигли

Поставените мигли тип „косъм по косъм“ или 3Д, трябва да бъдат поддържани, за да се запази ефектът по-дълго.

Поддръжката на мигли е необходима на около 2-3 седмици, като този период варира спрямо това колко често губите собствените си мигли, заедно с които и изкуствените падат.

Поцедурата е по-кратка от тази по поставянето им, обикновено отнема между час и час и половина.

Специалистът премахва тези мигли, които не се прилепат добре и добавя нови. Ако всички мигли, останали по време на удължаването, са добре поддържани, се заместват само тези, които са паднали.

Пепоръчително е на всеки три месеца да си давате почивка, за да може вашите собствени мигли да се възстановят.

3д мигли Бургас

Мигли косъм по косъм преди и след

Какви рискове крие процедурата?

Рискът от алергии или увреждане на кожата на клиента по време на процедурата е минимален, тъй като „новите“ мигли не са прикрепени към кожата, а в основата на вашите естествени мигли. Трябва да се има предвид, че съществува риск от индивидуална непоносимост към лепилото. Освен това, миглите от норка дават по-често алергични реакции.

Алергия при поставяне на мигли
Алергията към удължаването на мигли е остра реакция на тялото към лепилото или полимерен микрофибър, от който се правят изкуствените мигли. Алергична реакция се предизвиква и при естествените мигли, тъй като те използвт косми от норка или лисица. Алергиите, предизвикани от удължаване на мигли, са изключително редки (по-малко от 1% от потвърдените случаи на всички оплаквания от различни реакции след процедурата).

Ако сте предразположени към алергии, може да се направи тест. Поставя се едно снопче или косъмче, и се изчакват 24 часа, за да се прецени дали процедурата е подходяща за вас.

Зачервени очи след поставяне на мигли?

Зачервяването на очите след постаяне на мигли може да бъде знак за алергична реакция. Някои други признаци за алергична реакция са: сухи лигавици, подуване, сърбеж, кихане и хрема.

Какво да правим при алергия от мигли?

Възможно най-скоро се обадете на специалиста, който е поставил миглите, за да ги отстрани.

Как да се грижим за новите си мигли?

Правилната грижа за миглите помага да се запази ефектът им по-дълго време. Ето няколко съвета за домашна грижа:

  1. Разресвайте миглите си. Вашият терапевт ще ви даде малка четка след процедуата, с която е необходимо ежедневно да разресвате миглите си. По този начин те няма да се оплитат и спластяват, а вашите естествени мигли ще растат по-добре, тъй като тези движения стимулират космения фоликул.
  2. Избягвайте да търкате очите си.
  3. Опитайте се да не спите с лице към възглавницата.
  4. Не се опитвайте сами да премахвате поставените ви изкуствени мигли, защото може да нараните естествения ви косъм.
  5. През летния сезон трайността на миглите е по-кратка от зимния. Това се дължи на факта, че през лятото се потим повече, както и че посещаваме плувни басейни и ходим на море.
  6. Не поставяйте спирала.
  7. Избягвайте поставянето на мазна очна линия.

Може ли миглите да се мокрят с вода?

Първите 24 часа е препоръчително да си миете лицето като заобикаляте зоната около очите.

Генерално, за да се запази ефектът от процедурата, трябва да ограничавате мокренето на поставените удължения с вода.

Видове мигли“ косъм по косъм“

Видовете мигли биват- Естетвени мигли и Изкуствени мигли.

Естествените мигли са с косъм от норка.
Диаметърът на този тип мигли варира от 0,15 до 0,20 мм. Тези мигли създават по-наситен ефект и подчертават добре ваште собствени мигли. Недостатъкът им е, че има възможност да се развие алергична реакция към тях.

Най-предпочитаният вид изкуствени мигли са Копринените мигли
Диаметърът на копринените реснички е 0,1 мм, което ги прави подходящи за дамите, чиито мигли са слаби и тънки. Тези мигли създават най-естествен вид и са много нежни. Копринеите мигли подчертават женската нежност и изтънченст, те са особено подходящи за ежедневно носене. Тъй като тези мигли са изключително тънки и крехки, трябва да се работи внимателно с тях. Те лесно се повреждат, ако например спите с лице към възглавницата, при внимателно ползване и полагане на грижи, лесно ще ви радват с красотата си в продължение на няколко седмици, до процедеурата по поддръжка.

Естествени или изкуствени мигли?

Когато избирате между синтетични и естествени материали, имайте предвид, че те нямат голяма разлика в качеството.

Синтетичните косми са хипоалергенни и имат по-тъмен лъскав цвят. Естествените мигли (обикновено направени от норка или лисица) са по-светли, по-матови на цвят и за съжаление могат да причинят алергични реакции.

Може ли да слагаме спирала върху новите ни мигли?

Не е препоръчително поставянето на спирала върху вече удължените мигли.

Как да си почистваме грима на очите?

Гримът може да се почисти с тупфлер (клечка за уши) и мицеларна вода, като внимаваме да не докоснем изкуствените мигли.

Удължаване на мигли и бременност

Бременността е един от най-важните периоди в живота на всяка жена, в който повече от всякога бихме искали да изглеждам страхотно. Въпреки това, бременността често е абсолютно противопоказание за редица процедури, свързани с козметологията.

За щастие, удължаването на миглите е изключение от правилото. Тази процедура се провежда нормално по време на бременност.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Понякога природата ни „дарява“ с твърде редки и къси мигли, и дори с висококачествената спирала не може да се постигне желания резултат.

Благодарение на техниките за поставяне на мигли, плучаваме безупречен ефект, до съвършенство. Визията на една дама влияе на нейното настроение, тонус и чуство за комфорт, затова трябва да полагме грижи за себе си и това ще ни се отблагодари.

Постаянето на мигли е най-финият начин да придадете обем и изразителност на миглите си, и в същото време да изглеждате напълно естетсвено.

Ако желаете да зададете въпрос или да запишете час, моля свържете се с нас на телефон 0877893230

4.4/5 - (20 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button