Поставяне на мигли Бургас цена

Поставянето на мигли е популярна козметична процедура за удължаване и увеличаване на обема на естествените ви мигли. Oпитни специалисти преобразяват косъмчетата около очите ви по такъв начин, че едва може да ги различите от естествените ви мигли.

Поставяне на мигли косъм по косъм

Класическото поставяне на мигли, познато като „косъм по косъм“ се основава на метода, при който козметикът с помощта на 2 пинсети и специално хипоалергенно лепило, поставя върху всяка естествена мигличка по една изкуствена.

Дължината на удължените мигли варира от 6 до 16 мм.

Специалистът избира дължината в зависимост от индивидуалните характеристики и желания на клиента.

Имайте предвид, че миглите имат различен цикъл на растеж и компетентният специалист ще работи само с онези мигли, които вече са „израстнали“. Ако косъмчетата са нежни и още растат, изкуствени реснички не следва да се прикрепват към тях.

Поставянето на удължения, които са твърде дълги или прекалено дебели за вашите естествени мигли, могат да създадат проблеми в бъдеще.

Изводът, е един – по-дорбе да се вслушвате в съветите на избрания от вас специалист.

Какво е 3Д Мигли (троен обем)?

При тази техника на поставяне, миглите се издължават и им се придава допълнителен обем с помощта на снопчета, като на всяко ваше косъмче се залепва снопче, състоящо се от 3 по-леки миглички.

Този метод е известен още като „руски обем“. Броя на косъмчетата прикрепени към всеки сноп,  определея и наименованието на процедурата – 3д мигли, 5д мигли и т.н

мигли косъм по косъм Бургас

Колко време отнема процедурата?

Процедурата по поставяне на нови мигли продължава около 2 часа и 30 мин. Поддържащите процедури отнемат около час.

Колко струва поставянето на мигли?

Цената на поставяне се определя в зависимост от техниката и вида на косъмчетата. По приницип, 2д и 3д миглите са малко по-скъпи, понеже  поставянето им е по-трудоемко и се изполват повече косъмчета. Също така, косъмчетата от норка например, са по-скъпи от копринените косъмчета.

В работата си нашите специалисти използват само най-добрите материали, които се отличават с безопасност, хипоалергенност и отличен вид.

КЪМ ГАЛЕРИЯ

Ако ви интересуват цени на поставяне на мигли в Бургас, може да отворите тази страница.

Колко дълго издържат мигли косъм по косъм?

Нормално е поставените мигли да изпадат, доколкото вашите естествени косъмчета също падат. Следователно, периодично трябва да прибягвате до корекция или премахване.

Ефектът от процедурата зависи от няколко фактора – техниката на специалиста, косъма на естесвените ви мигли, качеството на лепилото и правилната грижа.

Обикновено след 2-3 седмици е необходимо да се извърши поддържаща процедура.

3д мигли Бургас

Какви рискове крие процедурата?

Рискът от алергии или увреждане на кожата на клиента по време на процедурата е минимален, тъй като „новите“ мигли не са прикрепени към кожата, а в основата на вашите естествени мигли. Трябва да се има предвид, че съществува риск от индивидуална непоносимост към лепилото. Освен това, миглите от норка дават по-често алергични реакции.

Ако сте предразположени към алергии, може да се направи тест. Поставя се едно снопче или косъмче, и се изчакват 24 часа, за да се прецени дали процедурата е подходяща за вас.

Какво да правим при алергия от мигли?

Възможно най-скоро се обадете на специалиста, който е поставил миглите, за да ги отстрани.

Може ли миглите да се мокрят с вода?

Първите 24 часа е препоръчително да си миете лицето като заобикаляте зоната около очите.

Генерално, за да се запази ефектът от процедурата, трябва да ограничавате мокренето на поставените удължения с вода.

Естествени или изкуствени мигли?

Когато избирате между синтетични и естествени материали, имайте предвид, че те нямат голяма разлика в качеството.

Синтетичните косми са хипоалергенни и имат по-тъмен лъскав цвят. Естествените мигли (обикновено направени от норка или лисица) са по-светли, по-матови на цвят и за съжаление могат да причинят алергични реакции.

Може ли да слагаме спирала върху новите ни мигли?

Не е препоръчително поставянето на спирала върху вече удължените мигли.

Как да си почистваме грима на очите?

Гримът може да се почисти с тупфлер (клечка за уши) и мицеларна вода, като внимаваме да не докоснем изкуствените мигли.

Удължаване на мигли и бременност

Бременността е един от най-важните периоди в живота на всяка жена, в който повече от всякога бихме искали да изглеждам страхотно. Въпреки това, бременността често е абсолютно противопоказание за редица процедури, свързани с козметологията.

За щастие, удължаването на миглите е изключение от правилото. Тази процедура се провежда нормално по време на бременност.

Други препоръки за удължаване ефекта от процедурата

Избягвайте потриването на зоната около очите с кърпи, ръце и т.н

Препоръчително е да спите по гръб или настрани.

Не се опитвайте сами да премахвате поставените ви изкуствени мигли, защото може да нараните естествения ви косъм.

През летния сезон трайността на миглите е по-кратка от зимния. Това се дължи на факта, че през лятото се потим повече, както и че посещаваме плувни басейни и ходим на море.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button