лазерна епилация на триъгълника

Лазерна епилация на триъгълник

Проучвания показват, че всяка жена рано или късно се замисля за епилация на триъгълника, но далеч не всички се решават да осъществят замисъла си.

За съвременните жени и мъже обезкосмяването на интимните части се превърна в част от ежедневената грижа. Много жени се страхуват от болезнеността на процедурата и от неловкото чувство по време на изпълнението й.
Истината е, че най-новите лазерни апарати позволяват да се постигне трайно и почти безболезнено обезкосмяване дори на най-чувствителните зони, каквато е зоната на триъгълника.

Подготвили сме тази статия за онези читатели, които си мечтаят за лазерна епилация на интим, но не могат да съберат смелост за първата си крачка към лазерния център!

Какви видове лазерна епилация на интимната зона извършваме?

Процедурата цял интим или „пълни бразилски бикини“ е най-предпочитана от нашите клиенти. При нея премахваме всички косми на интимните части.

Започнете ли веднъж лазерно обезкосмяване на триъгълника, свиквате с чувството на идеално гладка и свежа кожа всеки един ден от годината, все едно никога не сте имали косми в тази област. (премахват се дори тъмните косъмчета, които са били видими под кожата след бръснене)

Разбира се, в зависимост от личните предпочитания, някои избират само обезкосмяване на зоната около бикините или т.нар „бикини линия„, т.е окосмяването на триъгълника не се премахва.
Имаме клиенти, които избират друг стил на обезкосмяване – триъгълника се обработва, като се оставя само тънка лента с косми.

Как се извършва процедурата?

Първо да припомним, че три-четери седмици преди процедурата преустановете всякакви други методи за обезкосмяване, които откубват косъма от корена.

Лазерната епилация на триъгълник винаги се извършва от жена-терапевт. След като очертаем зоната на работа с безцветен молив, преминаване към обработване на участъка. Лазерът, с който работим има патентована технология за охлаждане позволяваща да се поддържа постоянна температура на работа до -7ºC. Така операторът може да използва по-висока енергия, а пациентът се радва на комфортна и безболезнена процедура.

Защо бихме избрали лазерно обезкосмяване на зона бикини

1. Най-голямото преимущество е резултатът – след завършване на последната процедура кожата остава гладка в продължение на няколко години, като е необходимо да се извършва една поддържаща процедура на всеки 6-8 месеца.
2. Това е зона, която е сравнително неудобна за домашна епилация, отнема време и често води до появата на подкожни косми и възпаления. За сметка на това, лазерната епилация на зона бикини се третира изключително лесно и бързо, отнема около 10-15 минути.
3. Още след първата процедура болезнените обриви и подкожните косъмчета ще изчезнат

ВИЖТЕ ОЩЕ:
лазерна епилация на крака
ЦЕНИ НА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

3.8/5 - (61 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button