Какво представлява методът „АПТОС“?

Aptos® лифтингът е минимално инвазивен метод за подмладяване и стягане на лицето, който позволява да се получат моментални резултати: да се повдигнат меките тъкани, да се забавят процесите на стареене, да се запази красотата без хирургическа намеса, т.е. без белези или подгъви.

Как протича самата процедура

След провеждането на консултация, лекарят решава коя техника за въвеждане конците да използва с оглед постигане на желаната цел. С АПТОС конците се получава здраво захващане на тъканите, позволяващо леко повдигане на отпуснатия контур до получаване на желания ефект. Лифтирането на лицето се провежда на дълбочина не повече от 3-5мм, което изключва риска от увреждането на нервни окончания и големи кръвоносни съдове.
Използват се резорбируеми конци, изработени от Полидиоксанон – той е по-плътен от собствените тъкани и поставен в тях, постепепно се „разтапя”, без да предизвиква странични реакции.
В зависимост от зоните на работа, процедурата продължава от 20 минути до около един час, в случаи, че се лифтира цялото лице.

За кого е подходяща

Тази процедура е подходяща за жените в напреднала възраст, при тях отпускането на тъканите е много по-значително и много по-трудно се постига повдигане на контура само с локално запълване на бръчките и подобряване състоянието на кожата. Освен това, АПТОС конците се използват за повдигате на вежди, намаляването на т.нар „бузи на булдог“, сформирайки изразен и стегнат контур на долната челюст, за повдигане проекцията над брадичката.

Галерия

33-1
лифтинг конци

aptos_do_posle_2

СЪВМЕСТИМОСТ С ДРУГИ ПРОЦЕДУРИ

Тази процедура е съвместима с всички апаратни и други инвазивни процедури. Комбинацията с филъри може да се направи дори в една сесия, а с Мезотерапия, Ботулинов токсин и лазерни процедури – 3-4 седмици след това.

3.8/5 - (14 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button