Апаратура – грижа за лице

FocusDual®

Focus Dual® е златен стандарт в областта на нехирургичният лифтинг – HIFU и RF микронидлинг се комбинират, за да повдигнат и стегнат кожата на ВСЕКИ слой!

радиочестотен лифтинг на лице в бургас

BodyShape® Face

Body Shape RF e иновативна апаратура на израелската компания Active Optical systems, която излъчва мощна радиочестотна енергия за по-здрава, опъната и стегната кожа.

безиглена мезотерапия апаратура

DrSkin®

Dr. Skin® е високо-технологична апаратура, която използва мултиполярната електропореза за дълбоко проникване на различни коктейли от полезни вещества в кожата, без игли – безболезнено и безопасно.

апаратура за лечение на акне

Plamingo®

В естетичната медицина плазмата успешно се прилага за третиране на множество кожни проблеми, като белези, стрии, акне, брадавици, бенки, фиброми, себорейна кератоза и множество други кожни лезии.

Vmax Хайфу

VMax®

SMAS-лифтинг на различни зони от лицето и тялото. Идеален за повдигане на долна трета на лицето, както и за третиране на „двойна брадичка“.

воднодермабразио бургас

HydraTouchH2®

HydraTouchH2® – апаратура, позволяваща ви да се освободите от себум, мъртва кожа и реактивни кислородни видове (“ROS”), които причиняват стареенето!

биорегенериращ лифтинг бургас

Ultra10®

Корейска апаратура базирана на ултразвукови честотни вълни, която работи в две основни направления – Контрол на протеина и Клетъчна активация.

анализ на кожата бургас

OpatraDome® SkinCheck

Анализаторът на кожа Opatra Dome® London ви позволява да проведете многоизмерен анализ на кожата и да видите скрити от очите проблеми – като дермална пигментация, състоянието на кръвоносните съдове, степен на фотоувреждане.

Микронидлинг бургас

EPN®

EPN микронидлингът е устройство, което комбинира микроубожданията с техниката на електропорацията.

термален лифтинг с powershape2

Powershape2®

В арсенала на апарата PowerShape2® има уникална разработка – Термален RF апликатор. Радиочестотната енергия се съчетава с вакуумен масаж и нискоинтензивна лазерна терапия, за да се постигнат оптимални резултати.®

Апаратура – Грижа за тялото

Coresculpt®

Coresculpt® на K1 MED, използва HDES (високо интензивна електромагнитна мускулна стимулация), която предизвиква до 36 000 мускулни контракции на зони като бедра, седалище и корем само в една 30 минутна процедура.

термален лифтинг с powershape2

Powershape2®

Powershape2, или ролково-вакуумен масаж с нискочестотен лазер и RF лифтинг – 3 метода за борба с целулит и локални мастни натрупвания в 1 апаратура!

FocusDual®

Focus Dual® РФ Микронидлинг (RFM) – намалява видимостта на стриите с до 80%. Focus Dual® HIFU за стягане на кожата на корема, ръцете, сгъвките на колената. Апаратура отличена с множество награди във Великобритания през последните 2 години.

апарат за кавитация бургас

3-MAX®

Синергична комбинация от Многополюсен RF, Вакуум и Кавитация за намаляване на целулита и оформяне на тялото. Динамична и силна вибрация чрез специална пневматична система за засмукване + лимфен дренаж с 4 вида пулсации.

радиочестотен лифтинг на лице в бургас

BodyShape®

Системата разполага с Четериполярен RF – голяма работна повърхност на апликатора осигуряваща прецизно и дълбоко проникване в кожата. Отлични резултати за стягане на кожата на след оперативни интервенции, раждане, рязко отслабване.

Vmax Хайфу

V-MAX®

HIFU липолиза за тяло, насочена основно към стопяване на излишните мазнини от корема и кръста, бедрата, бричовете, “любовните дръжки”, ръцете, около коляното, глезена, задните части, бедрата, бричовете.

Лазерна епилация

лазерна епилация апаратура бургас

Sapphire™

SAPPHIRE™ е световен лидер в разработването и прозводстото на диодни лазери с приложение в естетичната медицина. Неизневерявайки на принципите си да наложи винаги най-доброто и да определи стандартите в индустрията SAPPHIRE™ 810 nm превъзхожда голяма част от своите конкуренти по множество параметри.

Call Now Button