vodno dermabrazio - vodno pochistvane - burgas

Водното или вакуум почистване на лице е познато на световния и български пазар под името „Hydrafacial“, която процедура се базира на комбинацията от почистване на кожата на лицето в четири направления – ексфолиране (почистване на кожата), пилинг (размеква замърсяванията по порите на кожата), ексктракция (вакуумно отстраняване на отпадни елементи по кожата) и хидратация.

По-долу в статията ще ви разкажем защо водното дермабразио е предпочитана процедура за премахване на черните точки, мъртви клетки,  как ни помага да почистим порите в дълбочина, включително и от насложилия се фон дьо тен, който не се отстранява напълно с обикновен дегримиращ продукт, както и как преминава процедурата в нашия център, с какво се отличава апаратурата ни, както и разбира се цената на терапията.

Приятно четене!

Защо и кога да изберем почистване на лице с вакуум?

Почистването с вакуум (водното дермабразио) се оказа една от най-добрите терапии за премахване и почистване на лицето от черни точки. Тя се оказа и много по-щадяща процедура за лица с тънка и предразположена към зачервяване кожа.

За разлика от механичните техники за почистване („наречената ръчна екстракция“) и обикновеното микродермабразио, което разчита на корундованите кристали или на диамантените частици да отстранят мъртвите клетки от кожата, почистването с водно дермабразио използва водни струи (без абразивни частици) за полиране повърхността на кожата.

Не ни разбирайте погрешно – не казваме, че останалите методи за почистване на лице са по-лоши.
Съветваме ви да избирате този метод за почистване според вида и състоянието на кожата.

Плюсът на апаратурата HydraTouchH2® е, че дава възможност да третираме всякакъв тип кожа и да подпомогнем многокомпонентно, т.е освен водно почистване с хидрогенизирана вода включва едновременно етапи на подхранване, хидратация, електропорация и лифтинг галванизация. По-долу ще ви разкажем в подробности.

 

Как действа почистването с вакуум (водното почистване)?

6 Терапии съчетани в HydraTouchH2®-Бургас

Технологията наподобява мини торнадо, което изсмуква мръсотията от кожата и в същото време прокарва активни субстанции в дълбочина.

Процедурата се основава на едновременно въздействие върху кожата по три различни начина:

1. Патентованата радиална структура на всмукване, ефикасно почиства и подхранва, кожата, без да предизвиква надраскване

2. Отстраняване на ексфолираните частици и почистване на порите под въздействието на вакуум, който всмуква мръсотията от кожатa. В допълнение, Т-зоната и черните точки се почиства със специализирани  Алфахидрокси и Бетахидрокси киселини, под специална патентована формулировка.

3. Следващата стъпка включва хидратация и успокоение на кожата със специален продукт, подготвен от производителя.

Бонус! Цялостната терапия HydratouchH2® завършва с 2 два компонентна, а именно електропорация, за по-дълбоко усвояване на добавените разтвори и HydratouchH2® Двоен лифтинг, за които ще ви разкажем по-надолу  в статията.

Резултати, впечатления и препоръки на клиента

Ефектът след процедурата е видим с просто око – кожата е много гладка, идеално хидратирана, без черни точки и разширени пори.
pochistvane na lice s vakuum
vodno pochistvane burgas
преди след водно дермабразио

Какво е по-различно в почистването с HydraTouchH2®?

Ще ви запознаем HydraTouchH2® – апаратура, позволяваща ви да се освободите от себум, мъртва кожа и реактивни кислородни видове (“ROS”), които причиняват стареенето!

Всички сме чували за свободните радикали – причинители на остаряването и на болестите.

Прекомерното производсво на свободни кислородни радикали води до производството на излишен меланин (пигментация, лунички и т.н), уврежда ДНК клетките, разрушава колагена, еластина и хиалуроновата киселина.

Хидрогенизираната вода, която се произвежда с помощта на патентоватана технология на апарата HydraTouchH2® е обогатена със свободни молекули водород (H2), които неутрализират свободните кислородни радикали акумулирани в тялото ни.

водно дермабразио Бургас

Нека направим сравнение между обикновената вода и хидрогенизираната вода създавана с HydraTouchH2®.

Молекулните частици на обикновената вода са по-големи от порите, което препятства доброто почистване на замърсените пори.

водно дермабразио действие

Ултрафинните частици на хидрогенизираната вода са по-малки от порите, което позволява нейното проникване и почистване на мъртвите клетки от порите.
Освен това, хидрогенизираната вода стига до дълбоките слоеве на кожата, което спомага за дълбока хидратация и почистване в дълбочина.
водно дермабразио

Hydracare H2 Двоен лифтинг

накрайник с мио лифтинг Водно дермабразио Бургас
Процедурата завършва с „Мио-лифт“ масаж на лицето. Уникалният накрайник проектиран с 360 степен въртящ се механизъм излъчва 1Hz синусоидна с 1кHz средна-честота, водещи до редуващи се мускулни контракции и релаксации, които имат множество ползи за нашето лице:

• Подобряване на кръвообръщението
• Регенарация на кожата и релаксация
• Активиране на лимфната циркулаия
• Укрепване на кожата, стягащ и лифтинг ефект

На практика, дизайна на уреда е създаден максимално да наподобява масажно движение с палец и показалец. Контактната повърхност на топката е мека и позволява търкаляне с минимално триене в кожата,

Каква е цената на процедурата?

Процедурата водно дермабразио (вакуум почистване) с HydraTouchH2®, включва почистване на грима и лек масаж, последващо от водно полиране с хидрогенизирана вода, прокарване на активни субстанции (съобразено с нуждите на кожата), електропорация, галваничен лифтинг масаж на лице + лечебна маска.

ВОДНО ДЕРМАБРАЗИО HydraTouchH2®ЦЕНА
Цялостна терапия120 лв.
(60 мин.)
Цени на всички услугиЦеноразпис

Колко процедури се препоръчват?

Резултатът от почистването с водно дермабразио се вижда след първата процедура.

Ако порите са силно запушени, се препоръчва да се извърши курс от 3 до 6 процедури, веднъж седмично

Какви са ползите от хидра пилинга?

Премахване на черни точки (комедони), включително и подкожни.

Мъртвите клетки се почистват без абразивни частици и се обновява кожата.

Защо да изберем вакуум почистване на лице с HydraTouchH2®?

  • Хипоалергенен пилинг + дълбоко почистване
  • Не води до изсушаване на кожата, въпреки ексфолацията, благодарение на хидрогенизираната вода.
  • Неаблативна процедура – ексфолация без игли и физическа стимулация.
  • Водно-галванична технология, която способства за дълбоко прокарване на активни съставки в кожата.
  • Подобрява тена и свива порите.
  • Избелва кожата
  • Подобряване на атопичен дерматит и възпаление
  • Без възстановителен период.

Има ли възстановителен период след процедурата?

След почистването на лице с HydraTouchH2®, няма възстановителен период.

Може да се върнете към ежедневните си задължения непосредствено след процедурата.

За финал можем да обобщим, че терапията с HydraTouchH2® е щадящ и нежен метод за почистване на лицето, който е  изключително подходящ за чуствителна и тънка кожа. Порцедурата е добър избор, също и  за хора със суха кожа, тъй като я хидратира в дълбочина и едновременно с което, я почиства.

След терапията кожата е почистена и тонизирана, а естествените процеси на производство на колаген в клетките, са активирани.

Хората, които се интересуват от Водно дермабразио, четат също и статиите за Дълбоко почистване на лице, Диамантено микродермабразио и Безиглена мезотерапия.

4.1/5 - (86 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button