Диамантено дермабразио в Бургас

Микродермабразио за лице

Микродермабразио е метод за механичен пилинг на лицето.

Извършва се със специален многофункционален козметологичен апарат.

С помощта на накрайник кожата се полира от диамантени микрокристали.
По този начин тя се ексфолира и почиства от мъртвите клетки, което възобновява регенерационните процеси в дермата.

Ако се интересувате от водно дермабразио, може да прочетете статията в линка!

Какво трябва да знаем за диамантеното микродермабразио?

Диамантено микродермабразио е микро шлифоване на кожата, което работи с вакуум смукателен апарат с диамантени дюзи.Така кожата се ексфолира в дълбочина, мъртвите рогови клетки се отстраняват и се активира разстежът на нови клетки. По този начин се стимулира синтеза на колаген и еластин – изключително важни белтъци, благодарение на които кожата е еластична и изглежда млада.

След процедурата кожата се подновява, като горния слой на епидермиса постепенно се заменя с нов. Дермабразията изглажда повърхността на лицето, кожата на лицето, шията, деколтето и други зони се пилира и остава гладка.

За какво се препоръчва процедурата?

Микродермабразио е процедура за почистване на лицето, която има благорпиятно въздействие при неравномерен тен на кожата, възрастови петна, проблемна и мазна кожа, склонна към поява на акне и разширени пори и при белези от акне.

Как протича процедурата?

Видеото показва комбинирана процедура микродермабразио с безиглена мезотерапия с Dr. Skin

Процедурата се извършва в рамките на 25-30 минути.

Преди започване на процедурата, кожата се почиства от грим. Не се слага контактен гел.

По време на самата процецура се извършват въртеливи движения с диамантения накрайник. Обикновено, от две до четири преминавания на зона са достатъчни.

Непосредствено след процедуратакожата може да бъде зачервена и да има усещане като от леко слънчево изгаряне в следващите няколко дни.
Това е нормално, кожата бързо се възстановява като става сияйна, гладка и тонизирана.

Желателно е да се използва слънцезащитен крем поне няколко седмици след процедурата.

Каква е цената на Диамантено дермабразио в Бургас?

Цената на диамантено микродермабразио в нашия център в Бургас е 70 лв.
Най-често клиентите я предпочитат в комбинация с безиглена мезотерапия, тъй като след дермабразио порите са отворени и кожата усвоява лесно активните съставки.

Комбинирата процедура е на цена от 120 лв.

Всичкицени на процедурите, които предлагаме може да разгледате тук.

Колко често се извършат процедури с диамантено микродермабразио?

Микродермабразио може да се извършва от  веднъж седмично до веднъж на всеки 2 месеца, в зависимост от типа на кожата и желаните резултати.

Препоръчително е да се започне с една процедура в продължение на всеки 10 дни, а след това се премине към месечен режим на поддръжка.

Кога може да очакваме резултат от процедурата?

Резултат се вижда още след първата процедура.
Тъй като кожата се регенерира на приблизителен интервал от 30 дни, специалистите препоръчват процедурата да се извършва веднъж месечно, за да се поддържа ефектът от нея дълготрайно.

Предимства на диамантеното дермабразио

Диамантеното микродермабразио е по-безопасно за зоните около очите и устните, защото за разлика от кристалното микродермабразио, диамантеното не използва частици от кристали, които могат да бъдат вдишани по време на процедурата и да раздразнят очите.

Процедурата може да се извършва при пациенти с противопоказания за повърхностен химически пилинг, както и при пациенти с противопоказания за процедури, използващи ток и ултразвук.

Диамантеното дермабразио значително увеличава действието на продуктите за домашна грижа, тъй като порите са почистени, кожата е снабдена с кислород и по-лесно и бързо усвоява активните съставки на домашната козметика.

Както вече споменахме, дермабразиото е най-нежната техника за механичен пилинг на лицето, което я прави изключително подходяща при чувствителна кожа.

Процедеурата е безболезнена.

дермабразио

Микродермабразио при лечение на акне

Микродермабразиото се препоръчва при лечение на акне, тъй като отпушва порите и подобрява цялостното състояние на кожата.

Акнето не следва да бъде в активна фаза!

В комбинация с химически пилинг и дълбоко мануално почистване на лице, терапията дава значителни резултати при лечение на акне.

Вижте мнения на наши клиенти за процедурата.

Николета 28г.

Моя приятелка ми препоръча процедурата микродермабрзио, след като на нея се беше отразила много добре. Моята кожа е суха и мога да кажа, капризна, защото трябва постоянно да полагам грижи. Реших да опитам и аз процедурата, за да й върна еластичността и да й придам свеж вид след тийнейджърското акне.

Въпреки, че направих едва две процедури, видях резултат. Особено доволна останах от това, че кожата ми се изглади и някои белези, които бяха останали на бузите ми значително избледняха. Забелязах, че има по-малко възпаление, порите ми се свиха и кожата ми стана гладка много приятна на допир. Дори спрях да я овлажнявам след душ, защото тя изглежда, че диша.

Благовеста 23г.

Послушах съвета да направя курс от 3 процедури, но резултатът, който търсех беше налице още след втората.

Кожата ми се освежи и хидратира, а това което исках да постигна и успях, беше да изгладя някои белези от акне, които имах. Те не бяха дълбоки и стари и се повлияха много добре.

Силвия 40г.

Кожата ми изглеждаше уморена и обезцветена, исках да й придам по-здрав и жизнен вид. Направих си една процедура микродермабразио в комбинация с безиглена мезотерапия и резултатът беше задоволителен. След терапията кожата ми стана по-свежа и изглеждаше видимо подмладена. Препоръчително е да се повтори процедурата, макар че а не го направих, останах доволна от ефекта.

Може да видите резултати преди и след процедурата микродермабразио

Микродермабразио Бургас-преди след

Противопоказания при Микродермабразио

Процедеурата не се извършва при активни възпаления, активно акне, херпесни инфекции, алергии!

За кого е подходяща процедурата?

Поцедурата е подходяща за всеки тип кожа.

Процедурата няма възрастови ограничения, но е препоръчително да не се извършва на лица под 12г.  и над 65г., защото при тези възрасти има вероятност да се получи натъртване или износване на кожата.

Защо да избера Микродермабразио?

Премахването на горния мъртъв слой клетки не само подобрява цвета на кожата и изравнява нейния релеф, а и стимулира обновяването на епидермиса, провокира производството на еластин и колаген, кара „заспалата“ кожа да се събуди отново, да се подмлади и съживи!

Следователно, може да обобщим, че микродермабразиото оказва положително комплексно въздействие върху състоянието на вашата кожа, и се препоръчва при множество кожни проблеми.

Ако имате други въпроси, на които не сме успели да отговорим в тази статия, може да се свържете с нас или да запишете час за процедурата на телефон 0877893230

4.5/5 - (45 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button