Класическият Микродермабразио е вид кристален пилинг, който използва фино смлени корундовани кристали. С помощта на вакуум, кристалите се завихрят и удряйки кожата, изпиляват мъртвите рогови клетки, а вакуумът изсмуква отработените кристали заедно с частиците рогов слой.

За разлика от кристалното микродермабразио, диамантеното микродермабразио не използва частици от кристали, които могат да бъдат вдишани от пациента по време на процедурата или лесно да засегнат и раздразнят очите му.

Ето защо, диамантеното микродермабразио е по-безопасно за зоните около очите и устните . Тя е препоръчителна процедура за почистване на лице. За да бъде ефективна процедурата, движението с ръкохватката трябва да бъде плавно по кожата, като се преминава през всеки участък по няколко пъти

Какво да очакваме преди, повреме и след процедурата?

Цялостно погледнато – по-мека и гладка кожа, чуствайки се по-свежи и подмладени е очаквания резултат след процедурата.

Преди започване на процедурата, кожата може да бъде подготвена, като се почисти от грим. Не се слага контактен гел. По време на самата процецура се извършват въртеливи движения с диамантения накрайник. Обикновено, от две до четири преминавания на зона са достатъчни.

Леко зачеряване на кожата е желаният резултат след процедурата, които обикновено отзвучава в рамките на минути до часове след микродермабразиото.

В допълнение, нежна ексфолиация на повърхностния слой кожата е желания ефект. След това може да се приложи овлажнител. Пациентите могат да изпитат усещане като леко слънчево изгаряне за няколко дни.

Вижте нашите цени

Желателно е да се използва слънцезащитен крем поне няколко седмици след процедурата.</>

Диамантеното Микродермабразио може да помогне за стимулиране на производството на колаген, като по този начин помага за подмладяване на кожата. Помага при старчески петна от фотостареене и намалява фините линии, кожата може да стане по-мека и гладка.

Колко често се извършат процедури с диамантено микродермабразио?

Микродермабразио може да се извършва от седмично до всеки 2 месеца, в зависимост от вида на кожата и желаните козметични ефекти . Препоръчително е да се започне с по една процедура в продължение на всеки 10 дни, а след това се премине към месечен режим на поддръжка .

Диамантеното микродермабразио помага за нежно отстраняване на мъртвия слой на кожата ви. Човешката кожа регенерира, приблизително, при интервали от 30 дни. Затова и подобряването на кожата с микродермабразио е временно и е необходимо да се повтаря.
Обикновено няколко процедури ( от 6 до 12 ) , се препоръчват, за да видим значително подобрение .

Какви са предимствата на тази процедура?

1.Микродермабразио може да се извършва и през летния сезон
свива порите
2.има незабавен дълготраен ефект за чиста и свежа кожа
3.не се извършва при възпаления, активно акне, херпесни инфекции, алергии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button