Какво представлява безиглената мезотерапия ?

За да обясним същността на безиглената мезотерапия трябва да я съпоставим с обикновената мезотерапия.

Мезотерапията е медицинска процедура, която включва инжектиране на коктейли базирани на хиалуронова киселина. В зависимост от ефекта, който целим, хиалуроновата киселина се смесва с Х-ДНК гел, минерали, биопептиди, витамини, натурални екстракти.

Както подсказва корена на думата „МЕЗО„, с тази процедура успяваме да стигнем до средния слой на кожата. С нанасянето на каквато и да е козметика е изключително трудно да достигнем до мезодермата, тъй като горният слой на кожата (епидермисът) защитава от външни физични и химични фактори.

При мезотерапията, недостатък е лекият дискомфорт по време на процедурата и възможността за появата на хематоми, които отшумяват в рамките на седмица.
ОТ СВОЯ СТРАНА:

Безиглената мезотерапия ,
е революционна нова технология,високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна.

За приложението на мезотерапията

В нашия център сме се доверили на апаратура с доказан произход и резултати – Dr.Skin.
Чрез метода на електропорезата, прокарва активните субстанции в кожата. (използвайки електрически импулси, без болка и странични реакции)

DR.SKIN

Как действа електропорезата ?

Електропорезата е процес, който въздейства директно върху кожата и мигновено подобрява степента на проникване в кожната тъкан. Този импулсен ток индуцира образуването на малки отвори (пори) в мембраните, в които проникват заобикалящите молекули (проетини, DNA и др. )

Характеристика на процедурата беизглена мезотерапия

  1. Отваря порите и каналите
  2. Тези пори са временни и реверсивни
  3. Субстанциите преминават по време на електрическия импулс
  4. Няма промяна на тъкани и клетки

Какви видове безиглена мезотерапия може да ви предложим

Според възрастта на пациента, вида на кожата и други индивидуални признаци, нашите козметици избират активните съставки и приготвят „вашия коктейл“
Тук ще изброим някои от предлаганите терапии, като списъкът не е изчерпателен.

АНТИ-ЕЙДЖ МЕЗОТЕРАПИЯ С ХАЙВЕР
-ХИАЛУРОНОВА МЕЗОТЕРАПИЯ
-КОЛАГЕНОВА МЕЗОТРЕАПИЯ
-ТРЕАПИЯ АКНЕ И МАЗНА КОЖА С ЦИНК
ДЕПИГМЕНТИРАЩА МЕЗОТЕРАПИЯ
-ТЕАПИЯ ЗА ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ CLEARING
ЛИФТИНГМЕЗОТЕРАПИЯ

Кои козметични проблеми могат да бъдат лекувани чрез безиглена мезотерапия?

Тази процедура е подходяща за:

  • Видимо изглаждане на бръчки и подобряване еластичността на кожата
  • Лифтинг и изглаждане кожата на лицето
  • Хидратация и обновяване на кожата на лицето
  • Заздравяване на кожата
  • Възпрепятстване секрецията на себум
  • Борба с акнето

Какво да очакваме след процедурата?

Веднага след процедурата кожата е гладка, стегната и бляскава. В зависимост от избраните активни съставки, ефектът може да продължи седмица-две напред и да видите кожата си променена.

Колко е препоръчителния брой процедури?

При безиглена мезотерапия на лице,шия или деколте се препоръчват 6 процедури – по веднъж седмично и след това поддържаща процедура веднъж месечно. Броят и честотата на процедурите, както и съчетанието на активните съставки се определят от козметика индивидуално за всеки пациент според конкретните нужди.

БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА ЦЕЛУЛИТ

При третиране на портокалова кожа и целулит броя процедури може да варира в зависимост от големината на областта и тежестта на целулита.

В повечето случаи е нужно да се направи един цикъл от 8-12 (минимум 6) процедури, като е препоръчително да се направят два такива цикъла годишно. Общият брой на процедурите все пак зависи, в не малка степен, и от тежестта на целулита. Резултати могат да бъдат забелязани още след първите процедури, при което кожата ще изглежда по-нежна и гладка на допир. Въпреки това ви съветваме да не прекъсвате процедурите, за да не се загубят постигнатите резултати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button