мезотерапия

Южнокорейската компания Caregen Co в началото на века основава компанията Dermahill, която се слави с високо качество сред професионалисти и потребители. Най-новата технология мезотерапия с растежни фактори помага на кожата да се обнови на клетъчно ниво, като осигурява регенерация, подхранване и овлажняване.

Какво е значението на пептидите за кожата?

Пептидните комбинации, открити в козметиката Dermahill, съответстват на човешки пептиди, напълно съвместими са и не предизвикват алергии. Биометричните пептиди са основните компоненти на медицинската козметика, произведена от южнокорейска компания.

Пептидът прониква в ядрото на клетката и започва да регулира неговата жизнена активност: ускорява делението, помага за появата на други клетки, поддържа появилите се клетки здрави. Пептидите действат като защитници на клетката, правят я по-силна, предотвратяват разрушаването на свободните радикали.

Мезотерапия за всеки кожен проблем?

Специалистите от южнокорейската компания са разработили комбинации от активни съставки, които решават почти всички козметични проблеми:

Dermahil SR и HSR

Използват се както за профилактика, така и за борба с първите признаци на стареене.
Двете мезотерапии са единствените на пазара, които съдържат растежни фактори.

След извършване на процедурата се забелязва мощно увеличение на броя клетки в третирания участък, поради тяхното разрастване и размножаване, водещи до заличаване на белезите. Именно затова тази терапия е изключително ефективна при лечение на белези от акне.

И двете мезотерапии съдържат: пептиди; меден трипептид-1; комплекс от минерали, общо над 57 активни съставки.

Как протича курсът мезотерапия Dermahil HSR?

Първи месец – една процедури през две седмици.

Втори месец – една процедура.

Трети месец – една процедури през две седмици.

Ако искате да научите повече за процедурата Мезотерапия, натиснете тук.

Какви други видове мезотерапия предлагаме?

Биоревитализaторите за мезотерапия на К-surgery?

Тази мезотерапия съдържа 10% аргилерин. Позната е като алтернатива на ботулиновия токсин.
Използва се за ефективно третиране на бръчки, със силен деконструктивен ефект, благодарение на своя компонент N-ацетил хексапептид-8. Намалява дълбочината на бръчките, причинени от свиването на мускулите.

Какво представялва продуктът CONTROL – C20?

Тази мезотерапия освен хиалуронова киселина е обогатена с голямо съдържание на витамин С, който има мощно антиоксидантно действие. Витамин С елиминира вредата от свободните радикали, които причиняват появата на бръчки и преждевременно стареене на кожата. Освен това, той участва и в синтеза на колаген.
Ако имате дефицит на този витамин, кожата става суха, тънка и бледа.

Какво представялва продуктът Dermahil HB?

Това е продукт създаден за борбата срещу косопада. Укрепва косъма, отслабването на което е станало поради стрес или хормонални промени. Съставът на лекарството помага за намаляване загубата на коса, намалява омазняването, подобрява се състоянието на скалпа.

Какво представялва мезотерапията Dermahil SB?

мезотерапия пигментация

Южнокорейските експерти са създали препарат способен да се справи с един неприятен кожен проблем  – пигментацията. Коктейлът помага за премахване на възрастови петна от различен произход. Подмладява лицето, стяга кожата.

Какво представялват продуктите Dermahil Eyebag и Dark Circle Solution?

Кожата около очите е нежна и изисква специална грижа. Продуктите Dermahil Eyebag и Dark Circle Solution се борят срещу възрастовите изменения на кожата около очите, премахват бръчиците и торбичките, укрепва клепачите, премахва подпухналостта.

Какво представялват продуктите Dermaquil LL?

Това е продукт предназначн за липосукция без хирургична намеса. Използва се подкожно в корема, бедрата, задните части, на места с излишни мастни натрупвания.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПРОЦЕДУРАТА

Ако сте на възрат между 35-40 години,  Мезотерапията с Dermahil HSR ще окаже положително въздействие на еластичността и тонуса на кожата – борим се срещу първите признаци на стареенето.

Ако имате белези от акне или пигемнтация – процедурите с Dermahil SB ще помогнат да се изсветли тена на кожата, да се образуват нови клетки, като постепенно премахнат белезите.

Ако имате косопад, процедурата с Dermahil HB ще подхрани косъма с нужните микроелементи, ще стимулира космения растеж, като по този начин косъма ще стане по-здрав и плътен.

4.2/5 - (11 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button