Jalupro цена Бургас

Какво представлява JALUPRO®?

JALUPRO® е иновативна мезотерапия за дълбока ревитализация на кожата, произвеждана от италианската лаборатория Professional Dietetics. Тя се провежда при спазването на специален курс, който комбинира процедури инжекционна мезотерапия, поставяне на биоцелулозна маска и прием сашета с аминокиселини за пиене.

Основният компонент на JALUPRO®  е хиалуроновата киселина, която хидратира дермата и стимулира фибробластите, отговорни за синтеза на колаген, еластин и други структурни протеини. Отличителното в JALUPRO® е, че хиалуроновата киселина е в нестабилизирано състояние, така че нейните молекули не трябва да се освобождават и могат да бъдат използвани веднага от тялото.

Вторият компонент на JALUPRO®  е балансиран аминокиселинен „коктейл“, който доставя материал за синтеза на протеини в дълбоките слоеве на кожата. Той включва лизин, глицин, левцин и пролин, които не се различават по структура от ендогенните аминокиселини и веднага се включват в цикъла на синтез на колаген.

Комбинацията от бързо абсорбираща хиалуронова киселина и лесно достъпни аминокиселини е ключова характеристика на JALUPRO®.

За какво се използва мезотерапията с JALUPRO®?

Биоревитализацията с JALUPRO® е изключително търсена и ефективна антиейдж процедура. Препоръчва се за мъже и жени над 30 години.

Мезотерапията с JALUPRO® най-често се използва срещу възрастовите промени в кожата, фотостареенето, както и при кожни несъвършенства като белези от акне, разтеглени червени белези и келоиди.

Как се извършва процедурата?

Препоръчително е процедурата да се извърши в курс от 3-4 посещения, които следват специален ред от стъпки.

Инжектирането на продута се извършва веднъж на 10 дни, като се поставя и специална маска. Така се извършват 3-4 процедури, в рамките на 30-40 дни. През този цикъл се приемат сашети за пиене, със специален амонокиселинен коктейл. Разтварят се в половин чаша с вода. 30-60 минути преди хранене или 4 часа след хранене. Приема се, че по този начин кожата се обновява в максимално кратки срокове поради инванзивното инжектиране и орален прием на аминокиселини.

Каква е цената на процедурата JALUPRO®?

Както вече обяснихме, препоръчително е процедуата с JALUPRO® да се извърши в курс от 4 посещения в центъра, в които се инжектира продукта и се поставя биоцелулозна маска. Като подарък получавате една опаковка от аминокиселините за пиене, които се приемат в домашни условия.

Цената на целият курс е 1100 лв.

Какви резултати да очакваме?

jalupro burgas
jalupro predi sled
преди след JALUPRO

Има ли възстановителен период?

Процедурите JALUPRO® са вид мезотерапия, така че няма съществени разлики с обикновената мезотерапия. В първите часове след процедурата обикновено се забелязва зачервяване и подуване на кожата в областта на инжектиране, а папулите и точките на местата на инжектиране отминават в рамките на 3 дни.

По време на възстановителния период не се изисква специално лечение. Необходимо е само да се спазват препоръките за грижа за кожата. Да се предпазва кожата от пряка слънчева светлина, временно да не се изпозлва солариум, скрабове, парна баня, сауна и да се избягват интензивните физически натоварвания.

Често задавани въпроси

JALUPRO® използва ли се за създаване на обем?

JALUPRO® не се използва за увеличаване на обема. Ако е необходимо да се увеличи обем, се използват хиалуронови филъри.

Може ли да се извърши еднократна процедура JALUPRO®?

Да, може, но едва ли ще бъдете доволни от резултата. JALUPRO® е курс от процедури, а не еднократна процедура, така че не ви съветваме да започвате, ако нямате намерение да направите целия курс.

Може ли JALUPRO® да се инжектира само в назолабиалните гънки?

JALUPRO® не добавя обем и ако искате да смекчите назолабиалните гънки, трябва да поставите хиалуронов филър. JALUPRO® не е филър.

Кои други естетични продукти наподобява JALUPRO®?

Като тип процедура, JALUPRO® наподобява процедури с Рестилейн Витал и Джуведерм Волайт.

Колко процедури JALUPRO® трябва да се правят и на какъв интервал?

Препоръчителният курс е 3–4 процедури с интервал 2 седмици. Цената посочена по-горе включва целият курс.

Имам поставен ботокс в челото и областта на „пачи крак“. Може ли JALUPRO® да се постави, за да поддържа общия тонус на кожата и кога?

Възможно е в интервал от 2 седмици между поставянето на ботокс и JALUPRO®

3.8/5 - (90 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button