лимфен дренаж

Лимфен дренаж

Лимфният дренаж е една от най-популярните високоефективни разновидности на масажни техники, които се използват по целия свят за медицински и козметични цели.

Функцията на лимфната система е да поддържа водния баланс в тялото като непрестанно циркулира и извежда ненужните вещества и течности от него.

Липсата на физическа активност и застоялият начин на живот водят до забавяне на лимфната циркулация.

В резултат на това, в клетките се натрупват токсини, които ускоряват процеса на стареене, появяват се отоци, възпаления, артериални и хормонални нарушения.

Кога се прави лимфен дренаж?

Нарушенията на лимфната циркулация са в основата на много козметични проблеми, по-специално целулит, ранно стареене, оток и разширени вени.
Тези нежелани последици могат да бъдат причинени от определени заболявания, заседнал начин на живот, стрес или с напредване на възрастта.

Лимфният дренаж се използва не само за оформяне на тялото, но и за лечение и профилактика ба разширени вени, лимфен оток и за нормализиране на кръвното налягане.

Процедурата се препоръчва при предоперативна и следоперативна терапия преди и след липосукция.

Апаратен лимфен дренаж

Апаратният лимфен дренаж е козметична процедура, която се извършва с помощта високотехнологичи апарат с ултразвук или вакуум.

По-специално, устройство за оттичане на лимфата на краката се използва за премахване на отоци и умора, което намалява риска от тромбофлебит и разширени вени.

Апаратният лимфен дренаж премахва излишната течност от тялото като възстановява кръвообращението и тонизира мускулите.

В следствие на процедурата, течността започва да се движи, лимфната система се почиства, възстановява се метаболизма и се подобрява кръвообращението.

Процедурата лимфен дренаж активира цялата лимфна система, като възстановява лимфния поток, чрез който се изхвърлят натрупаните токсични вещества от тялото.

Лимфният дренаж благоприятства дейността на вътрешните органи.

Aпаратура и принцип на действие

В нашето студио предлагаме апаратна процедура за лимфен дренаж с апарат 3 MAX™ plus.

Процедурата се извършва с апликатор за тяло, включващ радиочестота, вакуум, червена LED светлина и вибрация.

С идеалната комбинация на кавитация, RF и вакуум  се постига цялостно оформяне на тялото, стопяване на мазнините и тонизиране.

Как работи 3 MAX™ plus с вакуум?

Той стимулира микроциркулацията, намалява обема на мастните клетки, пренася енергията дълбоко в кожата, намалява вискозитета на мастните натрупвания, масажира и подобрява съединителната тъкан, оформя силуета.

лимфен дренаж бургас

На кои зони може да се прави процедурата?

В Естетичен център Vitalaiz извършваме антицелулитни процедури и процедури за отслабване мощна кавитацияRF и вакуум на следните зони: ръце, корем, седалище и бедра

Лимфен дренаж на лице извършваме като процедура лифтинг на лице със специален накрайник радиочестота, вакуум или дренаж.

Цените на процедурите може да видите тук.

Ползи и противопоказания

Ползи

Активира метаболитните процеси на междуклетъчно и вътреклетъчно ниво, ускорява лимфния поток, премахва отоците и благоприятства лечението на разширени вени, премахва целулита, подобрява контура на тялото.

Лимфният дренаж се препоръчва при отслабване, той намалява обиколката и стяга отпуснатата кожа.

Противопоказания

Процедурата не се препоръчва в следните случай:

бременност, проблеми със сърдечно-съдовата система, онкологични заболявания, остри възпалителни и инфекциозни заболявания, кожни възпаления.

Каква е цената на процедурата лимфен дренаж с апарат?

Цената на процедурата лимфен дренаж с апарат  3 MAX™ plus е 70лв.

Процедурата е абсолютно безболезнена и трае 30-40мин.

Колко процедури са необходими?

Още след първата процедура се усеща лекота и тялото е тонизирано.

Броят на процедурите се определя индивидуаллно, но обикновено след 3-4 процедури целулитът се изглажда, цветът на кожата става естествен, летаргията и отокът отминават, а паяковите вени и малките бръчки стават по-малко забележими.

Ефектът се появява веднага, той е продължителен и не изчезва след края на пълния курс от процедури. Тялото е подмладено и пречистено от токсини.

3.9/5 - (34 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button