Powershape 2 lpg aparatura v Burgas

POWERSHAPE 2® е интегрирана система за оформяне на тялото и лифтинг на лицето в съчетание с Мултиполярин & Би-полярен РФ, Термален монополярен РФ, Вакуум и Нискочестотен лазер.

Това е една от най-новите разработени технологии в областта на нехирургичното (неинвазивното) оформяне на тялото.

Аналог на популярните LPG процедури, надграден с терапевтичен лазер с дължина на вълната от 650nm.

Благодарение на тази уникална комбинация от технологии, се постигат мощни резултати при скулптуриране и оформяне на тялото, изглаждане и премахване на целулита и натрупаните мазнини, редукция на бръчки, стягане и лифтинг на кожата.

Как работи апарата PowerShape2®?

Ако по пътя ви към идеалната фигура има само няколко зони, които се повлияват нито с диети, нито с тренировки, PowerShape2® ще ви помогне да премахнете излишните сантиметри благодарение на комбинацията от няколко технологии в едно устройство, всяка от които има своя собствена задача:

Апаратен вакуум ролков масаж с POWERSHAPE 2®

Вакуум ролковия масаж или ендермология (термин, предложен от създателите на LPG апарата) е една от най-популярните козметични процедури в света.

Терапевтът избира дюза (голяма или малка RF ролка) в зависимост от третираната зона и започва целенасочено въздействие върху подкожната мастна тъкан, без да засяга съседните тъкани и вътрешни органи. Моторизираните (независими) ролери се плъзгат нежно и едновременно с това интензивно по кожата, като я подготвят за елиминиране на мастните натрупвания.

Те подобряват кръвообращението, омекотява фиброзните бучки и въздействат положително върху общото състояние на кожата.

Благодарение на вакуума, мастната гънка се повдига и фиксира в момента на плъзгане на ролерите, осигурявайки равномерност и достатъчна дълбочина на въздействие.

Лазерна липолиза с POWERSHAPE 2®

Липолитичният терапевтичен лазер е насочен към мастната тъкан, стимулирайки нейното разграждане, увеличавайки притока на кръв, ускорявайки метаболизма и отделянето на разградените мастни клетки от тялото.

Това е една от най-новите разработени технологии в областта на нехирургичното (неинвазивното) оформяне на тялото.

Терапевтът „масажира“ избрани участъци от тялото, с апликатор, който излъчва лазерна енергия с нисък интензитет, с дължина на вълната 650 nm, така наречената студена лазерна липолиза. Тази енергия влияе директно към адипоцитите, активирайки процесите на липолиза (освобождаване на енергия) и увеличавайки пропускливостта на клетъчните мембрани.

Уникалността на технологията POWERSHAPE 2®  се крие във факта, че лазерната липолиза се извършва синхронно с вакуумен ролков масаж и радиовълнова терапия, което значително повишава ефективността на процедурата.

Доказано е, че светлината с дължина на вълната на 660nm буквално втечнява мазнините, за по-лесно им отстраняване от организма. По този начин размерът на мастните клетки значително намалява.

Радиочестотна липолиза с POWERSHAPE 2®

Всяка от ролките на системата POWERSHAPE 2® е електрод, така че в момента, когато ролките са в контакт с тялото, се извършва целенасочено високочестотно термично загряване на подкожната мастна тъкан в проблемната зона.

По този начин ефектът от процедурата се умножава – механичният дренаж стимулира кръвообръщението и омекотява фиброзната тъкан, а мощната радиочестотна енергия участва в процеса на разграждане на мастните натрупвания.

На дермално ниво, се ускорява обновяването на колаген, възстановява се еластичността на кожата.

Поради вакуума радиочестотните импулси се разпространяват само в гънката и не засягат вътрешните органи.

Термолифтинг с POWERSHAPE 2®

В арсенала на апарата PowerShape има уникална разработка – Термален RF апликатор.

Благодарение на специалния проводящ материал, който покрива електродите, RF импулсите се разпространяват по-равномерно в кожата.

Радиочестотната енергия се съчетава с вакуумен масаж и нискоинтензивна лазерна терапия, за да се постигнат оптимални резултати –  изглаждане на бръчките, свиване на порите, изравняване на тена и стягане на кожата.

Процедурата е абсолютно безболезнена и комфортна, а резултатът надминава и най-смелите очаквания.

Крайният резултат настъпва 1-2 месеца след завършване на курса (по това време процесът на образуване на колаген е завършен).

Ефективността на термолифтинга е много висока при програмите за нехирургична блефаропластика и елиминиране на двойната брадичка.

4.9/5 - (8 votes)

1 Коментар

 • Здравейте дами, искам да споделя своя опит след направени 8 процедури с POWERSHAPE 2. Ще приложа таблица с данни в см.
  Процедура 1 2 3 4 5 6 7 8 Р-ка
  В. талия 97 95 94 94 92 91 90 89 -8
  Н. талия 104 102 102 101 100 99 98 97 -7
  Ханш 113 113 113 112 111 111 111 109 -4
  Изключително съм впечатлена от постигнатите резултати само за един месец при положение, че не съм спазвала диета. Препоръчвам горещо процедурите и слънчевите момичета, които ги извършват. Аз вече започнах втория пакет .

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button