Екипът на Естетичен център „ВИТАЛАЙЗ“ се състои от отлично обучени специалисти, които ще отговорят на вашите въпроси и нужди. Ние се стремим максимално да задоволим потребностите на нашите клиенти, защото вярваме, че добрият външен вид и самочувствие са от огромно значение за подобряване качеството на живот на всеки един от нас.

Качествената апаратурата, с която работим в комбинация с високия професионализъм на целия екип е нашето най-голямо преимущество. Концентрираме изцяло вниманието си върху идеята нашите клиенти да се чувстват красиви, уверени и успешни!


Венелина

Венелина

Козметик

Медицински козметик, притежател на международен паспорт по естетика на ИНФА.
 • Прочети повече

  Венелина Георгиева е медицински козметик от 1995 год, завършен в Швейцария. Магистър по педагогика и преподавател по козметика. Мастър тренер по микроблейдинг и перманентен грим, притежател на Международен паспорт по естетика на ИНФА. Сертифицирана за работа с лазерна апаратура SAPPHIRE™, както и с апаратура за радиочестотен лифтинг за лице и тяло BodySHape™.


Д-р Васил Стоянов

Д-р Васил Стоянов

Дерматолог

Той е наш гост от Санкт Петербург. Има 10 годишен опит в естетичната дерматология – дермални филъри, мезоконци, плазмотерапия…
 • Прочети повече

  д-р Васил Стоянов е завършил медицина в Русия / първа специалност -акушерство и гинекология, втора специалност- дерматология/. От 10 години практикува в сферата на Естетичната дерматология в Русия. Директор и главен лекар в частна клиника по естетична медицина в Санкт Петербург. Обучаващ треньор по Плазмолифтинг и Тредлифтинг. Авторски технологии по лигатурен лифтинг. Основни направления в работата – Филъри,терапии с ботулинов токсин, имплантация на конци.


д-р Милко Стаматов

д-р Милко Стаматов

Невролог и физиотерапевт

д-р Милко Стаматов има специалност по неврология и физиотерапия и рехабилитация. Квалификация по традиционна китайска медицина – акупунктура….
 • Прочети повече

  д-р Милков Стаматов има две признати специалности/ по Нервни болести и по Физиотерапия и рехабилитация/, които е практикувал в България и в чужбина. Защитил е следдипломна квалификация по традиционна китайска медицинаакупунктура, рефлексотерапия и методики на приложение като моксотерапия, скалп терапия. Работи като научен сътрудник и хонорован преподавател в Медицински колеж към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ гр. Бургас. Има научни публикации в България и в Русия. Опитът му обхваща гръбначните заболявания, заболявания на опорно-двигателния апарат, централната нервна система, пристрастявания към тютюнопушене, менструални смущения и стресови състояния.

Десислава

Десислава

Козметик

Десислава е професионалист с повече от 15 години опит в естетичната козметика.
 • Прочети повече

  Десислава завършва професионално образование със специалност козметология. През 2005 година завършва специализиран курс по медицинска козметика в гр. София. През 2008г. придобива сертификати за работа с OxygenLife™ – апарат за кислородна мезотерапия за лице и тяло. По-късно е сертифицирана за работа с апаратура за лазерна епилация, както и антицелулитната апаратура за оформяне на тяло 3MAX™. Преминава обучение за подмладяване с радиочестотен лифтинг BodySHape™.


д-р Бистра Тошкина

д-р Бистра Тошкина

Плазмолифтинг специалист

д-р Бистра Тошкина е сертифициран специалист в метода „Плазмолифтинг“,  мезотерапия и биоревитализация.
 • Прочети повече

  Д-р Бистра Тошкина е сертифициран специалист по методите Плазмолифтинг, Мезотерапия и Биоревитализация. Има сертификати за работа с Лазерна Апаратура Sapphire™. Богат опит в работа с апаратура за радиочестотен лифтинг.


Александрина

Александрина

Козметик

Александрина е козметик с богат професионален път, преминал през един от най-именитите салони в столицата. Специалист по миглопластика – метод 3Д обем и косъм по косъм…..
 • Прочети повече

  Александрина е козметик с богат професионален опит и умения. Професионалният и път преминава през един от най-именитите салони за красота в столицата („Дуписима„), където работи повече от 5 години. Придобива солидни умения и опит в мануалната и апаратна козметология.  Специалист по миглопластика – метод 3Д обем и косъм по косъм. Сертифициран козметик за работа с апаратите BodyShape™ – тяло и лице, 3МАХ™, лазерна епилация с апарат Sapphire™, Hifu Vmax™.

Tеодора

Tеодора

Козметик

Теди е медицински козметик завършила висше образование Козметология в Медицинския универсистет в град София.
 • Прочети повече

  Теди е медицински козметик завършила висше образование Козметология в Медицинския универсистет в град София. По време на следванто си и в професионалния си път е посещавала множество обучения и семинари в сферата на козметологията и естетичната дерматология. Работила е повече от 5 години в центрове за красота в град София.  Има солидни познания за кожата на лицето и може да се обърнете към нея, ако там е слабото ви място.

  Сертифицирана е за работа с всички апаратни процедури.

  .

Call Now Button