Екипът на Естетичен център „ВИТАЛАЙЗ“ се състои от отлично обучени специалисти, които ще отговорят на вашите въпроси и нужди. Ние се стремим максимално да задоволим потребностите на нашите клиенти, защото вярваме, че добрият външен вид и самочувствие са от огромно значение за подобряване качеството на живот на всеки един от нас.

Качествената апаратурата, с която работим в комбинация с високия професионализъм на целия екип е нашето най-голямо преимущество. Концентрираме изцяло вниманието си върху идеята нашите клиенти да се чувстват красиви, уверени и успешни!


Александрина

Александрина

Козметик

Александрина е козметик с богат професионален път, преминал през един от най-именитите салони в столицата.

Преминала е множество професионални обучения както на козметологична апаратура, така и на мануални терапии. Професионалният и път преминава през един от най-именитите салони за красота в столицата („Дуписима„), където работи повече от 5 години. Придобива солидни умения и опит в мануалната и апаратна козметология.  Специалист по миглопластика – метод 3Д обем и косъм по косъм. Сертифициран козметик за работа с апаратите FocusDual™ – РФ Микронидлинг и Хайфу,  BodyShape™ – тяло и лице, 3МАХ™, Powershape2™ – лице и тяло, лазерна епилация с апарат Sapphire™, Hifu Vmax™ и други.

Теодора

Теодора

Козметик

С голямо удоволствие ви представяме Теодора, един изключителен талант в света на козметологията. Теди, както я наричаме ние, е завършила Козметология в Медицинския университет в София, където е разширила своите знания и умения чрез участие в множество обучения и семинари.

Професионалният път на Теодора е обогатен с повече от 5 години опит в престижни центрове за красота в град София, и 3 щастливи години в нашия център. Нейната изключителна способност за диагностика и дълбоките й познания за кожата на лицето я правят ценен ресурс за всеки, който търси специализирана грижа за своето лице.

Теодора е сертифицирана за работа с всички апаратни процедури в нашия център, като притежава уникалния талант да съчетава научните знания с практическия опит. Тя подхожда към всяка процедура с внимание, професионализъм и грижа, като по този начин гарантира, че всеки клиент ще получи най-високо качество на обслужване.

Теодора не е просто медицински козметик – тя е истински експерт, който обогатява нашия екип със своята страст и отдаденост към красотата и здравето на кожата.

Десислава

Десислава

Козметик

Десислава е професионалист с повече от 15 години опит в естетичната козметика.

Десислава завършва професионално образование със специалност козметология. През 2005 година завършва специализиран курс по медицинска козметика в гр. София.

Сертифицирана е за работа с апаратура за лазерна епилация, както и антицелулитната апаратура за оформяне на тяло 3MAX™ и Powershape2™. Преминава обучение за подмладяване с радиочестотен лифтинг BodySHape™, Ultra10™, FocusDual™ – РФ микронидлинг и HIFU лифтинг.

д-р Юлия Терещенко

д-р Юлия Терещенко

Дерматолог-венеролог

Д-р Юлия Терещенко завършва Днепропетровската медицинска академия (DSMA) през 2012 г., а през 2017 г. получава втора специализация – дерматовенерология.

Опитът и в дерматокозметологията е обширен и включва следните методи:

▪️използване на автоложна плазма (ПРП) за лечение на различни заболявания и патологични състояния в дерматологията и трихологията
▪️ мезотерапия, биоревитализация, липолитична мезотерапия
▪️ ботулинова терапия за възрастови промени
▪️ корекции с филъри, калциев хидроксилапатит, поли-L-млечна киселина
▪️ моделиране на устни
▪️ мезоконци
▪️ интегриран подход за лечение на акне, пост-акне, розацея, заболявания на косата с различна етиология

От 2022 г. живее в България, работейки по своята най-голяма страст – да носи здраве, красота и ползи на любимите си клиенти!

Нейното мото е „Най-красивата възраст за всеки е сега!“

д-р Васил Стоянов

д-р Васил Стоянов

Естетичен дерматолог

д-р Васил Стоянов е завършил медицина в Русия (първа специалност – акушерство и гинекология, втора специалност- дерматология).

Има общо повече 33 години опит в лекарската професия, 17 от които в Естетичната дерматология.  Бил е директор и главен лекар в частна клиника по естетична медицина в Санкт Петербург. Обучаващ треньор по Плазмолифтинг и Тредлифтинг. Авторски технологии по лигатурен лифтинг. Основни направления в работата – филъри, терапии с ботулинов токсин, имплантация на конци.

д-р Бистра Тошкина

д-р Бистра Тошкина

Естетичен експерт

С голямо удоволствие ви представяме д-р Бистра Тошкина, изтъкнат специалист с над 10 години опит в сферата на естетичната медицина. Д-р Тошкина е сертифициран специалист в метода „Плазмолифтинг“, мезотерапия и биоревитализация, като демонстрира изключителен усет и майсторство в тези области.

Тя се отличава с богат опит в прилагането на хиалуронови филъри за усъвършенстване на областта на устните, назолабиалните гънки, както и в корекциите на контура и брадичката. В допълнение, д-р Тошкина е сертифициран специалист за работа с ботулинов токсин, като има разрешение за използване на всички регистрирани марки в България, което я прави изключително компетентен и уважаван професионалист в тази област.

С нейния изтънчен подход и внимание към детайла, д-р Тошкина не само подобрява външния вид на своите клиенти, но и допринася за тяхната увереност и самочувствие.

Татяна

Татяна

Козметик

С голямо вълнение ви представяме Татяна – член на нашия екип, който се отличава със своите изключителни умения в областта на козметологията. Татяна носи своя богат опит, придобит през петгодишната си работа в престижния козметичен център Дуписима в София, както и в неговия клон в Несебър.

Нейната страст са процедурите за лице. Разработила е уникален подход към терапевтичните масажи на лицето. Нейните иновативни техники, разработени през годините на практика и посвещение, предлагат комбинация от ефективност и релаксация, като отговарят на индивидуалните нужди на всеки клиент.

Работейки в някои от най-престижните козметични центрове, професионализмът и дълбокото разбиране на Татяна за грижата за кожата са безпрецедентни. Нейната способност да персонализира процедурите, като гарантира, че всяко преживяване е стойностно и полезно, я отличава в света на козметологията.

Страстта й в комбинация с нейния опит я прави ценен актив за нашия екип и ценен наставник в пътешествието на нашите клиенти към сияние и самогрижа

д-р Милко Стаматов

д-р Милко Стаматов

Невролог и физиотерапевт

д-р Милков Стаматов има две признати специалности/ по Нервни болести и по Физиотерапия и рехабилитация/, които е практикувал в България и в чужбина.

Защитил е следдипломна квалификация по традиционна китайска медицина – акупунктура, рефлексотерапия и методики на приложение като моксотерапия, скалп терапия.

Работи като научен сътрудник и хонорован преподавател в Медицински колеж към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ гр. Бургас. Има научни публикации в България и в Русия. Опитът му обхваща гръбначните заболявания, заболявания на опорно-двигателния апарат, централната нервна система, пристрастявания към тютюнопушене, менструални смущения и стресови състояния.

Венелина

Венелина

Козметик

Медицински козметик, притежател на международен паспорт по естетика на ИНФА.

Венелина Георгиева е медицински козметик от 1995 год, завършен в Швейцария. Магистър по педагогика и преподавател по козметика. Мастър тренер по микроблейдинг и перманентен грим, притежател на Международен паспорт по естетика на ИНФА. Сертифицирана за работа с всички апаратури в Център Виталайз, включително с лазер за премахване на перманентен грим.

Хрисимира

Хрисимира

Рецепционист

С голямо удоволствие ви представяме Хрисимира, която със своето сияйно присъствие оживява нашата рецепция. С усмивка, светла като утринното слънце, Хриси е повече от наш рецепционист – тя е сърцето на ежедневието в нашия офис.

Хриси се присъедини към нас с богат опит в обслужването на клиенти, където е развила своите умения за създаване на приятелска атмосфера и обработка на всяко запитване с искрена грижа и внимание. Нейната способност да съчетава професионализма с лично топло отношение е наистина забележителна.

Когато Хриси не е първото приветливо лице, което виждате, тя най-вероятно се отдава на своята любов към пекарството и създава своя следващ кулинарен шедьовър 🙂

Call Now Button