Picosecond Laser - Before after (1)

Пикосекунден лазер: Нова ера в премахването на пигментни петна

Случвало ли ви се е да се загледате в огледалото и да си кажете „де да можех да премахна тези упорити петна“ от лицето си? Всякаш „разказват история“, която вече не искаме да наричате своя?

Пигментните петна са потъмнели участъци от кожата в резултат на прекомерен синтез на пигмента меланин от меланоцитите. Те се считат за „козметичен дефект“ и не причиняват вреда на хората, но всеки, който се е сблъсквал с подобен проблем, знае от първа ръка колко трудно е да се премахнат окончателно и как повлияват самочувствието на човека.

За щастие, съвременните медицински технологии напредват, както в рамките на общото здравеопазване, така и в неговата неразделна част – естетичната медицина.

Пикосекунденият лазер PureSystems® отговаря на всички съвременни нужди на естетичната медицина за решаване на различни видове пигментации като мелазма, лентиго, слънчеви и възрастови петна, лунички и др. по-рядко срещани проблемни кожни състояния като невуси на Ота и Бекер. (още…)

ЯлуПро Продукти Бургас 2

JaluPro®: Kъдето науката среща безупречната кожа

JaluPro® е търговска марка на Швейцарския концерн в областта на естетичната медицина и дерматология – Professional Derma.

Продуктите на компанията се характеризират с висококачествени формули, които предоставят ефективни решения за обновяване и подобряване на състоянието на кожата и справяне с несъвършенствата.

Днес ще разгледаме поотделно всеки един от тях, като започнем с последният, който спечели множество награди в класациите за най-успешен биоревитализант през последната година. (още…)

lazerna_epilaciq_muje

Лазерна епилация за мъже и защо тя е нещо повече от лукс?

Помните ли времето, когато мислехме, че само жените търсят естетични услуги? Е, времената се промениха.

Мъжете са все по-осъзнати за необходимостта да полагат грижи за своето здраве и добър външен вид, и в този смисъл самите те са активни участници в голям брой естетични процедури, като на върха на списъка е лазерната епилация. (още…)

sculptra burgas

Всичко което трябва да знаете за Скулптра® от А до Я

Изминаха почти 20 години, откакто Скулптра® за първи път беше одобрена за естетична употреба в Европа и през това време са използвани повече от 4 милиона флакона. Въпреки че нивата на удовлетвореност на пациентите от продукта са изключително високи, възникнаха и останаха редица митове относно начина на действие, страничните ефекти и оптималния метод на разтваряне.

В настоящата статия целим да адресираме тези митове, да покажем науката зад тях и да коригираме често срещаните погрешни схващания около продукта. В допълнение, в статия представяме снимки преди и след поставяне на Скулптра, които служат като доказателство за дълготрайните резултати, които носи този продукт. Приятно четене 🙂 (още…)

aparatna-diagnostika-na-kojata-burgas

Апаратна Диагностика на кожата

Ако някои ви кажеше преди 10 години, че има начин, по който да видите нагледно какво е състоянието на кожата ви отвътре, в реално време, анализирайки текстурата, порите, фините линии, бръчиците, UV петна, хидратация и пигментация, щяхте ли да повярвате?

Навярно, не! Хубавата новина е, че технологичният напредък прави невъзможното ВЪЗМОЖНО. (още…)

Focus Dual - Бургас Виталайз

Focus Dual® HIFU и Микронидлинг РФ

Ботоксът и филърите не са решение за всичко“, казва основателят на водеща клиника на Harley Street Skin в Лондон.
Започваме с тези думи, тъй като в днешно време все повече дами желаят бързи резултати с посочените по-горе манипулации, но истината е, че за да изглеждате и да се чувствате добре е важно да се погрижите и за структурното качество на вашата кожа.

И в тази връзка в настоящият материал ще ви представим едно устройство, спечелило множество награди във Великобритания през последните няколко години, благодарение на което може да подобрите кожата на всеки слой – SMAS, ретикуларна дерма, папиларна дерма и епидермис.

Focus Dual® е златен стандарт в областта на нехирургичният лифтинг – HIFU и RF микронидлинг се комбинират, за да повдигнат и стегнат кожата на ВСЕКИ слой! (още…)

изгаряне на мазнизни HIFEM

Истина ли е? 36,000 контракции за 30 мин. Coresculpt® за корем и бедра

Aко сте „обсебени“ от формата на седалището си, вероятно сте чували за Emsculpt®, неинвазивна терапия, одобрена от FDA преди около две години за повдигане и укрепване на глутеусите с помощта на иновативна електромагнитна технология, наречена HIFEM (високоинтензивна фокусирана електромагнитна мускулна стимулация). За разлика от повечето процедури насочени към оформяне на проблемните зони чрез редуциране на мазнините (липосукция, кавитация, криополиза и прочие), тук фокусът е изграждане на вашата мускулатура.

Coresculpt® на K1 MED, лидер в производството на медицинска апаратура за Физиотерапията и Рехабилитация, използва HDES (високо интензивна електромагнитна мускулна стимулация), която предизвиква до 36 000 мускулни контракции на зони като бедра, седалище и корем само в една 30 минутна процедура! Това означава по-голям мускулен растеж и по-голяма загуба на мазнини! Апаратурата действа изключително благоприятно, както за стягане, изграждане и укрепяване на мускулатурата, така и за оформяне и отслабване в конкретни области.

Корейските инженери надграждат постигнатото до момента в тази област, благодарение на дългогодишния си опит в работата с терапевтичните нива на магнитните полета като създават първата технология с двойна магнитна намотка, която може да произведе по-дълбок и по-силен магнитно-честотен ефект с висока плътност и да индуцира мускулен растеж по 2 начина – хипертрофия и хиперплазия. (още…)

Веган Филъри Burgas - Plurial Bio

Как създадоха филъри със 100% натурален състав? – Pluryal® Bio

Хиалуроновите филъри на марката Pluryal® (Люксембург) са сред иноваторите в миналогодишните награди за естетична медицина.

В крак с тендециите за използване на максимално натурални продукти в производствените процеси по създаване на хиалуронова киселина е създадена серията Pluryal ® Bio – ново поколение инжекционни продукти (бустери и дермални филъри), които използват неживотинска и пречистена хиалуронова киселина за пълна съвместимост и най-добро качество.

По-долу ще ви разкажем какво ги отличава от останалите продукти на пазара и ще разгледаме приложението отделните продукти от серията  Pluryal ® Bio. (още…)

микроблейдинг-бургас

Микроблейдинг на вежди – техники, преимущества, цена

Щастливи са тези, които природата е надарила с плътни, изразителни вежди. За останалата част на помощ идват микроблейдингът и перманентния грим. Нещата не са толкова трудни – преценете коя процедура е подходяща за вас. (още…)

LPG Powershape2 Burgas

POWERSHAPE 2® – апаратни антицелулитни и стягащи процедури

При решаване на естетически проблеми комбинираният подход винаги е по-ефективен от използването на единичен козметичен метод.

Системата POWERSHAPE 2® е перфектното доказателство за това.

Това е една от най-новите разработени технологии в областта на нехирургичното (неинвазивното) оформяне на тялото и лифтинг, разработени в Южна Корея.

Аналог на популярните LPG процедури, надграден с терапевтичен лазер с дължина на вълната от 650 nm.

Благодарение на уникалната комбинация от монополярна и биполярна радиочестотна енергия, вакуум и лазер, се постигат забележителни резултати при скулптуриране и оформяне на тялото, изглаждане и премахване на целулита и мастните натрупвания, редукция на бръчки, стягане и лифтинг на кожата. (още…)

Call Now Button