изгаряне на мазнизни HIFEM

Истина ли е? 36,000 контракции за 30 мин. Coresculpt® за корем и бедра

Aко сте „обсебени“ от формата на седалището си, вероятно сте чували за Emsculpt®, неинвазивна терапия, одобрена от FDA преди около две години за повдигане и укрепване на глутеусите с помощта на иновативна електромагнитна технология, наречена HIFEM (високоинтензивна фокусирана електромагнитна мускулна стимулация). За разлика от повечето процедури насочени към оформяне на проблемните зони чрез редуциране на мазнините (липосукция, кавитация, криополиза и прочие), тук фокусът е изграждане на вашата мускулатура.

Coresculpt® на K1 MED, лидер в производството на медицинска апаратура за Физиотерапията и Рехабилитация, използва HDES (високо интензивна електромагнитна мускулна стимулация), която предизвиква до 36 000 мускулни контракции на зони като бедра, седалище и корем само в една 30 минутна процедура! Това означава по-голям мускулен растеж и по-голяма загуба на мазнини! Апаратурата действа изключително благоприятно, както за стягане, изграждане и укрепяване на мускулатурата, така и за оформяне и отслабване в конкретни области.

Корейските инженери надграждат постигнатото до момента в тази област, благодарение на дългогодишния си опит в работата с терапевтичните нива на магнитните полета като създават първата технология с двойна магнитна намотка, която може да произведе по-дълбок и по-силен магнитно-честотен ефект с висока плътност и да индуцира мускулен растеж по 2 начина – хипертрофия и хиперплазия. (още…)

Веган Филъри Burgas - Plurial Bio

Как създадоха филъри със 100% натурален състав? – Pluryal® Bio

Хиалуроновите филъри на марката Pluryal® (Люксембург) са сред иноваторите в миналогодишните награди за естетична медицина.

В крак с тендециите за използване на максимално натурални продукти в производствените процеси по създаване на хиалуронова киселина е създадена серията Pluryal ® Bio – ново поколение инжекционни продукти (бустери и дермални филъри), които използват неживотинска и пречистена хиалуронова киселина за пълна съвместимост и най-добро качество.

По-долу ще ви разкажем какво ги отличава от останалите продукти на пазара и ще разгледаме приложението отделните продукти от серията  Pluryal ® Bio. (още…)

микроблейдинг-бургас

Микроблейдинг на вежди – техники, преимущества, цена

Щастливи са тези, които природата е надарила с плътни, изразителни вежди. За останалата част на помощ идват микроблейдингът и перманентния грим. Нещата не са толкова трудни – преценете коя процедура е подходяща за вас. (още…)

LPG Powershape2 Burgas

POWERSHAPE 2® – апаратни антицелулитни и стягащи процедури

При решаване на естетически проблеми комбинираният подход винаги е по-ефективен от използването на единичен козметичен метод.

Системата POWERSHAPE 2® е перфектното доказателство за това.

Това е една от най-новите разработени технологии в областта на нехирургичното (неинвазивното) оформяне на тялото и лифтинг, разработени в Южна Корея.

Аналог на популярните LPG процедури, надграден с терапевтичен лазер с дължина на вълната от 650 nm.

Благодарение на уникалната комбинация от монополярна и биполярна радиочестотна енергия, вакуум и лазер, се постигат забележителни резултати при скулптуриране и оформяне на тялото, изглаждане и премахване на целулита и мастните натрупвания, редукция на бръчки, стягане и лифтинг на кожата. (още…)

Powershape 2 lpg aparatura v Burgas

POWERSHAPE 2® вече в Бургас

POWERSHAPE 2® е интегрирана система за оформяне на тялото и лифтинг на лицето в съчетание с Мултиполярин & Би-полярен РФ, Термален монополярен РФ, Вакуум и Нискочестотен лазер.

Това е една от най-новите разработени технологии в областта на нехирургичното (неинвазивното) оформяне на тялото.

Аналог на популярните LPG процедури, надграден с терапевтичен лазер с дължина на вълната от 650nm.

Благодарение на тази уникална комбинация от технологии, се постигат мощни резултати при скулптуриране и оформяне на тялото, изглаждане и премахване на целулита и натрупаните мазнини, редукция на бръчки, стягане и лифтинг на кожата. (още…)

Волтаична мезотерапия с азотна плазма

Терапии с азотна плазма Plamingo ™

Безконтактните техники за подмладяване и лечение на козметологични проблеми се считат за най-ефективни и безопасни, а плазменото подмладяване с Plamingo ™ е водещата сред тях.

В естетичната медицина плазмата успешно се прилага за третиране на множество кожни проблеми, като белези, стрии, акне, брадавици, бенки, фиброми, себорейна кератоза и множество други кожни лезии. (още…)

boqdisvane-na-vejdi-kana-predi-sled

Боядисване на вежди – с къна или боя?

Днес ще ви разкажем за боядисването на вежди с къна, познато още като биотатуаж на вежди.

Боядисването с къна се използва все по-често, поради факта, че къната е напълно натурален продукт, а новите производители предоставят богата палитра от цветове за всеки вкус.  Процедурата е и подходяща за тези дами, които искат трайно подчертани и плътни вежди, но се страхуват от микропигментация/перманентен грим.

Процедурата не е сложна, но е препоръчително да се доверите на професионалист, който има опит в рисуването и оформянето на красиви вежди. (още…)

Биоревитализация на кожата с Pluryal

Скинбустери Pluryal®Silk – Мощни биостимулатори с полинуклеотиди в Бургас

Скинбустерите или биостимуларите са сравнително нов вид естетични продукти, насочени към постигане дълбока хидратация на кожата.

Това, което отличава Скинбустерите Pluryal®Silk от останалите биостимулатори е използването на високопречистени полинуклеотиди, които лабораторно доказано водят до „лечение“ на кожата отвътре, в допълнение на така търсения дълбоко хидратиращ ефект.

Pluryal®Silk е скинбустер, който възстановява трайно и ефективно кожата, дори и в най-деликатните зони. По-долу в статията ще научите всички подробности около процедурата по поставяне на биостимулатор, как действа, за какви лицеви корекции се препоръчва и какви резултати да очаквате. Приятно четене! (още…)

Почистване на лице с вакуум – AquаsureH2® (Аквафейшъл)

Водното или вакуум почистване на лице е познато на световния и български пазар под името „Hydrafacial“, която процедура се базира на комбинацията от почистване на кожата на лицето в три направления – ексфолиране, ексктракция (почистване на порите) и хидратация. (още…)

Диамантено дермабразио в Бургас

Диамантено Микродермабразио

Микродермабразио за лице

Микродермабразио е метод за механичен пилинг на лицето.

Извършва се със специален многофункционален козметологичен апарат.

С помощта на накрайник кожата се полира от диамантени микрокристали.
По този начин тя се ексфолира и почиства от мъртвите клетки, което възобновява регенерационните процеси в дермата. (още…)

Call Now Button