кавитация

Кавитация – един нов метод за отслабване на съвременната апаратурна козметология, за който се разпространяват множество противоречиви мнения в интернет пространството.

Как да разбера дали е подходяща за мен?

По-долу ще разкрием всичко, което трябва да знаете за ултразвуковата кавитация, кога може да се извършва и кога не трябва да се прави кавитация, колко процедури са необходими, в кой период се наблюдават резултати, и други често задавани въпроси.

Какво е КАВИТАЦИЯ?

Кавитациятa, позната още като „кавитационна липосукция“ или „безоперационна липосукция“, е ефективен, неинванзивен и безопасен метод за редуциране на подкожните мазнини, оформяне на конкретни зони от тялото, а в комбинация с други техники и методи отлично се справя с целулита.

Преди Кавитацията
Преди години в света на естетиката съществуваха само техники, които подобряват структурата на мастната тъкан. Действителното разрушаване и механично отстраняване на проблемните зони се осигуряваше единствено от процедурата – липосукция. Липосукцията обаче е хирургична интервенция криеща рискове и най-лошото – странични ефекти. С появата на Кавитацията, успешното редуциране на мазнините е безопасно и неинвазивно.

Вижте какъв е принципът на процедурата.

Действие на Кавитацията

Кавитацията е процедура, която се основава на ефекта на ултразвуковите вълни с честота 36-38 Hz.  Те проникват в кожата и предизвикват ограничаване на обема на мазнините, превръщайки ги в тeчност, без болка и без операция.

Ултразвуковите вълни образуват кавитационни микромехурчета в мастния слой, които го правят по-мек, допринасяйки за изместването на клетките, които образуват мастната тъкан. Впоследствие, с помощта на специален накрайник за лимфен дренаж, разградените мазнини се изхвърлят от организма през лимфната система и пикочните пътища.

Защо да изберем тази процедура?

кавитация-Бургас

Предимства на кавитацията пред други отслабващи процедури

Кавитацията не е решение за всеки проблем, но тя има своите предимства пред други техники и апаратури за отслабване.

Опита ни със стотици клиенти, показва че този метод в действителност работи. Крайният резултат зависи много от индивида, от апаратурата, с която се работи, и не на последно място от специалиста, който прилага и следи изпълнението на програмата.

Важно е да се отбележе, че еднократното третиране на която и да е зона с кавитация няма да доведе до дълготраен или очакван резултат.
Избира се програма, за конкретна зони.

Ултразвуковата кавитация успешно редуцира локалните мастни натрупвания, които често се свързват с наследствеността.

Намалява обиколката в областта на:

  • Корема и ханша
  • Бедрата и междубедрието
  • Областта под капачките на колената
  • Сгъвките на ръцете

За най-добър резултат препоръчваме:

В нашата практика, процедурата се комбинира с апликатора за лимфен дренаж, вакуум и мултиполярна радиочестота на 3 MAX™, с който действието на процедурата се засилва, активира се метаболизма в клетките, което спомага за изгарянето на мазнините, за образуването на нови колагенови нишки, и за успешно редуциране на целулита и стягане на кожата.

Какви са рисковете – противопоказания при КАВИТАЦИЯ

Работим с метода кавитация в продължение на повече от 7 години и до сега сме нямали оплаквания от клиенти, за проявени странични или нежелани реакции. Не сме запознати със случаи и на колеги, въпреки че сме посещавали много конгреси в областта на естетиката и козметологията.
Истината е, че както при всяка друга процедура, трябва да се спазва протокола/курса на процедури, да се пие много вода, за да се подпомогне изхвърлянето на мазнините от организма и да не се натовари черния дроб.

Отделно, кавитация не се извършва при бременност, при чернодробни заболявания, остри инфекции, захарен диабет

Резултати преди и след КАВИТАЦИЯ:

резултати преди и след кавитация бургас

резултати кавитация бургас

Каква е цената на процедурата КАВИТАЦИЯ?

Нашият опит показва, че по-добрият избор е курс от няколко процедури за конкретна зона, тъй като с постоянство в терапиите и дисциплинираност, се постигат по-добри резултати. Цената е еднаква за всяка зона – предни бедра, седалище и задни бедра, корем и ханш и ръце.

КАВИТАЦИЯ + ЛИМФЕН ДРЕНАЖЦЕНА
1 х Мощна кавитация + 1 х RF и вакуум с 3-МАХ® (Корея)
на зона по избор.
90 лв.
10 х Мощна кавитация + 10 х RF и вакуум с 3-МАХ® (Корея)
на зона по избор.
550 лв.
Цени на всички услугиЦеноразпис

Вижте кратко видео,  в което наш специлист ще обясни как протича самата процедура.

Как протича процедурата?

Препоръчително е да се приложи около 15-20 мин. върху конкретната зона, като впоследствие се извърши и 15-20 мин. лимфен дренаж, който помага на тялото да се изчисти от разрушените мастни клетки.

Вижте отговорите на най-често задаваните въпроси:

Какво е усещането по време на процедурата?

Кавитацията е безболезнена процедура и по време на сесията с ултразвуковия накрайник не се усеща нищо освен самото плъзгане на накрайника по кожата. Впоследствие, при преминаване на апликатора за дренаж, който може да включва и РФ и вакуум, може да се усети леко затопляне на зоната, както и засмукване.
Също така е нормално да усещате лек шум в ушите.

Колко време трае процедурата?

В нашия център обикновено процедурата се комбинира с лимфен дренаж и радиочестотен лифтинг, като в този случай в зависимост от избраните зони, процедурата трае от 30-40 мин. до 60 мин.

Програмата се извършва в интервал от 3 до 6 седмици в зависимост от броя на третираните зони.

Кога да очаквам резултати?

Мастната клетка има доста силна мембрана, която е изключително трудна за унищожаване.
Ето защо, много методи за отслабване, вкл. използването на сауна, приемането на добавки за изгаряне на мазнини и нанасянето на различни мазила имат краткотраен резултат. Ако не се придържате към режима, спуканите мастни клетки отново „набъбват” и предизвикват още по-голямо нарастване на теглото.
Конвенционалните процедури не могат да се справят с твърдата обвивка на мастната тъкан.

Кавитацията води до вътреклетъчно разрушаване на връзките между адипоцитите и като траен ефект се получава разрушаване на мембранните им стени.
Крайният резултат може да видите до една седмица от приключване на програмата.

Oтслабване след раждане с Кавитация – позволено ли е?

Да, кавитацията е ефективна процедура за отлсабване, която помага да върнете тялото си във форма след бременност и раждане. Може да изчакате няколко месеца след раждане и да започнете курс от процедури.

! Процедурата не  се извършва повреме на бременност!

Съвети за постигане на по-добри резултати:

Както вече споделихме, препоръчително е да комбинираме кавитацията с апаратна процедура за лимфен дренаж или ръчен масаж, които спомагат втечнените мастни клетки да бъдат изхвърлени по-бързо от организма. Освен това, процедурата може да бъде комбинирана с различни отслабващи и антицелулитни коктейли, които се прокарват в по-дълбоките слоеве на кожата с помощта на специален накрайник за безиглена мезотерапия за тяло.

Домашна грижа:

  • По време на програма с кавитация задължително трябва да приемате поне 1,5 – 2л. вода, за да се подпомогне изхвърлянето на мазнините.
  • Няколко дни след процедурата избягвайте приема на кофеин (кафе, черен чай, кола) и алкохол, който натоварват черния дроб и ви дехидратират.
  • Препоръчително е няколко часа след процедурата да ограничавате консумацията на мазнини.

В заключение, от опита ни може да потвърдим, че ултразвуковата кавитация е ефективен метод за редуциране на локалните мастни натрупвания, както и за премахване на целулита. Разбира се, за да е ефективна и безопасна, следва да се използва качествена апаратура и да се спазва предписания курс на работа.

Ако имате нужна от допълнителна информация или искате да запишете час може да се свържете с нас на телефон 0877893230

Кавитация
Кавитация цена

3.5/5 - (152 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button