лазерна-епилация-лице

Лазерна епилация на лице в Бургас

Лазернотото обезкосмяване на зоната на лицето е процедура, от чиито ползи се възползват все повече българки.
Окосмяването по лицето при жените е често срещан проблем. При някои това е резултат от генетична предразположеност, а при други се появява в резултат от хормонален дисбаланс, често след бременност или хормонални заболявания.

Но, независимо от факта, че окосмяване по лицето се превръща в проблем, процесът на тяхното ефективно отстраняване е възможен!
ВИЖТЕ КАК – Лазерна епилация на горна устна и брадичка видео

Подготовка за лазерна епилация на лицето

От нашата практика знаем, че това е изключително деликатна зона, а едно основните изисквания косъмчетата да не бъдат отскубвани поне 3 седмици преди процедурата. Единственият начин да отстраним трайно окосмяването на горната устна, брадичката и бакенбардите е да достигнем до космения фоликул чрез меланина. Ако преди процедурата лазерна епилация премахнете космите с традиционния метод – кола маска, тогава няма как да достигнем до космения фоликул.

Ние препоръчваме използването на крем депилатоар или козметична ножничка, с която може да подрежете косъмчетата възможно най-късо, тъй къто по-дългия косъм разсейва енергията и води до по-неефективна процедура.

Какви други ползи може да очаквате от лазерното обезкосмяване на тази зона?

Край на честите възпаления, обриви и раздразнения, които си докарвате от честото третиране на тази деликатна зона други познати методи.
Лазерната епилация на зоната на лицето се извършва веднъж на 40-50 дни. Гарантирано премахва на подкожните косми.

Повече информация за самата процедура лазерна епилация и използваната апаратура, може да прочетете от тук.

Какви резултати да очаквам след процедурата

лазерна епилация горна устналазерна епилация лице

Знаем, че повечето от вас нямат търпение да се отърват от нежеланото окосмяване по лицето.
За жалост, при повечето жени, причината за засиленото окосмяване в тази зона е нарушение в хормоналния баланс. Затова и космите са изключително упорити и до постигането на цялостно обезкосмяване се изисква повече търпение.
Добрата новина е, че още след първата процедура около 30-40% от косъмчетата падат, така че ще може да се насладите на видима разлика. За да запазите резултатите и да постигнете пълно обезкосмяване са необходими около 10 процедури.

ВИЖТЕ ОЩЕ:
лазерна епилация на бикини
ЦЕНИ НА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

3.4/5 - (10 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button