Перманентен грим на вежди устни очна линия

Перманентният грим е козметична процедура за корекция на цветовете и формата на устните, веждите и линията около очите. Използва се оцетяващ пигмент от минерален или растителен произход, който се инжектира в повърхностния слой на епидермиса с помощта на много финни игли. Поради естествения характер на пигмента, той се приема добре от кожата и осигурява цвят максимално близък до природния.

Перманентният грим най-често се прилага за коригиране формата на веждите, може да имитира молив за вежди или за устни, както и очна линия. Макар думата „permanent“ от английски език да се превежда като „постоянен„, перманентният грим се задържа от 1 до 3 години, след което поради обновяването на клетките цветът избледнява.

Видове Перманентен грим

Перманентен грим на вежди и Микроблейдинг

Перманентният грим е идеален за дамите, които са изтънили веждите си прекалено или са допуснали изкривяване, което не може да се коригира естествено. Основните техники, които се използват са имитация на растеж и със светлосенки.

При едната техника веждите изглеждат сякаш са нарисувани с молив. Микроблейдингът (3D вежди) е метод, при които се отделя внимание на всяко косъмче поотделно. Така се коригира разположението на веждите.

За най-добър перманентен грим е важно да се спазват 3 основни стъпки:

1. най-важно е формата да следва естествените овали на лицето
2. използваните цветове трявба да са съобразени с вашето лице и коса
3. използваната техника – работим с всички познати техники и може да преценим коя е най-добра за постигане на желания резултат.

Тук може да видите галерия с различните ТЕХНИКИ НА РАБОТА .

А нашите цени може да научите тук.

Все още имате въпроси? -пишете ни в онлайн прозореца в дясно и ние ще ви отговорим възможно най-бързо!

 

Благодарение на https://audiobookbg.com/ може да чуете цялата статия докато вършите домакинските си задължения, шофирате, спортувате и прочие.

Перманентен грим очна линия

Перманетен грим на очна линия – тази процедура е благоприятна за хора със слабо зрение; хора, които нямат възможност и време да се гримират. Ако носите очила през по-голямата част от ежедневието ви, може да се консултирате с нашия специалист и той ще избери оптимална форма за вас. Какви са ползите ?

С перманентен грим на очна линия може да постигнете:
1. По-изразителни и по-ярки очи;
2. Да промените формата на очите
3. В комбинация с перманентен грим на вежди се създава добър лифтинг ефект;
4. Окото визуално изглежда по-голямо

Перманентен грим устни

Перманентен грим за вашите устни в Бургас – използва се богата цветова палитра от пигменти, според индивидуалните нужди на клиента.

Най-често жените прибягват до тази процедура, за да направят цвета и контура на устните си по- изразителен. Устните се рисуват с молив за получаване на реална представа от страна на клиента за формата. При безконтурното запълване се използват по-светли тонове 1-2, за да преобразим природно бледите устни; ярките бои придават ефекта на „постоянно червило„. Освен цветът, може да се промени и обемът – визуално се увеличават увисналите ъгли, увеличава се обема на тънки устни.

Премахване на перманентен грим

При нас все по-често идват клиенти, които желаят да коригират или премахнат направения им по-рано перманентен грим. Най-често те са недоволни от получения цвят или форма на веждите.

Не се притеснявайте, нищо не е фатално. Съществуват два метода, с които успешно премахваме преманентен грим.  Повече за информация прочетете в тази статия.

Как протича процедурата

Независимост от зоната, която сте избрали, процедурата по поставяне на перманентен грим може да бъде разбита на следните етапи:

1. Започваме с разговор за формата, която трябва да се постигне
2. Избор на цвят
3. Дезинфекциране на зоната и поставяне на локална упойка (инжекционно или с крем)
4. Изработване на макиажа

Във видеоклипа по-долу може да научите повече за разликите между перманентния грим и микроблейдинга, също и как протича процедурата.

Продължителност на процедурата

Обикновено процедурата отнема от 1 час и половина до 2 часа. ( това време включва дизайн, поставянето на обезболяващ крем и изработка )

Какво се случва след процедурата перманентен грим


Лечебният период след процедурата трае от 3 до 7 дни. Първите 1-2 дни кожата може да бъде зачервена, подута, подпухнала. През този период перманентният грим изглежда по-ярък и по-наситен, дори малко неестествен. В следващите 3 – 5 дни ще се образуват тънки корички, които служат като „естествена превръзка“. Не трябва да се опитвате да ги излющвате! Коричките трявбва да паднат сами, тогава кожата отдолу ще е оздравяла.

След като паднат, цвета ще избледнее, а след още няколко дни ще разберете какъв в действителност е цвета, който е постигнат от поставянето на перманентния грим.

Поради реакцията между пигмента и лимфата в кожата, цвета избелява и може да има места, в които цветът „не е приет„. Желателно е да се проведе повторно попълване на прекъснитите линии в участъците, където пигмента не е бил усвоен.Може да използвате кремове с похдранващ и регенираращ ефект, които ще подпомогнат възстановяването.

Ако се съмнявате, че заздравяването върви добре – не се колебайте да ни се обадите -0877 8932 30 !

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button