boqdisvane-na-vejdi-kana-predi-sled

Днес ще ви разкажем за боядисването на вежди с къна, познато още като биотатуаж на вежди.

Боядисването с къна се използва все по-често, поради факта, че къната е напълно натурален продукт, а новите производители предоставят богата палитра от цветове за всеки вкус.  Процедурата е и подходяща за тези дами, които искат трайно подчертани и плътни вежди, но се страхуват от микропигментация/перманентен грим.

Процедурата не е сложна, но е препоръчително да се доверите на професионалист, който има опит в рисуването и оформянето на красиви вежди.

И така…

Какво представлява боядисването на вежди с къна?

Както при традиционното боядисване на вежди, целта на процедурата е да се подчертае формата, да се създаде наситеност, да се прикрият липсващи косъмчета (ако има такива) и след процедурата да се радвате на едни красиви и обемни вежди, които придават изразителност на погледна и подмладяват лицето.

За разлика от традиционното боядисване на веждите с боя, тук използваме къна – напълно натурален продукт, който има свойството да възстановява и стимулира растежа на собствения косъм. Резултатът от процедурата е по-траен.

Избора на правилна форма и подготовката на цвят са най-важните стъпки в подготовката преди процедурата. Формата зависи от овала на лицето, формата на очите, дори от обема на устните. Впоследствие, равномерното нанасяне според формата на веждата е ключът към красивия резултат.

Поради това, при нас тази процедура се извършва от специалиста, извършваш процедурите Микроблейдинг и Перманентен грим, с над 25 годишен опит в дизайна и оформянето на вежди.

Протоколът на процедурата минала през следните стъпки:

– Демакияж

– Морфологичен анализ на лицето

– Оформяне на красиви вежди

– Подготовка на кожата с продукт – праймер

– Нанасяне на BROW HENNA (къна за вежди)

– Оцветяване на веждите – може да е съвсем деликатно, по-подчертано или Омбре ефект

– Премахване на Brow Henna

– Нанасяне на фиксиращ продукт

Каква е продължителността на процедурата?

Процедурата се извършва в рамките на 50 мин., включващи анализ на лицето и избор на форма.

Каква е цената за боядисване на вежди с къна в Бургас?

В нашия център в град Бургас, цените за оформяне на естевени и обемни вежди са:

Боядисване и Ламиниране на вежди ЦЕНА
Боядисване на вежди с къна 60 лв.
(50 мин.)
Боядисване на вежди с боя 20 лв.
(20 мин.)
Ламиниране и боядисване на вежди с боя 60 лв.
(50 мин.)
Цени на всички услуги Ценоразпис

Какви са предимствата от рисуването на вежди с къна?

Къната за вежди е боя, направена от листата на индийския храст лаузония. Особеността на действието на къна е нейната безопасност за косъма и кожата. Подобрява микроциркулацията на кръвта, облекчава стреса от стените на кръвоносните съдове, разположени близо до кожата. Процедурата е незаменима за тези, които трябва да възстановят веждите си след неуспешно скубане. Тя ще прикрие липсващите косъмчета.

Ако дълго време сте използвали обикновени бои за боядисване на вашите вежди, счита се че ползването на къна помага за възстановяването структурата на косъмчетата.

Също така, тази процедура е много подходяща за всички дами, които искат да подчертаят формата на веждите си, но се страхуват да се подложат на трайна микропигментация/перманентем грим.

boqdisvane-vejdi-s-kana-burgas

Може ли да се прави при бременност?

Да, боядисването с къна не е противопоказано за бременни жени, ако процедурите се извършват не повече от два пъти месечно.

Има ли противопоказания за боядисването на вежди с къна?

На практика няма противопоказания. Изключения са индивидуалната непоносимост към къна и твърде мазната кожа – цветът се зацапва по нея и се отмива много бързо.

Колко време се задържа ефектът от процедурата?

Ефектът от рисуването на вежди с къната, която използаме  – CC BROW HENNA by Lucas, се запазва върху косъма до 4 седмици и върху кожата до 2 седмици.

Специалната формула позволява да се боядисат не само косъмчетата на веждите, но да се оцвети и кожата под тях, осигурявайки безупречна форма, дори ако косъмчетата в тази зона временно или постоянно не растат.

Има ли възможност за избор на цветове?

boqdisvane-na-vejdi-s-kana-boi

Продуктите, с които работим предлагат богата гама от цветове и възможност за комбинирането им, което предоставя изключително разнообразие за индивидуално напасване към цвета на кожата и косъма на всеки клиент.

4.3/5 - (35 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button