LPG Powershape2 Burgas

При решаване на естетически проблеми комбинираният подход винаги е по-ефективен от използването на единичен козметичен метод.

Системата POWERSHAPE 2® е перфектното доказателство за това.

Това е една от най-новите разработени технологии в областта на нехирургичното (неинвазивното) оформяне на тялото и лифтинг, разработени в Южна Корея.

Аналог на популярните LPG процедури, надграден с терапевтичен лазер с дължина на вълната от 650 nm.

Благодарение на уникалната комбинация от монополярна и биполярна радиочестотна енергия, вакуум и лазер, се постигат забележителни резултати при скулптуриране и оформяне на тялото, изглаждане и премахване на целулита и мастните натрупвания, редукция на бръчки, стягане и лифтинг на кожата.

Какви са разликите между LPG процедури и тези с PowerShape2®?

И двете апаратури се основават на въздействието на дълбокия лимфен дренаж постиган с помощта на механичен вакумен масаж, като разликата е че в апликаторите на PowerShape2® са интегрирани 2 допълнителни технологии, които клинично доказано способстват за постигане на по-добри резултати в областта на нехирургичното оформяне на тялото– липолиптичният лазер с дължина на вълната 632 nm и мощната монополярна радиочестота.

Какво е усещането по време на процедурата? Има ли аналог?

Според впечатления на наши клиенти, усещанията наподобяват „приятен масаж“, „усещане за топлина и комфорт“, като я сравняват с процедури Velashape.

Какви резултати да очакваме от процедурата?

Резултатите, които наблюдаваме са значително редуциране на мастните натрупвания, целулита (дори фиброзният в напреднала фаза), изравняване релефа на кожата, повишаване нейната еластичност и твърдост, елиминиране на токсините и отоците.

predi sled tqlo lpg rezultati powershape

преди след 2 процедури powershape burgas
Колко време отнема процедурата?

Процедурата продължава средно 30-40 минути.
Продължителността и зависи от броя на третираните зони.

Терапевтът може да третира до 3 зони едновременно.

Колко процедури са необходими?

Препоръчителният брой процедури е около 8 с честота 2 на седмица.

Както вече споменахме, добрите резултати постигани с POWERSHAPE 2®  се дължат на комбинацията от няколко технологии в едно устройство, всяка от които има своя собствена задача:

Апаратен вакуум ролков масаж с POWERSHAPE 2®

Вакуум ролковия масаж или ендермология (термин, предложен от създателите на LPG апарата) е една от най-популярните козметични процедури в света.

Терапевтът избира дюза (голяма или малка RF ролка) в зависимост от третираната зона и започва целенасочено въздействие върху подкожната мастна тъкан, без да засяга съседните тъкани и вътрешни органи. Моторизираните (независими) ролери се плъзгат нежно и едновременно с това интензивно по кожата, като я подготвят за елиминиране на мастните натрупвания.

Те подобряват кръвообращението, омекотява фиброзните бучки и въздействат положително върху общото състояние на кожата.

Благодарение на вакуума, мастната гънка се повдига и фиксира в момента на плъзгане на ролерите, осигурявайки равномерност и достатъчна дълбочина на въздействие.

Лазерна липолиза с POWERSHAPE 2®

Липолитичният терапевтичен лазер е насочен към мастната тъкан, стимулирайки нейното разграждане, увеличавайки притока на кръв, ускорявайки метаболизма и отделянето на разградените мастни клетки от тялото.

Това е една от най-новите разработени технологии в областта на нехирургичното (неинвазивното) оформяне на тялото.

Терапевтът „масажира“ избрани участъци от тялото, с апликатор, който излъчва лазерна енергия с нисък интензитет, с дължина на вълната 650 nm, така наречената студена лазерна липолиза. Тази енергия влияе директно към адипоцитите, активирайки процесите на липолиза (освобождаване на енергия) и увеличавайки пропускливостта на клетъчните мембрани.

Уникалността на технологията POWERSHAPE 2®  се крие във факта, че лазерната липолиза се извършва синхронно с вакуумен ролков масаж и радиовълнова терапия, което значително повишава ефективността на процедурата.

Доказано е, че светлината с дължина на вълната на 660nm буквално втечнява мазнините, за по-лесно им отстраняване от организма. По този начин размерът на мастните клетки значително намалява.

Радиочестотна липолиза с POWERSHAPE 2®

Всяка от ролките на системата POWERSHAPE 2® е електрод, така че в момента, когато ролките са в контакт с тялото, се извършва целенасочено високочестотно термично загряване на подкожната мастна тъкан в проблемната зона.

По този начин ефектът от процедурата се умножава – механичният дренаж стимулира кръвообръщението и омекотява фиброзната тъкан, а мощната радиочестотна енергия участва в процеса на разграждане на мастните натрупвания.

На дермално ниво, се ускорява обновяването на колаген, възстановява се еластичността на кожата.

Поради вакуума радиочестотните импулси се разпространяват само в гънката и не засягат вътрешните органи.

Термолифтинг с POWERSHAPE 2®

В арсенала на апарата PowerShape има уникална разработка – Термален RF апликатор.

Благодарение на специалния проводящ материал, който покрива електродите, RF импулсите се разпространяват по-равномерно в кожата.

Радиочестотната енергия се съчетава с вакуумен масаж и нискоинтензивна лазерна терапия, за да се постигнат оптимални резултати –  изглаждане на бръчките, свиване на порите, изравняване на тена и стягане на кожата.

Процедурата е абсолютно безболезнена и комфортна, а резултатът надминава и най-смелите очаквания.

Крайният резултат настъпва 1-2 месеца след завършване на курса (по това време процесът на образуване на колаген е завършен).

Ефективността на термолифтинга е много висока при програмите за нехирургична блефаропластика и елиминиране на двойната брадичка.

В заключение, ви приветстваме сами да опитате достиженията на апаратната козметология, в лицето на POWERSHAPE 2®. Сигурни сме, че ще бъдете очаровани от постигнатите резултати, както в оформянето на вашето тяло, така и в грижата за кожата на вашето лице.

4.5/5 - (130 votes)

1 Коментар

 • Здравейте, искам да споделя опита си след 8 процедури и понеже вярвам на цифрите – ето моите резултати:
  Първа 1 2 3 4 5 6 7 8 Разлика
  В.талия 98 96 94 94 92 91 90 90 -8
  Н.талия 107 105 102 102 101 101 100 100 -7
  Ханш 114 113 113 112 112 111 111 110 -4
  Силно впечатлена съм от постигнатото само за един месец. Горещо препоръчвам процедурата и слънчевите момичета от центъра.

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button