скинбустери рестилейн

Skinbooster“ е нов термин, който се използва за назоваването на  процедура, приличаща много на познатата ни инжекционна мезотерапия.

Какво представялва процедурата?

Restylane Skinboosters е средство предназначено за подмладяване, хидратация и стягане на кожата чрез микроинжектиране на много мека хиалуронова киселина (Restylane Vital или Vital Light). Хиалуроновата киселина съдържаща се в скинбустерите е частично стабилизирана. Тя се инжектира в повърхностните слоеве на дермата.

Как работи и с какво се различава от друите подобни процедури?

скинбустер и мезотерапияХиалуроновите филъри най-често се използват за попълване на обеми и лифтиране на кожата. Например, по-твърдите и плътни филъри от семейството на Restylane, като например SubQ, са чудесни за оформяне на брадичката.
Скинбустерите, от друга страна, са изключително меки. Вместо да действат механично, те работят чрез биохимичните си свойства.

 

Хиалуроновата киселина е натурална молекула, което се намира в нашата кожа. Тя дава на кожата ни плътност и хидратация, признаци за младост и здраве. За съжаление, с течение на времето кожата ни губи колаген, еластин и хиалуронова киселина и става по-суха, по-груба и по-малко еластична.

Скинбустерите Рестилейн прекъсват процеса на стареене на кожата чрез повторно въвеждане на частично стабилизирана хиалуроновата киселина в кожата. Веднъж инжектирани, водните молекули на хиалуроновата киселина започват да абсорбират вода до 200 пъти по-голяма от теглото си и да набъбват, което води до дълбока хидратация на кожата отвътре навън.

Какви са ползите от процедурата?

Процедурата води до драстично подобрената хидратация, с непосредствен ефект на изпъване и заглаждане на кожата няколко дни или седмици след процедурата. Кожата изглежда по-плътна, по-ярка и по-млада.

Заслужава ли си наистина процедурата?

Световни експерти по красота като Д-р Лам Бий Лан споделят:

Моето убеждение е, че ползите от Скинбустерите са огромни и всеки може и трябва да се възползва от тази процедура. Има много малко процедури, които могат да повлияат така драстично на подобрението на текстурата и цвета на кожата“.

Смятаме, че  скинбустерите на Restylane  са спечелили своето място в салона на славата на естетичните процедури, доказателство за което е силното търсене, както от жени, така и от мъже, по цял свят.

Как протича процедурата?

Кои зони могат да бъдат третирани?

Скинбустерите на Рестилейн най-често се поставят в зоната на лицето, челото, шията и ръцете. В зависимост от зоната трябва да се избере Restylane Vital или Restylane Vital Light.

Колко процедури се препоръчват? Колко трае резултата?

Restylane Skinboosters се извършват веднъж месечно в рамките на 3 месеца. Първоначалният интензивен режим е да се гарантира, че кожата е наситена с хиалуронова киселина и че лечението стартира процеса на производство на колаген за прекъсване на процесите на стареене на кожата. След курса, може да се извърши поддържаща процедура – по 1 на година.

За кого се препоръчва тази процедура?

Всеки може да се възползва от ползотворното действие на скинбустерите, но по-специално, хората със суха или застаряваща кожа, с разширени пори, ще видят най-силно подобрение.
Процедурата е подходяща за корекция на финни статични бръчки. Хората, които са имат проблем с белези от акне също ще имат полза.

Каква е цената на процедурата?

Цената на поставянето на скинбустери варира в зависимост от центъра, които сте избрали. В по-големите градове, като София, Варна, Пловдив и Бургас цената започва от 350 и стига до 550 лв.

3.5/5 - (46 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button