ДИОДНА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

В предишни статии сме разгледали най-често задаваните въпроси свързани с процедурата лазерна епилация. Също така в отделна статия сме разгледали SHR лазерната епилация – какъв вид технология е и нейните основни преимущества. Тук ще ви разкажем повече за друга технология, Лазерна епилация с Диоден Лазер SAPPHIRE™

Нашите наблюдения за лазерната епилация. ОТ КАКВО ИМАТ НУЖДА ПАЦИЕНТИТЕ?

    • Много пациенти не знаят, че косъмът има различни фази на растеж. Всички технологии, които изпозлват светлинната енергия за обезкосмяване ( лазерна епилация или фотоепилация ) отстранявят само тези косми, които са в анагенна фаза на растеж ( в тази фаза коренът на косъма е добре оформен и нивото на пигмент във фоликула е най-високо) . В зависимост от зоната на окосмяване и индивида, около 10-15% от космите са в анагенна фаза. В интервали от 30 до 90 дни, друга част от космите преминават в анагенна фаза.

Поради тази причина, повечето лазерни центрове и естетични салони препоръчват на своите клиенти да ги посещават през 30 -45 дни, в рамките на 6-10 процедури, за да може да се постигне цялостно обезкосмяване.

Проблемът е, че пациентите често нямат възможност да продължат целия курс от процедури, тъй като пътуват в чужбина, имат семейни ангажименти, искат да се възползват от летните месеци като ходят на море и т.н…. Това прави терапията не достатъчно ефективна, а резултатите не оптимални.

  • При повечето лазерни апарати, както и при фотоепилацията не трябва да се извършват процедури, ако кожата има тен. Това създава колебания у клиентите, дали да продължат процедурите или да се насладят на слънцето и златния пясък през летните месеци.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ.
ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ С ДИОДЕН ЛАЗЕР SAPPHIRE™

Докато повечето диодни лазери имат максимална изходяща енергия от 600 до 800 W, SAPPHIRE™ използва 1200 W мощност, двойно повече от своите конкуренти.
УДИВИТЕЛНО можем да причиним топлинно изгаряне дори на космите, които са в фаза на покой – телоген.

Но това не е основният критерии. Това, коеото отличава SAPPHIRE™ е технологията за интензивност, която са патентовали през 2015 г. Тя премахва необходимостта от кондензор, който съхранява енергията излъчена от захранването и в последствие я пренася до диода.
ДОРИ лазерът да има голяма мощност, ако няма висока интензивност не може да предаде толкова голямо количество енергия за толкова кратко време.

Апаратът SAPPHIRE™ има невероятната захранваща система – 200 ампера, без необходимост от кондензор.
С тази оригинална технолгоия, SAPPHIRE™ предава енергията моментално, избягвайки преминаването на енергията от кондензорите към диода.

Заключение: СИЛНА ЕНЕРГИЯ + ВИСОКА ИНТЕНЗИВНОСТ = МАКСИМАЛНО ЕФЕКТИВНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ ЗА 4- 6 ПРОЦЕДУРИ.

И още нещо…
    • Повечето лазери използват дълги импулси над 50 милисекунди, което води до разсейване на енергията. Макар да притежават капацитет да произведат голяма енергия, тя не достига на време. Фотоепилацията може да използва къси импулси, но поради широкия спектър на излъчване, голяма част от енергията се поглъща от меланина в кожата, което води до увеличаване вероятността от терминични увреждания на кожата, както и до намаляване на ефективността на процедурата.

За да бъде ефективна процедурата, трябва лазерният апарат да може да предаде енергията за кракто време.
Sapphire LS-1200 работи с кратки импулси – 15 и 30 милисекунди, под времето за термична релаксация на косъма ( природна защита на косъма, която абосрбира до 50% от енергията).15-30 msec

ПРЕДИМСТВОТО е, че благодарение на ГОЛЯМОТО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ + ВИСОКА ИНТЕНЗИВНОСТ + СРАВНИТЕЛНО КРАТКИЯ ИМПУЛС SAPPHIRE™ успява да унищожи и голяма част от космите в така нар спяща фаза. Това води до по-малък брой необходими процедури за окончателно обезкосмяване.

[maxbutton id=“1″]

Лазерна епилация и през лятото с SAPPHIRE™ 810nm

лазерна епилация за всички видове кожа

Абривиетурата 810 nm се отнася до дължината на вълната, която използва съответният лазер. Различни дължини на вълните проникват в различна дълбочина и ще засегнат различни видове пигмент в кожата и косъма.

Това, което отличава Лазерната епилация със SAPPHIRE™ е фактът, че той може ефективно да работи върху ВСИЧКИ ФОТОТИПОВЕ КОЖА и ВСЯКАКЪВ ВИД КОСЪМ ( с изключение на белите косми, които нямат пигмент )

Може да се работи спокойно върху кожа със слънчев загар, като 3дни преди процедурата и 3дни след процедура не трябва да се излагате на слънце.Диоден лазер охлаждане

В допълнение към всичко казано, Depilice® на SAPPHIRE™ е патентована технология за вътрешно охлаждане на апарата за лазерна епилация, която позволява да се поддържа постоянна температура на работа до -7ºC. Така операторът може да използва по-висока енергия, а пациентът се радва на комфортна и безболезнена процедура.

ЦЕНИ НА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ СЪС SAPPHIRE™

Актуалните ни цени са публикувани тук.

4.3/5 - (55 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button