Карбонов пилинг Цени

Напредналата възраст и екологичния стрес оказват пагубен ефект върху кожата ни.

На помощ идва терапия, много популярна в Южна Корея, Тайланд, Съединените Щати, Русия като през последните години добива популярност и в Европа.

Карбонов лазерен пилинг

Най-общо, лазерният карбонов пилинг се използва за премахване на повредените външните слоеве на кожата и стимулиране производството на колаген и нови кожни клетки в долните слоеве.
Освен това, лазерният карбонов пилинг е световно-признат метод за ефективно и дълготрайно свиване на разширените пори, справяне с омазняването на кожата, премахване на черни точки, избелване, както и за изглаждане на фините бръчки.

Тази лазерна процедура се извършва с неаблативен Nd YAG лазер с дължина на вълната 1064 nm, който работи с много къси, високо-интензивни импулси от светлина. По време на терапията, лазерният лъч се фокусира върху кожата, която е покрита с тънък слой от карбон. Лазерният лъч се абсорбира от карбоновите частици поради тъмния си цвят. От топлинният ефект, се активират фибробластите (клетките, които произвеждат колагена в кожата), докато карбоновите частици ексфолират кожата и почистват порите. Трябва да запомним, че производството на колагена след тази терапия не е еднократен акт. Лазерният карбонов пилинг възстановява активността им каквато е била на младини и в следствие на това производството на собствен колаген продължава години наред

Нека разгледаме как протича процедурата стъпка по стъпка

Първо се провежда консултация с терапевта, който извършва самата процедура. Ще ви бъде изяснена подробно цялата процедура, какви са предписанията след самата процедура, както и възможните нежелани реакции. Ще се погрижим да отговорим на всичките ви въпроси, за да се чувствате комфортно по време на терапията.

1.Започваме с демакиаж на кожата

 

2.След това се поставят защитните очила и се нанася карбонова паста, която трябва плътно да покрие кожата. Карбоновата паста помага лазерният лъч да проникне по-дълбоко в кожата, така ще стигне до вътрешните повърхности на порите – процедурата ще бъде по-ефективна.

 

Карбонов пилинг в Бургас

3.Така подготвената кожа се обработва с Nd YAG лазер, като се работи с много къси импулси. Всяка зона се обработва с лазерната светлина, която се поглъща от карбоновите частици. Това води до тяхното разрушаване чрез фотомеханична деструкция в самите пори. Карбонът се премахва и кожата остава чиста.

 

Какво да очакваме по време на процедурата?

По време на процедурата се усеща леко затопляне до парене на повърхността на кожата, но няма болка
Също така чувате неприятен шум, като „пукане“, когато
Може да усетите миризма на изгоряло. Не се боите – тя идва от изгорялата карбонова паста, а не от кожата ви.

Лазерен Карбонов пилинг в Бургас

4.Непосредствено след процедурата лицето е зачервено, като този ефект се задържа за няколко часа.
Нанася се успокояващ гел от алое вера.Също така избягвайте стоенето на слънчева светлина и използвайте слънцезащитен крем с висок фактор

 

Карбонов пилинг резултати

Какво да очакваме след процедурата?

Още след първата процедурата ще чувствате кожата си освежена, подновена, мека и гладка. Ще видите значително намаляване на разширените пори, намалено омазняване на кожата, увеличено производство на колаген, с последващо стягане на кожата, излющване на нежизнеспособни клетки от повърхностните слоеве на кожата

Колко процедури са необходими?

Видима разлика трябва да бъде забелязана още след първата процедура – тенът на кожата ви ще се подобри и ще ви придаде по-младежки вид. Ако имате по-омазнена кожа и разширени пори се препоръчват от 4 до 8 процедури, през 14-20 дни.

Карбоновият пилинг може да бъде направен преди важно за вас събитие за подобряване на тонуса на кожата и нейната текстура.

Карбонов лазерен пилинг
1.4 108 votes

Коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

 

РЕЗЕРВИРАЙ ЧАС ОНЛАЙН И СПЕСТИ

-20 % ОТ ЦЕНАТА НА ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ