против пигментация

Нека първо разгледаме въпросите как се получават пигментните петна по лицето и има ли начин да ограничим появата на лунички?

Защо се появяват пигментни петна по лицето и тялото?

Причините могат да бъдат най-различни: от наследени заболявания, външни въздействия върху кожата – до възрастови промени свързани с промяна в нивата на хормоните. Най-често при нас идват клиенти с пигментация на кожата, получена след акне.

На второ място са пигментните петна, появили се от прекомерно излагане на ултравиолетовата радиация.

И накрая, част от нашите клиенти са получили пигментни петна по кожата на лицето, в резултат на интензивни пилинг процедури, лазерни процедури и други козметични процедури, които са извършени в нарушение на правилата и са довели до изтъняване на роговия слой.

против пигментация

Тъмните петна по кожата (меласма) могат да се появят по време на бременност. В същото време, след спиране приема на хормонални лекарства, пигментните петна в почето случай изчезват. Често те се появяват отново при прекомерно излагане на слънце.

Как ефективно да премахнем пигментните петна по кожата?

На първо място, важно е да се отбележи, че нито един метод не може да гарантира 100% че пигментните петна по кожата ще изчезнат завинаги. В много от случаите, появата им е свързана с хронични заболявания на черния дроб, нервната система или с прекомерно излагане на слънце.

Премахването на петната изисква интегриран подход. В идеалния случай, петната по кожата трябва да се избелват и ексфолират, като се използват специално приготвени коктейли, апаратни процедури, които се комбинират с подходяща грижа за кожата и прием на витамин С.

ТОП 5 Процедури за борба с Пигментни петна

5 Ефективни процедури против Пигментни петна
5 3 votes

Коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

 

РЕЗЕРВИРАЙ ЧАС ОНЛАЙН И СПЕСТИ

-20 % ОТ ЦЕНАТА НА ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ