fbpx

Мечтали ли сте за по-дълготраен BB крем? Какво ще стане, ако ви кажем, че има начин да получите естествено блестящ и гладък тен, без ежедневното поставяне на грим?
Да, всичко това е възможно благодарение на иновативната корейска козметология, която създаде продукт – не само безопасен, но и полезен за кожата ни.

По-долу ще ви разкажем как протича процедурата и по-често срещаните въпроси във връзка с нейното приложение.

Как протича процедурата?

Първоначално, провеждаме консултация, за да изясним очакванията на клиента от процедурата, резутатите, които желае да постигне и дали може да ги реализираме с терапията BB Glow. Ако отговорът е положителен, пристъпваме към самото изпълнение.

Кожата се дегримира, а след това се почистват мъртвите епидермални клетки според типа кожа. По този начин подготвяме кожата за максимално проникване на BB серума.

bb krem
След подготовка на кожата започва същинската процедура с приложен BB серум.
Има 3 нюанса ампули на BB крем – леки, средни и тъмни. Избира се най-подходящият и се нанася тънък слой от кремообразната ампула върху лицето. Ампулите съдържат специалната формула с мезокомплекс Метриген Мезо ББ.

Един от най-ефективните начини да се нанесе този невероятен микс съчетаващ растителни екстракти от японски растения, витамини и хиалуронова киселина е с клиничния микронийдлинг.
Използва се апарат за микронийдлинг с финни нано игли, които са по-тънки от косъма на косата. За осигуряване на достатъчно покритие на кожата се използват около 5-10 мл. крем-ампула ББ. След проникване, серума BB Glow, се адаптира кък кожата и придава сияен вид.

Деликатните области, като носа и очите, се нуждаят от повече внимание, тъй като кожата е по-неравна и обикновено има повече проблеми – зачервяване и тъмни кръгове под очите. Терапевтът минава многократно през тези области, за да им обърне по-специално внимание и грижа.

Усещането по време на процедурата наподобява „пясъчна хартия, която леко се разтрива върху кожата“.
След машинното въвеждане на BB Glow серума, за по-добро проникване на кожата използваме ултразвук.
В края на процедурата се нанася маска за лице и успокояващ крем, за да финализираме терапията.
ББ крем

Какъв е ефектът от процедурата?

Ефектът на процедурата е все едно сте сложили съвършен ББ крем, който няма да напусне лицето Ви следващата една година. Лекият камуфлажен грим е подходящ за всеки тип кожа. Неговата мисия е да изсветли пигментацията, заличи следите от акне, свие порите, изглади неравномерния тен.

В допълнение, самата процедура микронийдлинг стимулира производството на колаген и еластен. При процеса на извършване на процедурите се ускорява циркулацията на кръвта, което води до намаляване на обема на мастния слой и тъканите на лицето се насищат с кислород.

С тази процедура ще забравите козметиката за дълго време и ще имате възможността да инвестирате времето, което отделяте за гримиране в други приятни занимания!

През какъв период се извършва процедурата?

Препоръчват се 3 процедури през две седмици за максимален резултат.

Колко време продължават резултатите от процедурата?

Ефектът от 2-3 процедури се запазва за една година.

Какви са предимствата от процедурата?

  • Няма сезонни ограничения
  • Подходяща е както за женска, така и за мъжка кожа
  • Предотвратява излишния синтез на меланин под въздействието на UV лъчите
  • Не запушва порите за разлика от обикновените тонални основи или BB кремове.
  • Предотвратява оксидация, предизвикана от стрес върху кожата
  • Билковите съставки засилват регенериращи свойства и оказват чудесен антибактериален ефект
  • Няма възстановителен период – максимално щадяща за кожата и тъканите

Каква е цената на процедурата

Цената на единична процедура BB Glow e 150.00 лв., при пакет от 3 процедури – 400.00 лв.

Често задаввани въпроси:

Как ще се отрази, ако я направим по време на летния сезон? Има ли вероятност да се появи пигментация?

Няма противопоказания да се прави през лятото, но 24 часа след процедурата трябва да се пазим от директно слънцеизлагане. Дори терапията е превенция срещу пигментация и дава необходимата хидратация.
Много често се използва в началото на лятото при хора имащи склонност към хиперпигментация, защото светлоотразяващите частици в серума възпрепятстват проникването на UV лъчи.

Как действа на тъмните кръгове под очите?

Тъмните кръгове не изчезват, но избледняват поради способността на частиците в серума да отразяват светлината.

А на клепачите  ще се премахне ли пигментацията? И ако вените са видими на клепачите точно под веждите, ще се скрият ли?

Тази процедура не скрива недостатъци, а озарява кожата като цяло и създава по-добър външен вид.

Може ли да се възползвам от тази процедурата, ако същевременно ходя на лазерна епилация на лице? Чувала съм, че ако BB Glow серумът е изложен на лазерна светлина, химичният елемент на серума, отговорен за цвета на кожата, може да приеме сив цвят?

Серумът не съдържа метални оксиди и при правилни процедури и при спазване на всички изисквания, цветовите промени не могат да настъпят.

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button