Веган Филъри Burgas - Plurial Bio

Хиалуроновите филъри на марката Pluryal® (Люксембург) са сред иноваторите в миналогодишните награди за естетична медицина.

В крак с тендециите за използване на максимално натурални продукти в производствените процеси по създаване на хиалуронова киселина е създадена серията Pluryal ® Bio – ново поколение инжекционни продукти (бустери и дермални филъри), които използват неживотинска и пречистена хиалуронова киселина за пълна съвместимост и най-добро качество.

По-долу ще ви разкажем какво ги отличава от останалите продукти на пазара и ще разгледаме приложението отделните продукти от серията  Pluryal ® Bio.

Защо да изберем серията филъри Pluryal ® Bio?

Мотото на производителите на тази серия е „When beauty gets more conscious”, така казано да бъдем по-осъзнати в избора си на продукти за подмладяване.

Именно затова тази серия използва най-чистата хиалуронова киселина от неживотински произход, заедно с най-добрите екологични практики в производствения процес. (ISO 13485 и биопроцес на индустриализация ISO 14001)

Какво ги отличава?

 • Хиалуроновите филъри от тази серия се характеризират с пълна био-съвместимост и разградимост
 • Произведени са чрез био фермантация на Streptococcus equi подвид zooepidermicus (щам, непатогенен за хората) и високо пречистен.
 • Цялата гама използва MATRICYAL ® 3D TECHNOLOGY – патентована технология, която използва структурна дермална възглавница от няколко слоя хиалуронова киселина (подробности за технологията по-долу в статията)
 • Тези филъри осигуряват изключително нисък имуногенен риск. Хиалуроновата киселина извлечена по този метод е безопасна, стерилна, прозрачна, биорезорбативна с течение на времето.
 • Серията Pluryal ® Bio предлага и най-високата еластичност на пазара – естествена, лесна за употреба с трайни резултати.
 • Pluryal® BIO  е веган серия

В производството на филърите са използвани и най-добрите съюзници на хиалуроновата киселина – BDDE и глицерол. Особено внимание e обърнато на намаляването на остатъчното съдържание на BDDE (Butyl Diglycidyl Ether), омрежващия агент, използван за разработване на цялата гама MATRICYAL ® 3D TECHNOLOGY. По време на производствения процес, остатъчният BDDE се отстранява от продуктите с процес на диализа, така че следите да не надвишават разрешените граница от 2 ppm. (Максималната му концентрация във филърите не трябва да надвишава 2 до 10 ppm)

Важно! При филърите Плуриал Био остатъчното му съдържание е под контрол, тъй като е по-ниско от 0.1 ppm – почти няма нуклеинови киселини или протеини за най-добро качество и абсолютна безопасност.

Какво представлява МАТРИЧНАТА 3D ТЕХНОЛОГИЯ на Pluryal ® Bio?

Това е иновативна технология, която комбинира 3 различни типа хиалуронова киселина с различно молекулно тегло, разположени на слоеве – създаващи истинска структурна дермална възглавница.

В съставът и са включени 2 вида омрежена хиалуронова киселина и свободна хиалуронова киселина между тях.

Важно! Тази иновация гарантира постепенното отпускане на свободна хиалуронова киселина, даващо усещане за постоянна хидратация на кожата.

3 Д матрица Плуриал

Серията Pluryal® Bio се произвежда чрез бавно и дълго смесване на хиалуроновите киселини, което позволява омрежващия агент да се разпредели по-равномерно. В резултат се намалява значително концентрация на BDDE от 1/ 3 в сравнение с повечето продукти с подобен вискозитет на гела на пазара. В допълнение, дългото време за омрежване помага за по-добър контрол на степента на омрежване и намаляване на количество използван омрежващ агент.

Свободните молекули хиалуонова киселина се вмъкват в сърцевината (фиг.2) чрез топлина и ултразвук в много алкална среда, който метод ги предпазва от ензимна хиалуронидаза.

РЕЗУЛТАТ: В сравнение със стандартните хиалуронови филъри, частиците са по-малки, което насърчава проникването и разпределението на хиалуроновата киселина в тъканите, предотвратявайки всякакъв „ефект от бучки“ за по-естествено изглеждащи резултати.

В заключение, серията Pluryal® Bio се отличава със следните 3 основни характеристики:

 1. ИНТЕЗИВНА ХИДРАЦИЯ – хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло (1 и 2 милиарда Dа) предлага хидратиращи и защитни свойства, като улавя водни молекули и свободни радикали и допринася за метаболитния обмен.
 2. ПОДМЛАДЯВАНЕ – благодарение на свободната хиалурнова киселина с ниско молекулно тегло ( 5000 Da) се предизвиква био ревитализиращ ефект. Свързва се с 44 клетъчни рецептори, които стимулират ендотелните клетки, насърчавайки синтеза на колаген.
 3. ДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТ – разгражда се сравнително по-бавно, намалява реакциите на възпаление и активността на свободните радикали.

Скинбустер – Pluryal® Biosclupture

филър бургас pluryal

 

Biosculpture е уникален поради своята ефикасност при осигуряване на незабавна хидратация, като същевременно предлага следните свойства: еластичност, твърдост, стимулиране и обновяване на мастната тъкан и цялостната биостимулация.

Всички тези елементи допринасят качеството на кожата в дългосрочен план.

Важно! Това означава, че колкото повече го използвате, толкова повече кожата ви подмладява и с течение на времето, толкова по-малко количество продукт ще ви е необходимо, за да поддържате ефекта.

 • Видим ефект още след първата процедура
 • Дълготрайни и естествен резултат
 • Продуктът се разнася перфектно в тъканите, като се адаптира към естествените форми на лицето.

За какви проблеми е подходящ?

 • Корекция на отпусната кожа, отпуснати средни и дълбоки тъканни слоеве
 • Корекция на фините линии и бръчки
 • Корекция и предотвратяване на признаци на стареене
 • Загуба на обем и отпуснатост
 • Локални хиповолюметрии при млади пациенти (над 35 години)
 • Деструктуриране на кожата поради възрастта (костна резорбция, структурна промяна на дермалната и епидермалната конфигурация, постепенно изчерпване на течности във връзките и извънклетъчните пространства)

Лице фини линии и бръчки: Назолабиални гънки, контур на устата, перизигоматична област

Зони, изискващи леко тъканно запълване: Бузи, скули

Задната част на ръцете

Резултати преди след Pluryal® Biosclupture

Pluryal Biosclupture - predi i sled

 

Pluryal Biosclupture - predi i sled - назолабиални гънки

Pluryal Biosclupture - predi i sled бръчици на врата Бургас

Pluryal® BioClassic филър – характеристики

Този филър е идеален за умерено увеличаване на обема (устни, контур), продуктът се разнася перфектно добре в тъканите, адаптирайки се към естествените форми на лицето.

За какви проблеми е подходящ?

 • корекция и обем на устни
 • за средно дълбоки бръчки
 • при дехидратация, отпусната кожа и локализирани хипообеми

Зони, в които се поставя:

 • Устни
 • Средно дълбоки бръчки: Назолабиални гънки, перизигоматична област
 • Зони, изискващи умерено тъканно запълване: Бузи, скули, устни, челюст/мандибуларен контур, брадичка

През какъв период се извършва процедурата?

Интервалите от време между отделните процедури зависят от различни фактори, свързани с физиологията (типология на кожата, индивидуален метаболизъм, анатомия, възраст), с начина на живот на пациента, както и техниката на инжектиране на специалиста.

Обикновено се препоръчва веднъж на 8 – 10 месеца.

Резултати преди след Pluryal® BioClassic

Pluryal BioClassic nazolabialni bruchki burgas Pluryal BioClassic ustni Burgas

Pluryal® BioVolume филър – характеристики и приложение

Той е уникален поради степента си на омрежване (по-висока от тази на PLURYAL® BIOCLASSIC), така че е по-вискозен и придава повече обем. При инжектиране се разпределя  равномерно и естествено.

Неговият вискозитет и еластичност запазват консистенцията на обемите, адаптирайки се към индивидуалната морфология и зачитайки естествените характеристики на лицето.

Видим ефект още след 1 процедура. Този филър е идеален за умерено и силно увеличаване на обема.

За какви проблеми е подходящ?

 • Моделира и възстановява дълбоките обеми на лицето
 • Корекция и профилактика на признаци на стареене, за дълбоки бръчки и дълбоко отпусната кожа
 • Особено подходящ за зони, които изискват повече корекция на лицевата структура, а не на меките тъкани (Предефиниране на мандибуларните контури, възстановяване на обема на маларната зона)

Зони, в които се инжектира:

 • Дълбоки бръчки: Назолабиални гънки, контур на устата, перизигоматична област
 • Асиметрия на лицето, локализирани хипообеми
 • Зони, изискващи високо тъканно запълване: Бузи, скули, устни, челюст/мандибуларен контур, брадичка, нос

Резултати преди след Pluryal® BioVolume

Pluryal Biovolume - predi i sled - bradichka Burgas

По-скъпи ли са Био филърите от останалите продукти от този клас?

Най-хубавото е, че производителите на серията Pluryal® Bio са успели да предложат изключително качествени и 100% натурални продукти, които в ценово отношение не се различават от другите продукти от този висок клас.

Като обобщение, серията Pluryal® Bio ни позволява да постигнем естествени естетични корекции, според индивидуалните характеристики и възрастта на пациента, използвайки най-съвременните методи в областта на естетичната медицина. В допълнение, може да прочетете тази статия, съдържаща информация за друг отличителен продукт на Pluryal® – скинбустера Pluryal® Silk.

4.9/5 - (14 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button