fbpx

удължаване ефекта на хиалуронвия филър

Искате ли вашите устни да стоят пухкави и плътни по-дълго?

Задавали ли сте си въпроса – „Какво мога да направя за да удължа ефекта от поставения ми хиалуронов филър?“

Някои считат, че един от недостатъците на уголемяването на устни с хиалуронова киселина, в сравнение с пластичната хирургия, е временния характер на постигнатия резултат.

В зависимост от използвания хиалуронов филър и индивидуалностите на пациента, процедурите трябва да се повтарят на всеки 6 – 12 месеца, за да се поддържа желаният резултат.

Какво може да направите, за да запазите за по-дълго обема и формата на вашите устни?

 

1. Избора на подходящ филър

Използват се филъри с реологични качества, т.е филъри разработени специално за тази целзапълване на обеми. Процедурата с хиалуронови филъри цели да подобри формата и обема на устните чрез подчертаване на ръбовете, промяна на формата им чрез леко обръщане на навън на долната устна, попълване. Хиалуроновите филъри се различават основно по концентрация (плътност), еластичност и вискозитет. Обикновено по-плътните филъри траят по-дълго. Въпреки това, най-добре специалистът, на който сте се доверили, да прецени кой филър е по-подходящ за формата на вашето лице и вашите устни, тъй като основната цел е да се постигне хармония и естетичен външен вид.

2. Осигуряване на постоянна хидратация

Хиалуроновата киселина е важна, защото позволява на клетките на кожата ви да се свързват и да абсорбират вода, което добавя обем в устните ви.
В случай, че искате да заддържите за по-дълго обема и плътността на устните, добре е след поставяне хиалуронов филър да ползвате продукти, които поддържат добра хидратация.

В нашата практика сме избрали продукт, създаден от компанията за дермални филъри – Perfectha® на френския производител SINCLAIR.
удължаване ефекта на хиалуроновия филър

Серумът за устни PerfectLips на Perfectha е създаден със специално патентовната технолгоия „Maxy Lips”, която стимулира синтеза на колаген, докато хидратира устните, като по този начин успява да забави резорбацията на поставения филър.
Може да очаквате между 1-3 месеца удължаване действието на поставения филър, както и ежедневно усещане за по-голяма плътност и мекота. Серумът съдържа патентована формула с хиалуронова киселина.
Искате да поръчате PefectLips на специална цена? Натиснете тук

3.Други фактори?

Ако скочите в студен плувен басейн, устните ви ще се свият с до 1/3 от действителния им размер. Защо? Кръвоносните съдове в устните се свиват, а това води до по-трудно преминаване на кислород и течности. Същото влияние оказва и стресът. Например, ако нещо или някой силно ви уплаши – устните ви мигновено ще се свият.

Познайте какво? Хранителния режим може да има подобен ефект! Ако ядете неподходящи храни, кръвоносните съдове се свиват. Дори и да сте увеличили обема на устните с хиалуронов филър, те биха изглеждали по-малки, отколкото ако се хранихте правилно.

За щастие има храни, които разширяват кръвоносните съдове, така че устните ви изглеждат по-плътни и по-обемни.

1.Портокалов сок
2.Лимон
3.Варени овесени ядки
4.Банани
5.Краставица
6.Храни богати на сяра като лук, чесън, репички, аспержи
7.Червени чушлета

От друга страна – кофеина, тютюна, всички обезоляващи лекарства могат да правят така, че устните ви да изглежда по-малки, така че се опитвайте да избягвате тяхната употреба.

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button