Какво представлява фракционната радиочестота ?

Радиочестотната фракционна енергия въздейства върху епидермиса и дермата през матрица от микроелектродни биполярни елементи. Резултатът е термична аблация (премахване на горния микро-слой състарена и увредена кожа) и коагулация на равно разграничени кожни участъци с микроспопични размери. Кожата, която заобикаля обработвания участък служи за “резервоар” на клетки, и по този начин ускорява зарастването на кожата, стимулира обновяването й, и засилва лечебния ефект.
Резултатите от този метод са много по-трайни, ефективни и безопасни от аблативната апаратура.

Каква апаратура за премахване на белези използваме в естетичен център „ Vitalaiz”?

Ние работим с радио-честотен апарат на Active Optical systems Israel с фракционна глава като накрайника е индивидуален за всеки пациент и е с позлатени игли за максимална безопасност.

frakcionna-radiochestota-burgas-ceni

Колко процедура са необходими ?

В зависимост от състоянието и третирания участък са необходими от 4-6 процедури, които се извършват в рамките на 2-3 месеца.

Какви резултати може да очаквате ?

oformqne-na-tqloto-burgas
• премахване на хирургически белези
• свиване на разширените пори
• изглаждане на ръбците и белезите от акне
• гладка и кадифена кожа.
От нашата практика, тази процедура се комбинира изключително добре с плазмотерапия и мезотерапия, за постигане на клетъчно възстановяване и регенерация на кожата.
Изключително предимство на фракционната енергия е въздействието й върху стриите – за 3-6 процедури те просто изчезват без значение от давност и релеф.

Премахване на белези с фракционна радиочестота
4.7 3 votes

Коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

 

РЕЗЕРВИРАЙ ЧАС ОНЛАЙН И СПЕСТИ

-20 % ОТ ЦЕНАТА НА ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ