ЯлуПро Продукти Бургас 2

JaluPro® е търговска марка на Швейцарския концерн в областта на естетичната медицина и дерматология – Professional Derma.

Продуктите на компанията се характеризират с висококачествени формули, които предоставят ефективни решения за обновяване и подобряване на състоянието на кожата и справяне с несъвършенствата.

Днес ще разгледаме поотделно всеки един от тях, като започнем с последният, който спечели множество награди в класациите за най-успешен биоревитализант през последната година.

Как JaluPro Syperhydro® поставя нови стандарти в грижата за кожата?

JaluPro Syperhydro

Jalupro SuperHydro® е препарат, който има качествата и на филър и на ревитализант или бустер. Може да го наречем  мезофилър, бустерфилър и колагеностимулатор с голяма плътност и издържливост, който продължително време отделя активните си съставки в дълбочина на кожата – лигаменти (укрепващ апарат), мастни депа, дерма.

Техниката на инжектиране също е по-специална. Инжектира се в 6-8 биоактивни, реперни точки, от всяка страна на лицето. Тези точки идентифицират определени анатомични зони и лигаменти на лицето, които подлежат на стимулиране и лифтинг.

Какво го отличава от други биоревитализанти (скинбустери)?

Jalupro Super Hydro® има уникален хибриден състав, като общата концентрация на хиалуроновата киселина е без аналог – 80 мг. за 2,5 мл. продукт:

Високо молекулна хиалуронова киселина: HMW HA 2 000 kD
Ниско молекулна хиалуронова киселина: LMW HA 200 kD
4 аминокиселини, влизащи в състава на колагена: Глицин, Пролин, Лизин, Левцин
3 нови аминокиселини, отговорни за синтеза на еластина: Аланин, Валин, Аргинин
3 биомиметични пептида, активиращи растежните фактори за фибробластите и блокиращи гликацията и дезинтеграцията на колагена

Този прецизен състав генерира тройно действие в кожата:

1.Хидратация и протекция, дължаща се на ниско молекулната хиалуронова киселина
2.Лифтинг ефект, дължащ се на високомолекулната хиалуронова киселина и колагеновите бустери
3.Стимулиране, стягане и подмладяване на свързващите лигаменти на кожата, което предотвратява възрастовите птози на мастните депа

За кои пациенти се препоръчва JaluPro SuperHydro®?

Продуктът може да служи за профилактика на стареенето при по-млади хора 25-35 годишни

От друга страна,  нашите лекари го прилагат ефективно на много клиенти на по-зряла възраст и е съвместим с останалите естетични процедури в определен порядък

Може да се използва и за третиране на шията

Колко процедури се препоръчват?

Jalupro Super Hydro® се прилага на 2 сесии един път месечно и поддържащи процедури на 3-6 месеца.

Много подходящ продукт за комбинация с неоперативния HIFU лифтинг. Синергията между двете процедури биоревитализант – JaluPro® SyperHydro с Хайфу Лифтинг е международно тестван протокол, благодарение на който се променя структурата на кожата. Води до супер стимулация на естествения процес на обновяване на кожата в тялото, подпомагайки производството на колаген тип I –  основният структурен компонент на кожата.

Може да комбинирате продуктът и с другите препарати от гамата –  Jalupro Classic и Jalupro HMW, както и специална хранителна добавка Jalupro

Каква е цената на терапия с Jalupro Super Hydro®?

Актуалните цени на всички биоревитализанти (скинбустери) може да намерите на тази страница.

JaluPro HMW®: Как високомолекуларната хиалуронова киселина преобразява кожата ни

JaluPro HMW burgas

Скинбустерът Jalupro HMW® е създаден основно от високомолекуларна хиалуронова киселина (това е и значението на абривиетурата HMW). Произвежда се в производствената база на компанията, разположена в Италия.

 • Високомолекуларната хиалуронова киселина осигурява дълготраен ефект и по-естествен резултат.
 • Способствa за подобряване на текстурата на кожата, като я прави по-гладка и сияйна.
 • Този биоревитализант е насочен към възстановяване, подхранване и овлажняване на кожата на пациенти на възраст над 35 години. Уникалният състав позволява постигането на изразен ефект на подмладяване в един курс от 2-3 процедури, които се провеждат с интервал от 14 дни на всеки 6-9 месеца.

Какво съдържа този продукт?

JaluPro HMW® също е многокомпонентен продукт, който освен хиалуронова киселина (в концентрация 20 mg/ml) за хидратация на дълбоките слоеве на кожата и борба с видимите признаци на стареене включва:

 • Пролин – участва в изграждането на колагеновите влакна и повишава тяхната здравина;
 • Лизин – той е компонент, необходим за производството на еластин и колаген, който не се произвежда от човешкото тяло;
 • Левцин –  това е основният компонент на всички естествени протеини, участва активно в синтеза и разграждането на протеини и също трябва да се добавя чрез храната или чрез прием на добавки и или интравенозно;
 • Глицин – регулира процесите на възстановяване и отговаря за хидратацията на кожата;
 • Аминооцетна киселина – задейства метаболитни клетъчни процеси.

Кога се използва този продукт?

Терапията с Jalupro HMW® значително подобрява качеството и микрорелефа на кожата, тъй като той може да се задържи в дермалния слой до 2 седмици, като през цялото време я подхранва и възстановява. Ефектът е видим след първата процедура и е с натрупване.

Основни приложения:

Биоревитализантът Jalupro HMW® е насочен към борба със средно дълбоки бръчки и други признаци на фотостареене, премахване на дехидратацията и липсите на хранителни вещества вкожата.

Аминокиселините, включени в състава, се доставят до дълбоките слоеве на дермата, което ви позволява да започнете естествената регенерация на тъканите и да възстановите еластичността, блясъка и гладкостта на кожата.

Поради своята хипоалергенност, продуктът може да се използва почти по всички области на цялото тяло: лице, шия, деколте, вътрешната част на раменете, задната част на ръцете, корема, вътрешната част на бедрата и коленете.

Защо Jalu Pro Classic остава безвременен избор за красива кожа?

JaluPro Classic burgas

Мезотерапията JaluPro Classic® първият продукт на коцерна – Professional Derma, който им е извоювал и славата в областта на естетичната медицина. За разлика от HMW®, и SyperHydro® , тук концентрацията на хиалуронова киселина е по- ниска – 1%. Формулата Classic, както HMW, също съдържа комплекс от жизнено важни аминокиселни.

 • В същото време, този продукт е най-подходящ за работа в зоната край очите, тъй като в тази нежна зона, не се поставят продукти с висока концетрация на хиалуронова киселина като Syper Hydro.
 • Подходящ за третиране на фини линии и бръчки
 • Съдържа комбинация от аминокиселини и антиоксиданти, които помагат за подобряване на кожата отвътре навън.

Инжекционното въвеждане на хиалуроновата киселина с комплекс от аминокиселни позволява да се овладеят и решат редица кожни състояния: овлажняване на кожата, подобряване на тургора й, уплътняване — всички тези промени са свързани със синтеза на колаген и еластина. Jalupro ефективно се бори не само с мимически, но и с по-дълбоки бръчки.

Както по-горе казахме, този продукт използваме основно за борба с преждевременното стареене на преорбиталната област (зоната около очите)

В заключение, продуктите на JaluPro® предлагат разнообразни решения за нуждите на кожата. Независимо дали търсите интензивна хидратация, корекция на бръчките или подобряване на общия вид на кожата, има продукт за вас.

5/5 - (7 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button