Първо на първо, какво представляват копринените протеини?

Коприненият протеин се нарича още серицин, , това е протеинът, които се използват от копринените буби за създването на коприна, влакнесто вещество, което червеят използва за да изгради своя пашкул.
Серизин може да се възпроизведе и в лаборатория, така че ако сте загрижени за използването на животински продукти в грижата за вашата кожа, не забравяйте да разгледате източника на тази съставка преди употреба. Причината, поради която на коприненият протеин се обръща толкова много внимание в света на грижата за кожата, е, че е много богат на аминокиселини. Всъщност тя съдържа 18 различни аминокиселини със серин, аспарагинова киселина и глицин в най-високи концентрати.

Най-важно е да се уверите, че продуктът съдържа достатъчно количество аминокиселини

Какво представлява самата процедура

Първо се извървша демакиаж.
След това осъществяваме двойно почистваме – дълбоко с ултразвук и механично с копринените пашкули, и завършваме с една успокояваща маска с хиалуронова киселина и витамини.
Процедурата може да бъде съчетана с безиглена мезотерапия

Продължителност – 30 мин.

Цена – 30лв. / Био Почистване + Мезотерапия – 50лв.

Ползи от процедурата с копринени протеиниСтимулиране на производството на колаген, което от своя страна намалява появата на финни линии, увиснала кожа и други признаци на стареене

Насърчаване на здравословна бариера и хидратация на кожата, тъй като аминокиселините са основните съставки на естествения хидратиращ фактор на кожата ви.

Помага в процеса на заздравяване на кожата, в случаи на белези

Осигуряване на защита срещу потенциално вредни свободни радикали, тъй като много аминокиселини притежават силни антиоксидантни качества

Био Почистване с Kопринени протеини
5 3 vote[s]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button