нанасяне на слънцезащитен крем

Първо на първо, какво представляват копринените протеини?

Коприненият протеин се нарича още серицин, , това е протеинът, които се използват от копринените буби за създването на коприна, влакнесто вещество, което червеят използва за да изгради своя пашкул.
Серизин може да се възпроизведе и в лаборатория, така че ако сте загрижени за използването на животински продукти в грижата за вашата кожа, не забравяйте да разгледате източника на тази съставка преди употреба. Причината, поради която на коприненият протеин се обръща толкова много внимание в света на грижата за кожата, е, че е много богат на аминокиселини. Всъщност тя съдържа 18 различни аминокиселини със серин, аспарагинова киселина и глицин в най-високи концентрати.

Най-важно е да се уверите, че продуктът съдържа достатъчно количество аминокиселини

Какво представлява самата процедура

Първо се извървша демакиаж.
След това осъществяваме двойно почистваме – дълбоко с ултразвук и механично с копринените пашкули, и завършваме с една успокояваща маска с хиалуронова киселина и витамини.
Процедурата може да бъде съчетана с безиглена мезотерапия

Продължителност – 30 мин.

Цена – 30лв. / Био Почистване + Мезотерапия – 50лв.

 

Ползи от процедурата с копринени протеини

Стимулиране на производството на колаген, което от своя страна намалява появата на финни линии, увиснала кожа и други признаци на стареене

Насърчаване на здравословна бариера и хидратация на кожата, тъй като аминокиселините са основните съставки на естествения хидратиращ фактор на кожата ви.

Помага в процеса на заздравяване на кожата, в случаи на белези

Осигуряване на защита срещу потенциално вредни свободни радикали, тъй като много аминокиселини притежават силни антиоксидантни качества

5/5 - (3 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button