Първо на първо, какво представляват копринените протеини?

Коприненият протеин се нарича още серицин, , това е протеинът, които се използват от копринените буби за създването на коприна, влакнесто вещество, което червеят използва за да изгради своя пашкул.
Серизин може да се възпроизведе и в лаборатория, така че ако сте загрижени за използването на животински продукти в грижата за вашата кожа, не забравяйте да разгледате източника на тази съставка преди употреба. Причината, поради която на коприненият протеин се обръща толкова много внимание в света на грижата за кожата, е, че е много богат на аминокиселини. Всъщност тя съдържа 18 различни аминокиселини със серин, аспарагинова киселина и глицин в най-високи концентрати.

Най-важно е да се уверите, че продуктът съдържа достатъчно количество аминокиселини

Какво представлява самата процедура

Първо се извървша демакиаж.
След това осъществяваме двойно почистваме – дълбоко с ултразвук и механично с копринените пашкули, и завършваме с една успокояваща маска с хиалуронова киселина и витамини.
Процедурата може да бъде съчетана с безиглена мезотерапия

Продължителност – 30 мин.

Цена – 30лв. / Био Почистване + Мезотерапия – 50лв.

Ползи от процедурата с копринени протеиниСтимулиране на производството на колаген, което от своя страна намалява появата на финни линии, увиснала кожа и други признаци на стареене

Насърчаване на здравословна бариера и хидратация на кожата, тъй като аминокиселините са основните съставки на естествения хидратиращ фактор на кожата ви.

Помага в процеса на заздравяване на кожата, в случаи на белези

Осигуряване на защита срещу потенциално вредни свободни радикали, тъй като много аминокиселини притежават силни антиоксидантни качества

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button