hialuronovi filari emervel

Хиалуронови филъри Emervel

Emervel® са нова усъвършенствана гама от неперманентни дермални филъри хиалуронова киселина на шведския производител Galderma.

Какво ги е отличителното в Emervel®

Хиалуроновите филъри са създадени благодарение на иновативната технология „Optimal Balance„, те осигуряват незабавни резултати като изглаждат бръчките и линиите по лицето, добавят обем и дефинират контура на устните, редуцират видимите следи от стареенето.

Филърите са изключително меки и придават максимално естествен вид след тяхното поставяне. Това се дължи на специалната консистенция на гела, която позволява на хиалуроновата киселина да се интегрира напълно в подходящия слой на кожата.

Разработването на гамата филъри Emervel цели да използва дългодишните клични опити провеждани при тестване на филърите, за да създаде възможно най-доброто средство за корекции в Естетичната дерматология.
Хиалуроновите филъри Emervel® получават изключително добри отзиви, както от професионалистите в бранша, така и от пациентите.

Каква е продуктовата гама на Emervel®

Гамата филъри Emervel е специално създадена да отговори на различните нужди в третирането различните зони на лицето. Всяка корекция е възможна благодарение на 4те филъра Emervel®: Volume, Deep, Classic и Lips.

1.Emervel Classic(1мл.) e създаден за безопасна и дълготрайна корекция на умерени бръчки, като назолабиалните гънки. Констистенцията на гела е сравнително мека, идеална за инжектиране в междинните слоеве на кожата, разпределя се равномерно и има много добра поносимост.

2.Emervel Deep(1мл.) е създаден специално за безопасна и дълготрайна корекция на умерени до дълбоки бръчки (напр. дълбоки назолабиални гънки). Гелът е по-плътен, консистенцията му е в съответствие с дълбочината на инфектиране – дълбоката дерма. Ефикасността и безопасността на Emervel Deep бе доказан в едногодишни клиничнни тестове проведени в Европа.

3.Emervel® Lips(1мл.) фино увеличава устните и оформя контура им, създава чувствени, меки и естествено красиви устни.

4.Emervel Volume(1мл.) се използва за възстановяване на желания лицев контур, за области като бузите и брадичката. Тoй е с умерено твърда консистенция и се използва изключително за създаване на обем.

Ако желаете да видите нашите цени кликнете тук. В случаи, че искате да научите повече за други марки хиалуронови филъри, които използваме в нашата пратика, натиснете върху линка по-долу.

хиалуронови филъри teosyal

4.5/5 - (2 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button