филъри за устни цени

Желаете да уголемите устните си или да попълните някоя бръчица, струва си да проучите марките филъри, които се използват на българския пазар. Сред тях несъмнен фаворит, в съпоставка филъри цени/качество са филърите Рестилейн .

Какво знаем за Рестилейн?

Филърите Рестилейн се произвеждат в Швеция, от компанията Q-Med, Galderma devision, и се дистрибутират в цял свят. Компанията участва в множество програми за изследвания и развитие, в които безопасността и качеството на продуктите са основен приоритет.

Защо да изберем филър на Рестилейн

От стартирането през 1996г., производителят Galderma твърди, че са извършени над 15 милиона процедури в цял свят.
Днес Рестилейн е доказано един от най-добрите дермални филъри. Хиалуроновата киселна в филърите Рестилейн е от неживотински произход.
Филърите Рестилейн свързват и задържат водата, увеличават обема в кожата, и така създават желаните резултати.

Ето и продуктова гама на филърите Рестилейн

филъри за устните цени

Семейството Рестилейн има продуктови модификации, разработени специално за различните зони на третиране и цели на процедурата:

филъри за устни цени

Тази марка филъри са много висок клас, а цената им е доста по-добра от сходни по качество хиалуронови филъри.

1.Филърът Рестилейн Touch се използва предимно за леки до умерени бръчки по челото и около очите

2.Филърът Рестилейн Perlane се използва за корекция на дълбоки бръчки, за уголемяване на устни и за оформяне контура на лицето, оформяне на скулите и брадичката

3.Филърът Рестилейн Lipp е специално създаден за увеличаване обема на устните. В сравнение с Teosyal Kiss, този филър е по-плътен и се препоръчва за пациенти, които искат по-видим резултат.
Уголемяване на устни, попълване на устни, оформяне на устни –> Препоръчваме ви Рестилейн Lipp

4.Филърът Рестилейн SubQ има най-голямо количество гел от продуктовата гама на Рестилейн и се използва за възстановяване на загубени мазнини в областта на лицето и възстановяване на лицевия контур. Процедурата се извършва с по-голяма игла и в по-дълбоките слоеве на кожата. Този продукт се рекламира като алтернатива на трансплантирането на мазнини.

5.Филърът Рестилейн Vital е от групата продукти , пуснати на пазара като Restylane Skinboosters, насочени към изцяло нов подход за подмладяване на кожата , като се използват техники от мезотерапията. Третират се лицето, деколтето, ръцете, както и има добро приложение за сухи устни. Създаден е за попълване на загубите на хиалуроновата киселина от стареенето , за дълбоко хидратиране на кожата и подобрява нейната еластичност и тонус .

6.Филърът Рестилейн Vital Light е от групата продукти , пуснати на пазара като Restylane Skinboosters, насочени към изцяло нов подход за подмладяване на кожата , като се използват техники от мезотерапията.Използва се специално за подмладяване и поддържане на хидробаланса на по-млада кожа на лицето, за тънката и деликатна кожа на шия, деколте и горната част на ръцете

хиалуронови филъри бургас

Коментари (2)

 • мари

  здравейте ,
  интересувам се от леко уголемяване на главно на долна устна и искам 0,5 мл първоначлно . Предлагате ли попълване в такав размер и каква е цената 🙂

  • vita

   Здравейте Мери,
   Да, извършваме поставяне на филър в устните и за това количество ползва специалните филър на Juvederm Ultra Smile, който е 0,55 мл.
   Цената му е 280 лв.
   Повече за процедурата уголемяване на устни може да прочете те тук: https://vitalaiz.com/ugolemyavane-na-ustni/
   В тази статия може да научите как да се подготвите за процедурата: https://vitalaiz.com/podgotovka-pri-ugolemqvane-na-ustni/
   Ако имате други въпроси, потърсете ни на : 0877 89 32 30.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button