fbpx

филъри за устни цени

Желаете да уголемите устните си или да попълните някоя бръчица, струва си да проучите марките филъри, които се използват на българския пазар. Сред тях несъмнен фаворит, в съпоставка филъри цени/качество са филърите Рестилейн .

Какво знаем за Рестилейн?

Филърите Рестилейн се произвеждат в Швеция, от компанията Q-Med, Galderma devision, и се дистрибутират в цял свят. Компанията участва в множество програми за изследвания и развитие, в които безопасността и качеството на продуктите са основен приоритет.

Защо да изберем филър на Рестилейн

От стартирането през 1996г., производителят Galderma твърди, че са извършени над 15 милиона процедури в цял свят.
Днес Рестилейн е доказано един от най-добрите дермални филъри. Хиалуроновата киселна в филърите Рестилейн е от неживотински произход.
Филърите Рестилейн свързват и задържат водата, увеличават обема в кожата, и така създават желаните резултати.

Ето и продуктова гама на филърите Рестилейн

филъри за устните цени

Семейството Рестилейн има продуктови модификации, разработени специално за различните зони на третиране и цели на процедурата:

филъри за устни цени

Тази марка филъри са много висок клас, а цената им е доста по-добра от сходни по качество хиалуронови филъри.

1.Филърът Рестилейн Touch се използва предимно за леки до умерени бръчки по челото и около очите

2.Филърът Рестилейн Perlane се използва за корекция на дълбоки бръчки, за уголемяване на устни и за оформяне контура на лицето, оформяне на скулите и брадичката

3.Филърът Рестилейн Lipp е специално създаден за увеличаване обема на устните. В сравнение с Teosyal Kiss, този филър е по-плътен и се препоръчва за пациенти, които искат по-видим резултат.
Уголемяване на устни, попълване на устни, оформяне на устни –> Препоръчваме ви Рестилейн Lipp

4.Филърът Рестилейн SubQ има най-голямо количество гел от продуктовата гама на Рестилейн и се използва за възстановяване на загубени мазнини в областта на лицето и възстановяване на лицевия контур. Процедурата се извършва с по-голяма игла и в по-дълбоките слоеве на кожата. Този продукт се рекламира като алтернатива на трансплантирането на мазнини.

5.Филърът Рестилейн Vital е от групата продукти , пуснати на пазара като Restylane Skinboosters, насочени към изцяло нов подход за подмладяване на кожата , като се използват техники от мезотерапията. Третират се лицето, деколтето, ръцете, както и има добро приложение за сухи устни. Създаден е за попълване на загубите на хиалуроновата киселина от стареенето , за дълбоко хидратиране на кожата и подобрява нейната еластичност и тонус .

6.Филърът Рестилейн Vital Light е от групата продукти , пуснати на пазара като Restylane Skinboosters, насочени към изцяло нов подход за подмладяване на кожата , като се използват техники от мезотерапията.Използва се специално за подмладяване и поддържане на хидробаланса на по-млада кожа на лицето, за тънката и деликатна кожа на шия, деколте и горната част на ръцете

хиалуронови филъри бургас

2 Коментари

 • здравейте ,
  интересувам се от леко уголемяване на главно на долна устна и искам 0,5 мл първоначлно . Предлагате ли попълване в такав размер и каква е цената 🙂

  • Здравейте Мери,
   Да, извършваме поставяне на филър в устните и за това количество ползва специалните филър на Juvederm Ultra Smile, който е 0,55 мл.
   Цената му е 280 лв.
   Повече за процедурата уголемяване на устни може да прочете те тук: https://vitalaiz.com/ugolemyavane-na-ustni/
   В тази статия може да научите как да се подготвите за процедурата: https://vitalaiz.com/podgotovka-pri-ugolemqvane-na-ustni/
   Ако имате други въпроси, потърсете ни на : 0877 89 32 30.

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button