Какво представлява апарата Ultra 10?

Ултра 10 е биостимулатор.

Корейска апаратура базирана на ултразвукови честотни вълни, която работи в две основни направления – КОНТРОЛ НА ПРОТЕИНА и КЛЕТЪЧНА АКТИВАЦИЯ.

10 Mhz Ултазвукова честота = 10 милиона вибрации във вашата кожата

Апаратурата стимулира вашата биосистема, използвайки 10MHz & двойно честотни ултразвукови сигнали.

По-долу в статията ще ви разкажем по-подробно как тази апаратура може да ни помогне да подобрим кожата на лицето и тялото си.

Как точно ни помага ултразвуковия апарат Ultra 10 ®?

Възрастовите промени в кожата се причиняват от натрупването на биополимери,
които намаляват своята способност на делене и растеж.
И колкото повече човек остарява, толкова по-малка е способността на човек да
възстанови тази вреда.

Ултразвувков лифтинг

Уврежданията от тези биополимери могат да се дължат на различни физични и химични фактори на околната среда: радиация, топлинни щети, токсични агенти и др. Всички са свързани фактори: Нестабилен протеин; Неправилна реорганизация на протеините; Огъване на протеинитe; Контрол върху регулацията на протеините

Ултразвуковият лифтинг с ULTRA 10 ® РАБОТИ В ТЕЗИ ДВЕ НАПРАВЛЕНИЯ
1. КОНТРОЛ НА ПРОТЕИНА
Предпазва от разрушенията от биополимерите
2. КЛЕТЪЧНА АКТИВАЦИЯ
Бързо възстановява тези разрушения
Кръстосания двучестотен ултразвук излъчва честота до 500 пъти в секунда. Ултразвуковата терапия с 10 MHz води до активиране на най-малките частици в клетката.

Клетката се стимулира, и по-специално се въздейства върху Матричните Металопротеинази (или „MMPs“).

принцип на действие на ултразвук - ултра 10

За да разберете важната роля, която MMPs играят в нашето тяло, трябва да ви запознаем с екстрацелуларната матрица. Тя се състои от супер силен колаген, еластична съединителна тъкан и разнообразие от други специализирани протеини, които тъкат заедно, за да образуват триизмерна мрежа, която заобикаля отделните клетки в тялото и има ключова роля, затова да изглеждаме млади и стегнати.

Но екстрацелуларната матрица е динамична мрежа, която постоянно трябва да се обновява, за да функционира правилно. Именно тук, идва мястото на MMPs, които са отговорни за разрушаването на тъканите на екстрацелуларната матрица, които трябва да бъдат заменени. Взаимодействието между ММРs и екстрацелуларната матрица определя дали клетките се подмладяват и функционират правилно или спират да работят и умират.

Важно е на мястото на разрушените протеини подготвени от MMPs, да се появят нови клетки. Тук ключова роля играят протеините на температурния шок (така нар. “HSPs” или „протеини на младостта“). Това са функционални протеини, които изпълняват функцията по изграждане на нови колагенови и еластинови нишки.

HSPs са основен фактор за борба със стареенето. Мускулните контракции по време на високо интензивни упражнения предизвикват генерирането на HSPs, но скоростта постепенно намалява с остаряването.

Корейските учени са успели да създадат технология в лицето на Ultra 10 ®, базирана на излъчването на 10 MHz ултразвукова честота, която увеличава производството на HSPs до 18 пъти в рамките на 24 часа от процедурата, в пъти повече от количеството, което може да се произведе при тренировка.

Сами може да си представите въздействието, което оказва върху вашата кожа.

Ultra 10 ® активират и GAGs (Глюкозаминогликаните). Те са отговорни за привличането на вода към клетките, която хидратира кожата и подпомага възобновителните процеси.

Важно! Ползотворното въздействие на високи интензивния ултразвук в комбинация с кръстосания двучестотен ултразвук е потвърдено в редица независими медицински проучвания, като с този може да прочетете данните от научно проучване за въздействието на тези технологии за подмладяване на кожата проведено още през юни 2012 г. в Германия и Белгия.

Ultra 10 ® процедури за лице

Прилага се за третиране на отпусната кожа на челото, край очите, брадичката, назолабиалните бръчки, линията на долната челюст, шията и деколтето.
ПРЕДИ СЛЕД НАЗОЛАБИАЛНИ ГЪНКИ
Дълбочината на вибрационния ефект е различна за всяка честота, от 3 мм до 30 мм, което означава, че всички части на кожата се стимулират чрез ултразвуковия масаж.

БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ

Програми за лице на Ultra 10 ®?

Приложение ултра 10
Ултразвуковият лифтинг с Ultra 10 ® разполага с 8 ВИДА ПРОГРАМИ за грижа за лице и може да бъде изпозлван за лечение и превенция на различни кожни състояния:

Стягане; Изглаждане на бръчици; Хидратация; Лечение на акне и разширени пори – инхибира растежа на бактериите; Лечение на белези от акне; Обезболяване (срещу оттоци/подуване); Сонофореза и др.

Стерилизиращо, противовъзпалително  и ускоряващо зарастването на рани действие!

Апаратът може да се използва ефективно и за тяло.

За кого е походяща тази терапия?

Ултразвуковият лифтинг с Ultra 10 ® е напълно безболезнена и безопасна процедура походяща за жени и мъже от 30 до 65+ години.

Използва се както за превенция, така и за лечение на различни кожни проблеми.

Препоръчително е да се започнат терапии след навършване на 30 годишна възраст, когато естествените процеси на остаряване се задействат, количеството на колаген и еластин намалее и започнат първите признаци на стареене.

Колко време продължава процедурата?

Процедурите с апарата Ultra 10 ® се извършват по индивидуална програма в зависимост от кожния проблем, възрастта на пациента и третираните зони.

Първо се обработва едната половина на лицето а впоследствие другата.
В зависимост от избрания вид програма 1 (една) процедура може да продължи от 25 до 40 минути.

4.5/5 - (12 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button