fbpx

професионален грим бургас

Кога имаме нужда от професионален грим в Бургас?

В съвременното общество, се приема, че лицето е визитка на човека.
Почти всяка жена, която се стреми да излгежда ефектно и красиво, владее изкуството на грима. Но гримът за тържествени мероприятия може да се окаже сложна задача.

Ако ви предстои вечерно тържество, сватба, фирмено събиране, юбилей или друго важно за вас събитие, то професионалният грим е най-доброто решение. А за професионален грим в Бургас, може да се доверите на нашите гримьори!

Професионалният грим прави тена на кожата идеално равен, устните – съблазнителни и секси, очите – изразителни и атрактивни. Вашата визия ще бъде елегантна и изискана, и снимките – запомнящи се.

Как процедираме

Първо започваме с консултация, на която ще обсъдим желания от вас имидж ( образа, който целим да създадем ) Преминаваме към цветове и нюанси, които ще използваме. Когато имаме визия, започваме същинската работа…

Какви видове професионален грим предлагаме?

Официален грим или Вечерен грим

Насищане, контрастност, великолепие и блясък – отличителните черти на вечерния грим. Използваните техники и похвати за вечерния грим са много. Вечерният грим трябва да бъде по-силен. Ако се подготвяте за важна бизнес среща в Бургас или ще искате да се появите в ролята на фатална изкусителка, то именно професионалният гримьор ще избере това, което ще подчертае красотата ви и ще ви създаде един запомнящ се имидж.
‎НАТИСНЕТЕ ТУК, АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ ЦЕНИТЕ НА УСЛУГИТЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ

Често на вечерните мероприятия светлината е приглушената, така че акцентът пада върху устните и очите. От друга страна, това ни позволява да играем с цветовете. Имаме възможност да съчетаем официалния грим с цвета на избрания от нас тоалет.
С помощта на правилно избраната козметика и техники на гримиране, можем визуално да увеличим очите, да придадем обем на устните. Например: може да поставим малко гранц, но само в центъра на устната, така се постига визуален ефект „по-големи устни„.
Също така при вечерния грим може да използваме фон дьо тен, пудра, червило с по-силни цветове, защото на изкуственото осветление всички цветове излгеждат по-светли.

Дневен грим

Дневният грим е подходящ за работни срещи, детски рожденни дни, семейни празнинства и прочие. За да изглеждаме свежи през целия ден, дневният грим трявба да бъде много фин и лек.

‎За Абитуриентски грим, натиснете ТУК

Дневният грим трябва да подчертва формата на очите. Този грим се прави според дневната естествена светлина и не е строго задължаващ към дрехата. Спокойно можем да подчертаем само чертите на лицето и да сложим лек нюанс. Важна роля тук играе цвета на очите, който определя каква гама от цветове можем да използваме за да не изглежда лицето бледо.

Сватбен грим (Булчински грим)

Сватбеният ден е един от най-емоционалните в живота.Ние може да ви дадем професионални съвети, да изпълним вашите желания и да ви предложим качество на достъпна цена.

Булченският грим трябва да бъде по-лек, мек и нежен, съобразен с всеки детайл от сватбата. Той трябва да премахва недостатъците на кожата: възпаления, лунички, блясък от мазна кожа. Младоженката трябва да излъчва здраве. Сватбеният грим трявба да изразява нейната невинност и чистота. Целим да постигнем естственост и да почертаем природната красота.
Относно цветовете – избягваме ярките и силни нюанси, използваме прасковени, коралови и розови цветове.
‎НАТИСНЕТЕ ТУК, АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ ЦЕНИТЕ НА УСЛУГИТЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ

Относно техническите характеристики – сватбеният грим трябва да може да издържи 8-12 часа в перфектен вид. Ние използваме професионални продукти, които са устойчиви през целия ден.

Грим за снимки

Необходимо е гримът да бъде съобразен с техниката при заснемане, тъй като често това което виждате на живо не отговаря на заснетото. Безспорно фотографията “олекотява” и “омекотява” грима. Например: силното и ярко червило, което ви се струва прекалено на живо, е много вероятно да изглежда добре на снимка.

Понякога се появяват неприятни отблясъци или петна по кожата, които не изглеждат добре на снимки. За да се избегне това се използват специални козметични продукти и техники, с които професионалните гримьори си служат. Това е още една причина да изберете услугите на професионален гримьор бургас за вашето събитие.

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button