fbpx

абитуриентски грим бургас

Абитуриентски бал – Кои са най-важните характеристики за ослепителен абитуриентски грим

Днес, ще поговорим за един немаловажен елемент от подготовката преди абитуриентския бал – грима. Ще разгледаме различни възможни варианти за вашия абитуриентски грим.

Преди да изберете грим за абитуриентския бал през 2017 г., помислете в каквъв стил ще бъде вашата бална рокля. Въз основа на това, представете си каква прическа и грим биха се комбинирали добре с нея. Ако изберете рокля със шлейф, добре е гримът да бъде по-лек, искрящ и нежен, ако роклята е в по-актуален и съвременен стил, може да акцентираме върху очите. На снимката по-горе виждате изпълнение на грим за Абитуриентския бал в Бургас 2016.

Нежен абитуриентски грим за вашия бал

Този абитуриентски грим се съчетава идеално с рокли с пастелени цветове. Благодарение на леките тонове, ще се опитаме да създадем един романтичен образ, който подчертава вашата естествена красота и младост. Не акцентираме върху ярките цветове: нежни перлени сенки и червило са достатъчни. Като цяло, този грим се прави по-лесно. Основното правило е да постигнем СИЯЙНА КОЖА.

Междудругото, ако имате проблемна кожа, с този грим можем лесно да скрием всички недостатъци.

Цветен опушен грим за една незабравима вечер

Ако искате да се откроите и да съберете погледите това е гримът за вас! Правилото е просто: по-изгладена кожа и акцентираме върху устните или очите. За да се създаде такъв образ избираме по-тъмни нюанси на червилото и опушен грим в тонове съобразени с цвета на роклята.

Абитуриентски грим, който фокусира върху очите

Този грим за абитуриентския бал – неостаряващата класика. В допълнение, той е подходящ за всяка вечерна рокля. Изберете нюанс на сенка, която най-много съответства с цвета на очите ви. Ако очите ви са сини – идеалено за грим в златни и бронзови цветове, кафяви очи – кафяво или лилаво, сиви – в синьо и розово, зелени очи – лилави и сиви тонове.

‎Натиснете тук, за да видите цените нa услугите за професионален грим

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button