fbpx

Бъдещето на младата кожа не е в агресивните терапии, инжекциите, невротоксините или пластичната хирургия. Правят се нови открития и се разработват безопасни, но напълно преобразяващи методи, които не само възстановяват увредената кожа и й връщат младежкия вид, но възвръщат жизнеността и на цялото тяло. Микротокът е една от основните процедури в тази насока.

Миолифтинг или терапия с микроток

С възрастта мускулите на лицето ни започват да се поддават на въздействието на гравитацията и недостатъчното им използване, като се отпускат и така правят кожата ни да изглежда увиснала. Другите лицеви мускули — на челото и около очите например – се свиват поради прекомерна употреба и предизвикват появата на линии и бръчки. Подобряването на подкожната лицева мускулатура е пряко свързано с младежкия вид.
Процедурите с микроток са неповторими заради способността си да подобрят състоянието на лицевите мускули и да доведат до по-младежки и здрав вид, чрез процес, известен като нехирургичен лифтинг на лицето. Тези процедури действат чрез съчетание от ръчна манипулация и биостимуляция.

Как се извършва самата процедура

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button