Бъдещето на младата кожа не е в агресивните терапии, инжекциите, невротоксините или пластичната хирургия. Правят се нови открития и се разработват безопасни, но напълно преобразяващи методи, които не само възстановяват увредената кожа и й връщат младежкия вид, но възвръщат жизнеността и на цялото тяло. Микротокът е една от основните процедури в тази насока.

Миолифтинг или терапия с микроток

С възрастта мускулите на лицето ни започват да се поддават на въздействието на гравитацията и недостатъчното им използване, като се отпускат и така правят кожата ни да изглежда увиснала. Другите лицеви мускули — на челото и около очите например – се свиват поради прекомерна употреба и предизвикват появата на линии и бръчки. Подобряването на подкожната лицева мускулатура е пряко свързано с младежкия вид.
Процедурите с микроток са неповторими заради способността си да подобрят състоянието на лицевите мускули и да доведат до по-младежки и здрав вид, чрез процес, известен като нехирургичен лифтинг на лицето. Тези процедури действат чрез съчетание от ръчна манипулация и биостимуляция.

Как се извършва самата процедура

Rate this post

Коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

 

РЕЗЕРВИРАЙ ЧАС ОНЛАЙН И СПЕСТИ

-20 % ОТ ЦЕНАТА НА ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ