Все повече мъже се подлагат на процедури за лазерно обезкосмяване.Според проведено проучване в Англия

Броя на мъжете търсещи процедури за лазерно премахване на космите е нараснал с 85% през последната година

И в това няма нищо лошо.В момент, когато мъжете в западните общества, проявяват все повече интерес към външния си вид , изглежда, те също се притесняват за това как най-лесно и трайно да се отърват от нежеланото окосмяване.

Лазерна епилация мъже – Какво трябва да знаем?

Какво най-често поражда засиленото окосмяване при мъжете

Прекомерното окосмяване при мъжете често се причинява от много високи нива на хормони, произвеждани от надбъбречните желези. Окосмяването на някои специфични области на тялото зависи изключително от количествата на тестостерон в кръвта. Ако искате да получите точен отговор на нивото на вашите хормони, може да направите кръвни изследвания, които ще ви струват около 20-30 лева, но ще ви дадат точни показатели на вашите хормони.
Но  не винаги окосмяването е следствие от завишени хормони, тъй като генетиката , възрастта и етноса също могат да играят важна роля.

Какво мислят жените за мъжкото окосмяване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button