fbpx

Все повече мъже се подлагат на процедури за лазерно обезкосмяване. Според проведено проучване в Англия броя на мъжете търсещи процедури за лазерно премахване на космите е нараснал с 85% през последната година

И в това няма нищо лошо.В момент, когато мъжете в западните общества, проявяват все повече интерес към външния си вид , изглежда, те също се притесняват за това как най-лесно и трайно да се отърват от нежеланото окосмяване.

Лазерна епилация за мъже в Бургас

Какво най-често поражда засиленото окосмяване при мъжете

Прекомерното окосмяване при мъжете често се причинява от много високи нива на хормони, произвеждани от надбъбречните желези. Окосмяването на някои специфични области на тялото зависи изключително от количествата на тестостерон в кръвта. Ако искате да получите точен отговор на нивото на вашите хормони, може да направите кръвни изследвания, които ще ви струват около 20-30 лева, но ще ви дадат точни показатели на вашите хормони.
Но  не винаги окосмяването е следствие от завишени хормони, тъй като генетиката , възрастта и етноса също могат да играят важна роля.

Какво мислят жените за мъжкото окосмяване

Разбира се, вкусовете на всяка жена са различни.И все пак, що се отнася до мъжкото окосмяване, има някои общи неща, които биха отблъснали повечето жени още в началото.Други, зависят от личния вкус и предпочитания.
Нека ги разгледаме – от главата до петите

article-2545390-1AEEDD8200000578-464_634x432

Лице – зависи от мъжа

Питайки 10 жени дали предпочитат мъже с брада, гладко избръснати или някъде по средата, вероятно ще събереш няколко различни отговора.Истината е, че на всеки мъж има различен имидж, затова най-добре мъжете да поддържат добрия вид на лицето си, независимо от избора на дамата.

Носът и ушите – космите са неприемливи

Тук спор няма – косми, стърчащи от носа или ушите на един мъж, чисто и просто са непривлекателни.Те показват липса на грижа за себе си и извикват асоциации с възрастни мъже. За да е съвсем ясно – мъж с косми в носа и ушите е като жена с неизбръснати крака.

Гърдите – въпрос на вкус

Тук отново женските мнения се разделят. Докато за някои жени мъж без косми на гърдите не е никакъв мъж, все повече млади жени предпочитат гладкия вид на спортистите, актьорите, фитнес-моделите. А наболите косми не са приятни нито на вид, нито на допир.

Гърбът и раменете: космите не са секси

Нещата са очевидни – мъж с косми по раменете и по гърба не е секси.

Подмишниците-по-добре е без косми

Може би под влиянието на масовата култура или заради нещо друго, твърде окосмените подмишници не се примеат много добре. Изцяло избръснатите или поне подрязани косми изглеждат доста по-естетично и хигиенично.

Кои са най-подходящите зони за лазерно обезкосмяване при мъжете

Лазерната епилация става все по-популярен метод за трайно преамахване на окосмяване по гърба, торса или краката.
Много спортуващи избират за лазерната епилация на подмишници, защото са уморени от бръсненето.
Също така, много мъже със силно окосмяване по лицето, се възползват от тази процедура, за да оформят скулите и брадата си.

Защо да се доверим на Диодна лазерна епилация

Screen-Shot-2015-06-18-at-5.23.15-PM-1000x600

На пазара съществуват различни системи за лазерно обезкосмяване, като основните разлики са различната дължина на вълната, интензитета на използваната енергия, както и охлаждащите механизми.
Една от най-новите технологии е Диодното лазерното обезкосмяване.Тя е революционно нов метод за трайно обезкосмяване, който комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за постигане на практически БЕЗБОЛЕЗНЕНО премахване на нежеланото окосмяване.
За разликата от други лазери, диодната технология действа посредством постепенно загряване на космения фоликул с нежни пулсове от лазерна енергия.Така се доставят ниски дози енергия, но много на брой пъти.Допълнителен механизъм за охлаждане осигурява усещане за прохлада и комфорт върху кожата по време на процедурата.
Диодната Лазерната епилация е изключително финансово изгоден метод – само с няколко процедури, може да постигнете трайно обезкосмяване, вместо всеки месец да плащате за кола маска или друг метод, който отнема време и средства ежемесечно.

Епилацията при мъжете не е въпрос на суета или робуване на модата, тя се e превърнала в израз на желанието да имаш приятен естетически вид, да поддържаш красиво тяло и самочувствие.

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button