Разбиранията за съвършенство

Център за Естетична медицина, базиран във Великобритания, наел графични дизайнери от 18 държави, които трябвало да създадат модел на перфектната визия на момичето от снимката по-горе.Те обработвали снимката с компютърната програма – Photoshop. Снимките трябвало най-точно да отразят идеалa за естетика и женска красота във всяка от тези държави.

Стереотипите за красота и съвършенство се влияят от културата на различните народи, показва проучването. Целта на този проект е да се разбере по-добре създадените нереалистични стандарти за красота и влиянието, което те оказват във всяка държава.

Вижте интересните резултати

Аржентина

1-vitalaiz

Китай

2-vitalaiz

Колумбия

3-vitalaiz

Египет

4-vitalaiz

Италия

5-vitalaiz

Мексико

6-vitalaiz

Холандия

7-vitalaiz

Перу

8-vitalaiz

Филипините

9-vitalaiz

Румъния

10-vitalaiz

Южна Африка

11-vitalaiz

Испания

12-vitalaiz

Сирия

13-vitalaiz

Великобритания

14-vitalaiz

Украйна

15-vitalaiz

Венецуела

16-vitalaiz

САЩ

17-vitalaiz

Идеалът За Женска Красота В 18 Държави По Света
Rate this post

Коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

 

РЕЗЕРВИРАЙ ЧАС ОНЛАЙН И СПЕСТИ

-20 % ОТ ЦЕНАТА НА ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ