Грижа за зоната край очите

Терапия за околоочния контур – Basic

Кожата на околоочния контур е най-деликатната и нежна част от лицето, ето защо се нуждае от специална грижа. Радиочестотата спомага за въстановяване вашето собствено производство на колаген и еласти, като по този начин изглажда финните бръчки край очите и възстановява младежкия вид. Благодарение на тази безценна грижа кожата е тонизирана и стегната, блясъка е възстановен, еластичността засилена, бръчките около очите са видимо намалели.

Основната процедура включва радиочестотен лифтинг с вакуум със специален накрайник за зоната край очите.

ЦЕНА: 30лв.

Терапия за околоочен контур – Ultra

Тази терапия е комплексна грижа за безжизнена кожа загубила естествения си блясък и с бръчки на околоочния контур, за тези които искат да получат максимална грижа и да подхранят клетките с допълнителни микроелементи и натурални екстракти.

Процедурата включва почистване и тонизиране с лосион с екстракт от фурма ; радиочестотен лифтинг с вакуум със специален накрайник на 3MAX, коктейл от хиалуронова киселина и колаген + безиглена мезотерапия със специален накрайник за крайочната зона, маска за крайочен контур, колагенов крем за околоочен контур ( естествения морски колаген и кофеинов микропач за изглаждане на околочния контур и въздействие върху тъмните кръгове)

ЦЕНА: 45лв.

Процедурите са предназначена за жени над 20 години. Честота на приложение: 4 седмици, по една терапия на седмица. Поддържаща терапия – по една на месец.

Винаги използвайте продукти домашна грижа като продължение на терапията в къщи, за да задържите получения резултат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

Call Now Button