Добре дошли на промоционалната страница „Колело на късмета“!

Всички обичаме игрите, но с възрастта все по-рядко се наслжадаваме на тръпката, която те създват.
Във всичките си варианти всяка игра ни носи вълнение и радост. Това е кодирано в нея и в нас.

Именно затова създадохме „КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА“ ,за да събуди нови емоции и вълнение у вас.

Правила на играта

– Имате право да завъртите „КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА“ веднъж, при посещение на нашата промоционална страница – www.vitalaiz.com/promowheel/или на някоя от страниците ни с процедури
– В играта може да спечелите отстъпки от различни процедури – лазерна епилация, хиалуронови филъри, антицелулитни процедури и други. Aкo спечелите награда получавате ПРОМОКОД, който следва да бъде използван в рамките на една седмица от получаване.
За валидно използване се приема и записването на час за процедура, за дата по-късна от описания по-горе едноседмичен срок.
– Процедурата може да бъде използана и като подаръчен ваучер за Ваши близки и приятели.
– Номера на ПРОМОКОДА ще получите непосредствено след като сте завъртели колелото и сте спечелили награда, както и на оставения от вас е-майл адрес.
– Всеки ПРОМОКОД може да бъде изпозлван само веднъж
– В случай, че получите ваучер за една промоционална процедура, а имате желание да ползвате друга промоционална процедура, свържете се с нас на посочения по-долу телефонен номер. Ние ще се опитваме да заменим ПРОМОКОДА и да получите отстъпка за желаната от вас процедура, включена в промоцията.
– Играта се провежда в периода от 01.05.2019 г. до 31.05.2019 г.
– За целите на администриране на Играта, участниците предоставят, а Виталайз център събира и обработва следните лични данни: имена и емайл адрес. Виталайз си запазва правото да обработва тези лични данни на основание свои легитимни интереси да информира за актуални промоции, новини и събития в центъра, като може по всяко време да възразите срещу предстоящото обработване на ваши данни. Как да упражните правото си на възражение, както и повече за политиката за обработване на лични данни на Виталайз може да намерите тук: https://vitalaiz.com/privacypage/.
– За повече информация: 0877 893230

5/5 - (1 vote)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button