fbpx

Какво представлява откритието на проф. Албер Беланже?

Преди да навлезем в подробности, относно формулата, която професор Беланже разработва, ще ви запознаем с част от резултатите от това революционно откритие.

Кожата на 54-годишна доброволка, след прилагането на тази формула, от биохимична плазмолифтинг-бургасгледна точка доказано добива показателите на кожа, с около две десетилетия по-млада. Тоест, кожата на 54-годишна жена, след експерименталното прилагане на откритието, се представя идентично, както на жена на около 34-годишна възраст.

На пръв поглед, тези резултати може и да звучат прибързано оптимистично, или като частен случай, особено, ако мнението се базира на досегашните научни познания. Тук обаче се намесват доказателствата за ефективността на новото откритие на Нобеловите лауреати за влиянието на пептидите върху ДНК на клетките на организма и в частност за тези на епидермиса и дермата (двата най-горни пласта на кожата). Изглежда науката най-после е намерила начин да се справи с бръчките и да спре и дори обърне процеса на остаряване.

Какво ракрива репортажа от пресконференцията, където за първи път са представени биопептидите на проф. Беланже?

Репортаж на Джесика Реймънд от Ню Йорк

На историческа пресконференция бе оповестено, че видният американски професор от френски произход Албер Беланже е успял да възстанови свежата младост на застаряващата кожа. Разковничето е в тотално новия подход към отношението и третирането на състарена кожа – ново откритие на проф. Беланже, базирано върху революционното откритие на трима лауреати на Нобеловата награда по химия и биология: Ейрик Албертсен, Надан Петерсон и Юха Фиейберг.
premahvane-na-bruchki
Формулата с пептиди вече е преминала през клинични изследванията, както и през козметични и лабораторни тестове върху кожа на 800 доброволки. Резултатите са изключително впечатляващи – подмладяване е имало при всички жени (на възраст между 25 и 72 години). Кожата им е „свалила“ между 5 и 25 години и то за едва от 4 до 6 седмици. Да продължим със събитията на пресконференцията. Професор Беланже покани в залата на пресконференцията жена на видима възраст, около 35. Дамата – американка на име Холи Адамс (жената на снимката по-горе), извади личните си документи и показа датата си на раждане пред погледите на смаяните репортери. Оказа се, че е родена през 1961-ва година и всъщност е на 54 години.

След бурните аплодисменти на гостите и репортерите в залата, проф. Беланже посочи типичните следи на остаряването на кожата, пред които жените започват да се изправят постепено след 25-тата си година. Проблеми, като: бръчки по челото, особено упорити между веждите, дълбоки линии около очите, както и линии, простиращи се от носа до устата, резки по бузите, мека, отпусната кожа на брадичката, суха състарена кожа по лицето и шията. След което на присъстващите бяха представени доказателства от клинични изследвания, документиращи необичайно бързото подмладяване на лицето на г-жа Холи Адамс.

Представен ни бе иновативния продукт – бяла пухкава смес в стилно бурканче. Професорът започна да разнася от нея по лицето на Холи Адамс, с внимателно потупване, без никакво втриване или масажиране на кожата. Бялата смес бавно избледня от повърхността на кожата, прониквайки в нея. Само за секунди станахме свидетели на това, как кожата й засиява и става още по-свежа, от вече постигнатите резултати. Челото на 54-годишната Холи стана съвсем чисто и гладко, като кожата на бебе. След това видяхме, как цялото й лице, сякаш се изпъна и придоби здрав и жизнен вид. Цялата й кожа изведнъж светна, сякаш й бе поставен ботулинов токсин, но с много по-жизнен и здрав вид, в сравнение с опасните инжекции.

В края на презентацията кожата на Холи сияеше жизнена и млада. Ако не бях видяла документите й, никога нямаше да повярвам, че е на 54. Ако не бяха снимките и „чудото”, което видях в залата, щях да се закълна, че никога през живота си тя не е била с похабена, уморена или суха кожа. Та тя сега изглеждаше с едно поколение по-млада от реалната й възраст.
Можете да си представите, колко бяхме смаяни. Демонстрирано ни бе „чудо”, дело на медицината, а не на научната фантастика.

Как науката обяснява този феномен?

Glass molecules on a chemistry chart
Необикновената промяна, на която сте свидетели, може и да ви се вижда чудотворна, но за нас, учените е абсолютно обяснима, посочи проф. Беланже. Основава се на едно единствено, но историческо откритие, също и на изследвания, провеждани десетилетия и на факти, доказани със стотици експерименти и клинични тестове, допълни професорът. Носителите на Нобеловата награда са открили как да променят ДНК-структурата на кожните клетки и заслугата е изцяло тяхна – на техния труд и любов към науката дължим това откритие, подчерта той. „С възрастта мускулите и подкожните жлези започват да се свиват. Вместо да си останат еластични и стегнати, както в детството и младостта, то те стават отпуснати и губят свойствата си. Така се образуват неравности, линии и бръчки. Кожата губи своето сияние и жизненост.

Какво кара клетките на кожата да стареят?

Не е просто липсата на вода, както твърдят рекламите на големите козметични компании, а липсата на нещо много по-важно. Кожата сякаш „забравя” да се регенерира, както го прави в по-млада възраст. Казано с по-прости думи, кожата „загива” бавно, защото „гладува” от това, че сама е „забравила”, как да „се храни”.Феномен, който никога досега не разбирахме. Ето тук се намесва откритието. Учените най-накрая са успели да синтезират специален белтък, а на езика на биологията – пептид, който да „припомни” и да „подтикне” ДНК на кожата, да се самообнови и да започне отново „да се храни“.

Може ли да се промени природата на клетките?

Твърде е хубаво, за да е истина? Всъщност, медицината вече доказа, че благодарение на новооткритите пептиди, които подхранват ДНК, практически е възможно всеки човек да обърне механизма на стареене на кожата – в своя ползва и буквално да я подмладява с всяка употреба на новата формула. Това вдъхновяващо ново откритие, състоящо се от натурални компоненти, стимулиращи ДНК на кожата да се храни отново, предизвиква процесите на стареене… и ги побеждава!

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button