Ако сте в зряла възраст и нямате други здравословни проблеми, трябва да обърнете сериозно внимание на вашето хранене

Защо?

Като се има предвид, че кожата е основна част от отделителната система и е добър индикатор за здравословното състояние на вътрешните органи и системи, ви съветваме първо да проверете какъв е капацитетът на тялото ви за детоксикация – тоест какво е състоянието на черния дроб и стомаха ви. След пречистването на тези две системи състоянието на кожата се подобрява забележително.

Какво може да ме посъветвате

1

Избягвайте консумацията на алкохол, кафе, черен чай, пържени храни, прекомерния прием на животински мазнини и захар.

2

Увеличете приема на вода, плодове, зеленчуци, пълнозърнеети продукти и протеини от риба, пилешко, соя и месо без тлъстини.

3

Подпомагайте работата на храносмилателния тракт, като си набавяте достатъчно фибри от пълнозърнести храни, зеленчуци, фасул и леща.

4

Препоръчвамe ви да пиете чай от билки и да приемате фибри за пречистване на дебелото черво.

Rate this post

Коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

 

РЕЗЕРВИРАЙ ЧАС ОНЛАЙН И СПЕСТИ

-20 % ОТ ЦЕНАТА НА ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ