РЕЗЕРВИРАЙ ЧАС ОНЛАЙН

Професионалното избелване на зъбите може да ви струва доста пари и може да направи зъбите ви изключително чувствителни. И така, какво е решението, за да получите тези съвършено бели перли, без големи разходи и дискомфорт?

Опитайте тези естествени средства:

Ягоди

Ягодите съдържат витамин С, който помага да се отървете от натрупваната плака. Ето как да го направите: смачкайте няколко малки ягоди и с четка ги нанесете по целите си зъби, останете така за 3-4 минути. Изплакнете и си измийте зъбите с нормална паста за зъби.

Хлебна сода + сок от лимон

Използването на комбинация от сода за хляб и лимон веднага придава избелващ ефект на вашите зъби! Ето какво трябва да направите: Вземете една чаена лъжичка сода за хляб и изтискайте сок от лимон. Смесете ги , за да се получи гъста паста. С помощта на четка за зъби, нанесете по целите зъби, оставете за 45 секунди и изплакнете.

Активен въглен

Активният въглен прави чудеса, за да се отървете естествено от упорити петна по зъбите. Ето какво трябва да направите: Счупете една капсула активен въглен директно върху четката и натъркайте зъбите си. Оставете за 2-3 минути и изплакнете.

3 Начина да избелите зъбите си по естествен път
Rate this post

Коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто

 

РЕЗЕРВИРАЙ ЧАС ОНЛАЙН И СПЕСТИ

-20 % ОТ ЦЕНАТА НА ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ